pagratios Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Απλά στην pixmania έλεγε σατα-300. Έχεις πάρει ποτέ από την pixmania?Αν ναι έχει πάρει και το συμβόλαιο εγγυημένης αγοράς
Technology fan Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Εγώ προσωπικά θα σου συνηστούσα αυτόν με μοναδικό παράγοντα το κόστος που είναι οτι καλύτερο υπάρχει απο πλευράς χωριτικότητας/κοστος.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Εγώ προσωπικά θα σου συνηστούσα αυτόν με μοναδικό παράγοντα το κόστος που είναι οτι καλύτερο υπάρχει απο πλευράς χωριτικότητας/κοστος. αν είναι να τον έχει για storage ναι, αν είναι όμως να βάλει windows δεν αξίζει
pagratios Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Βασικά στον 1TB δεν ξέρω αν θα βάλω windows αλλά αν βάλω θα πρέπει να κάνω φορματ ή γίνεται και με κάποιο άλλο τρόπο?? ---------- Προσθήκη στις 13:46 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:53 ---------- Ο samsung έχει μόνο 2 χρόνια εγγύηση?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 όχι 3 χρόνια έχει...
chakra Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Θελω και γω εναν δευτερο σκληρο 1TB για αποθηκευση.. W.D. caviar black ή Seagate 7200.12?
pagratios Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Αυτός είναι ο samsung ο καλός? http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.305492
pagratios Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 ναι. δεν βλεπεις που εχει αριστα 10? Ναι αλλά κάπου είδα ότι είναι ο f1 όχι ο f3
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 καλα αυτό δεν λέει και πολλά
pagratios Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 ο f3 δεν είναι ο πιο γρήγορος της σειράς
Th3Beh0ldeR Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 καλα αυτό δεν λέει και πολλά Πραγματικά όμως μην λαμβάνεται υπόψιν σας τις βαθμολογίες του e-shop(έλεος δλδ) εδώ τα reviews πολλές φορές και δεν ξέρουμε αν είναι αξιόπιστα.... ο f3 δεν είναι ο πιο γρήγορος της σειράς Έχεις κάποια πηγή γι αυτό γιατί ενδιαφέρομαι για αγορά και άλλα έχω διαβάσει εγώ.
pagratios Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Έχω τα windows σε 250άρι WD αλλά δεν είναι αρκετά γρήγορος δλδ read/write στα 50MB/s και έχω τις εξής απορίες: 1) αξίζει να πάρω τον 1TB και να τον διαμερίσω σε 2 μέρη και το ένα να το έχω για τα windows ή θα έχω μείωση ταχύτητας μιας και ο f3 έχει 3πλάσια ταχύτητα πό αυτόν που έχω τώρα. 2) Μπορώ να περάσω τα windows από τον ένα σκληρό σε άλλο ώστε να γλιτώσω το φορμάτ?
linuxovios Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Αν το θέμα σου είναι η ταχύτητα και όχι η χωρητικότητα, τότε : Intel Postville 1) Τα windows δε χρειάζονται μεγάλο partition. Φαντάσου να δώσεις 512GB (στο παράδειγμά σου) στα win και να πρέπει να τα φορμάρεις για επανεγκατάσταση.... Εγώ ακολουθώ πάντα τα εξής σε ένα win δίσκο: Ένα partition 40-50GB για win και εφαρμογές και όλο το υπόλοιπο για αρχεία εργασίας (my documents), games (που τα βάζω να εγκαθίστανται στο δεύτερο διαμέρισμα) και αποθήκη. 2) Ναι μπορείς. gparted live cd
pagratios Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Αν το θέμα σου είναι η ταχύτητα και όχι η χωρητικότητα, τότε : Intel Postville 1) Τα windows δε χρειάζονται μεγάλο partition. Φαντάσου να δώσεις 512GB (στο παράδειγμά σου) στα win και να πρέπει να τα φορμάρεις για επανεγκατάσταση.... Εγώ ακολουθώ πάντα τα εξής σε ένα win δίσκο: Ένα partition 40-50GB για win και εφαρμογές και όλο το υπόλοιπο για αρχεία εργασίας (my documents), games (που τα βάζω να εγκαθίστανται στο δεύτερο διαμέρισμα) και αποθήκη. 2) Ναι μπορείς. gparted live cd Βασικά δεν θέλω να δώσω τόσα πολλά για σκληρό αλλά και πάλι άλλο 50 και άλλο 145. Αν όμως κάνω partistion δεν θα χάσω ταχύτητα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.