Προς το περιεχόμενο

Corsair Hydro Series H50 CPU Cooler vs CoolerMaster V10 CPU Cooler

ivdimentia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρά παίδες. Θέλω να πάρω ένα καλό σύστημα ψύξης για τον επεξεργαστή μου. Είμαι μεταξύ των: Corsair Hydro Series H50 CPU Cooler και CoolerMaster V10 CPU Cooler. Η corsair αντικαθιστά τον ανεμιστήρα που εξάγει τον αέρα από το κουτί με το ψυγείο που έχει οπότε λογικά θα χρειαστεί να μπεί κάπου αλλού ο ανεμηστήρας. Η coolermaster έχει το καλό ότι ψύχει και τις μνήμες αλλά συνήθως μετά απο 1-1,5 τα ανεμηστήρια χαλάνε και αρχίζουν να κάνουν θόρυβο που σημαίνει ότι θέλουν αντικατάσταση αλλά σε αυτή τη ψύχτρα δεν είναι εφικτό. Επίσης είναι αρκετά ακριβή για να την αντικαταστήσεις. Από αποδόσεις είναι σχεδόν το ίδιο. Εσείς τι θα διαλέγατε?

Δημοσ.

True black για πολλους σημαντικους λογους.

1. ειναι μαυρη
  2. εχει ωραιο μαυρο κουτι
  3. ειναι μαζεμενη και φαινεται μικροτερη επειδη ειναι μαυρη
  4. εχει 4 συνδετιρακια για push-pull
  5. εχει ωραιο σακουλακι ημιδιαφανες μαυρο
  6. καλη παστα
  7. την εχω και εγω
  8. την εχω και εγω
  9. την εχω και εγω

:P

Δημοσ.

Hammer για πολλους σημαντικους λογους.

1. είναι μαύρη

2. έχει ωραίο ανάγλυφο κουτί

3. ΔΕΝ είναι μαζεμένη και φαίνεται μικρότερη επειδή είναι μαύρη

4. έχει 8 λαστιχένια συνδετηράκια για push-pull

5. ...ahem...

6. κακή πάστα, βάλε ceramique

7. την έχω και εγώ

8. την έχω και εγώ

9. την έχω και εγώ

10. "πατάει" την ψύκτρα του eSATA

Wait for it...

:P

( περισσότερα εδώ -> http://www.thelab.gr/showthread.php?t=64391#content_start )

Δημοσ.

γιατι χαλαει το airlfow του κουτιου? μια χαρα αερα προς τα εξω βγαζει απο εκει που πρεπει..

και κυμαινεται στα ιδια επιπεδα με την true black.. απλα εχεις νερο..

Δημοσ.
γιατι χαλαει το airlfow του κουτιου? μια χαρα αερα προς τα εξω βγαζει απο εκει που πρεπει..

και κυμαινεται στα ιδια επιπεδα με την true black.. απλα εχεις νερο..

διάβασε τι παίζει:

For optimal performance the radiator fan needs to be pointed inwards, meaning it needs to blow cold air into the system. Typically this is an exhaust point. Now remember this, if you have a somewhat limited chassis where you cannot flip around another fan so it'll blow air outside (exhaust) the PC. That would be an issue. Warm air would be blown inwards to your PC components everywhere, heating up the system. And that's just not okay.

http://guru3d.com/article/corsair-h50-cpu-cooler-review/1

Δημοσ.

απο την V10 με tec και το εστω και απλο νερο οταν πας σε true black λυση ειναι καταντια.. αν και κανει την δουλεια της..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...