lupus34 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Παιδες καλησπερα.. ενδιαφερομαι για αυτην την οθονη: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.169353 Γνωριζει κανεις κατι και αν αξιζει τα λεφτα της? Kαι σε συγκριση με μια Samsung T260HD??? 'Ή εχετε κατι αλλο καλυτερο και οικονομικο να προτεινετε..? Θελω να την χρησιμοποιησω σε υπνοδωματιο για τηλεοραση και home cinema αλλα και για pc monitor... Επισης παιζω αρκετα παιχνιδια και εχω μια καρτα γραφικων 9600gt 512mb οverclocked, 4gb μνημη DDR2 στα 667 και επεξεργαστη Core 2 duo στα 2.9... τις αξιοπρεπεις αναλυσεις στα παιχνιδια θα τις σηκωσει αυτη η καρτα, παιζουν ρολο οι 27 ιντσες? Καμμια λυση οικονομικη για καλυτερη καρτα γραφικων σε περιπτωση που εχω προβλημα? Ρωταω πολλα, σορρυ.... Παντως, ευχαριστω προκαταβολικα, Σπυρος.....
lupus34 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Καμμία απαντηση ρε παιδια..? Αnybody..?
Kazeta Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Και οι δυο οθονες ειναι πιστευω αρκετα καλες για τα λεφτα τους, αν κι εγω θα πηγαινα για την samsung ( εχω την Τ240)εκτος αν τα ηχεια της LG σου χρειαζονται. Η καρτα σου μαλλον ειναι ενα προβλημα για τις αναλυσεις Full HD που εχουν οι οθονες. Μεχρι ποσα δινεις για καινουργια καρτα? Μια ΑΤΙ 4870 512ΜΒ θα ταιριαζε πιστευω.
lupus34 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Σε ευχαριστω.. τι εννοείς τα ηχεία της LG? Η Samsung δεν εχει καλά ηχεία? Όσον αφορα την καρτα γραφικών, σκεφτόμουν για μια Palit GTX 260 (896 MB, 216SP, PCI Express).. δεν θα με καλύψει? δεν θέλω να χαλάσω πολλά ενοψει του dx11 και των καινουργιων καρτων που θα αναγκαστουμε να παρουμε σε κανα χρονο....
Kazeta Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Σε ευχαριστω.. τι εννοείς τα ηχεία της LG? Η Samsung δεν εχει καλά ηχεία? Όσον αφορα την καρτα γραφικών, σκεφτόμουν για μια Palit GTX 260 (896 MB, 216SP, PCI Express).. δεν θα με καλύψει? δεν θέλω να χαλάσω πολλά ενοψει του dx11 και των καινουργιων καρτων που θα αναγκαστουμε να παρουμε σε κανα χρονο.... Οντως η Τ260HD εχει κι αυτη ηχεια, my bad:-D Η GTX260 ειναι καλη καρτα για τα λεφτα της και την βγαζει την αναλυση της οθονης, αλλα στα περισσοτερα παιχνιδια ειναι λιγο κατωτερη απο την 4870. Επειδη σκοπευεις να παρεις DX11 καρτα τοτε προτιμησε την 260, ειναι λιγο πιο φτηνη (μην περιμενεις ομως Crysis FullHd με ΑΑ και ΑF!!).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.