liakos perister Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 εχω προβλημα με την διαγραφη αρχειων σε μερικα μου λεει οτι χριαζωμε αδεια .....πλζ ασ μου πει καποιοσ
parsifal Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Λειτουργικό σύστημα που έχεις (για να μετακινήσω το θέμα και στο κατάλληλο subforum), ακριβές μήνυμα σφάλματος (a screenshot would be nice!) και τί αρχεία είναι αυτά που προσπαθείς να διαγράψεις (τύπος, κατάλογος που βρίσκονται)...
micos000 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Μάλλον είναι το κλασσικό πρόβλημα με τους περιορισμένους λογαριασμούς χρηστών και τα αρχεία που δημιουργήθηκαν από άλλον χρήστη. Αν συμβαίνει αυτό καλύτερα να συνδεθείς σαν Administrator και να τα σβήσεις ή να πεις αυτόν που τα δημιούργησε να τα σβήσει.
gyiama Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 παιδια εχω το παραπανω προβλημα προσπαθω να σβησω ενα φακελο μεσα απο τα program file και δεν μπορω μου ελει πρεπει να εχετε αδεια και ειμαι μεσα σαν administrator !!πως γινεται να διαγραφει??? ΥΓ ελεος με αυτα τα Vista το ελεινοτερο λειτουργικο που βγηκε ποτε ειναι!!!!!
linuxovios Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Αν είσαι σίγουρος για τη διαγραφή αρχείων/φακέλων, εκκινείς με ένα ubuntu live cd και σβήνεις ό,τι θέλεις, από όποιον δίσκο θέλεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.