nikoscheng Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 δεν μπορώ να το πιστέψω ειναι δυνατόν; σε imac το ambient light sensor χρησιμοποιείται μονο για το λαμπάκι του sleep?!...
darklordvader77 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Τι αλλο θα προτιμουσες δηλαδη? να ρυθμιζει αυτοματα την φωτεινοτητα της οθονης αναλογα τον γυρω φωτισμο? εμενα αυτο μου την δινει στα iPod Touch που εχω..
kpartsi Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Τι αλλο θα προτιμουσες δηλαδη? να ρυθμιζει αυτοματα την φωτεινοτητα της οθονης αναλογα τον γυρω φωτισμο? εμενα αυτο μου την δινει στα iPod Touch που εχω.. Μπορείς και να το απενεργοποιήσεις.... Και εμένα με ενοχλεί πολύ και είναι το πρώτο πράγμα που απενεργοποιώ πάντα στο iPhone μετά από εγκατάσταση καινούργιου fw.
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Εγώ πάλι ούτε που το έχω προσέξει! Γνωρίζω ότι υπάρχει λειτουργία Automatic Brightness και την έχω ενεργοποιημένη, αλλά δεν έχω νιώσει ποτέ διαφορά. Προφανώς είναι ανεπαίσθητη και ίσως με βοηθάει κιόλας, χωρίς να το καταλαβαίνω.
klainmaingr Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Λειτουργεί απο όσο έχω δεί όταν δεν το έχεις στην μπρίζα.. Επειδή έχω φώς πίσω απο τον καναπέ μου μου συμβαίνει πολλές φορές να αλλάζει η φωτεινότητα της οθόνης όταν κουνιέμαι και εκτίθεται λίγο παραπάνω στο φώς. Η διαφορά είναι αισθητή και σε φάσεις και εκνευριστική... Macbook alu 13" early 2009
darklordvader77 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Μπορείς και να το απενεργοποιήσεις.... Και εμένα με ενοχλεί πολύ και είναι το πρώτο πράγμα που απενεργοποιώ πάντα στο iPhone μετά από εγκατάσταση καινούργιου fw. ξεχασα να πω, οτι το εχω μονιμως απενεργοποιημενο
nikoscheng Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Τι αλλο θα προτιμουσες δηλαδη? να ρυθμιζει αυτοματα την φωτεινοτητα της οθονης αναλογα τον γυρω φωτισμο? εμενα αυτο μου την δινει στα iPod Touch που εχω.. NAI AYTO θα ήθελα...
darklordvader77 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 αυτο υπαρχει μονο σε macbook Pro's για ευνοητους λογους.. ψαξε βεβαια κανενα προγραμμα, ποτε δε ξερεις.. edit: πληροφοριακα, στο discussions της Apple για την υπερευαισθησια των sensors: http://discussions.apple.com/thread.jspa?threadID=2080488&tstart=45 κ εδω αν θες να πειραματιστεις.. που δεν στο προτεινω: http://osxbook.com/book/bonus/chapter10/light/
klainmaingr Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 NAI AYTO θα ήθελα... Εγώ ξαναλέω μήπως και δεν έγινε κατανοητός.. ΥΠΑΡΧΕΙ αυτό που λές... ίσως να μην το έχεις επιλεγμένο... Στο pc που γράφω τώρα έχει αλλάξει 1-2 φορές η φωτεινότητα ακριβώς λόγω αλλαγής του φωτισμού στο δωμάτιο.
darklordvader77 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Klain, εσυ εχεις Macbook Pro, αυτος (οπως κ γω) iMac, κ αυτο δεν υπαρχει (ευτυχως για μενα κ δυστηχως γι αυτον) στα iMac..
klainmaingr Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Macbook σκέτο. Νόμιζα οτι αναφέρεται γενικά στα mac και όχι σε ένα συγκεκριμένο μοντέλο.
darklordvader77 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 δε πειραζει βρε.. Γενικα ειναι πιο λογικο ενα Laptop που ειναι φορητο κ δουλευει σε πολλά περιβαλλοντα να εχει σενσορα ευαισθησιας φωτος, παρα ενα iMac που θα ναι σε ενα σταθερο μερος. (Κ το δικο σου ουσιαστικα Pro ειναι, κ ας μην το γραφει πανω στην οθονη )
WizeMan Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 δε πειραζει βρε.. Γενικα ειναι πιο λογικο ενα Laptop που ειναι φορητο κ δουλευει σε πολλά περιβαλλοντα να εχει σενσορα ευαισθησιας φωτος, παρα ενα iMac που θα ναι σε ενα σταθερο μερος. (Κ το δικο σου ουσιαστικα Pro ειναι, κ ας μην το γραφει πανω στην οθονη ) Τι εννοείς με αυτό;;;
klainmaingr Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Έχει pro user Φαντάζομαι οτι επειδή είναι είναι νέα έκδοση και είναι η "καλή έκδοση" απο τις 2. Αλλα ας μας πεί ο λόρντ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.