Προς το περιεχόμενο

Εξωτερικός Δίσκος:Φαίνεται στην ασφαλή κατάργήση,αλλά όχι στον ΄΄Υπολογιστή μου΄΄

kostas_papad

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.Έχω ένα εξωτερίκό δίσκο, WD 120 GB.(μικρός μαύρος με σκληρό 2.5΄΄)Ο δίσκος αυτός συνδέεται απευθείας στον υπολογιστή μέσω usb.Κάθε φορά που συνδέεται παίρνει ρεύμα.ανάβει το φωτάκι και αρχίζει να στροφάρει.

Ακούγεται ο ήχος στον υπολογιστή ότι συνδέθηκε,φαίνεται στο εικονίδιο της ασφαλής κατάργησης ως μονάδα αποθήκευσης WD.Επίσης στην Διαχείριση φαίνεται κανονικά ως μονάδα αποθήκευσης(που δουλεύει κανονικά) αλλά τπτ παραπάνω.Δεν εμφανίζεται στον Υπολογιστή μου.

¨Εχετε καμιά ιδέα για το τι μπορεί να φταίει?Η σύνδεση ή ο δίσκος?

Δημοσ.

Κάνε δεξί κλικ στο Υπολογιστής μου > Διαχείριση Μετά στο πρόγραμμα που ανοίγει πας Αποθήκευση > Διαχείριση δίσκων. Αν ο δίσκος υπάρχει εκεί και λέει σε καλή κατάσταση κάνεις δεξί κλικ πάνω του και πατάς άνοιγμα.

gggw.th.png

Δημοσ.

Λοιπόν,Στην Διαχείρηση Συσκευών δεν εμφανίζει κάποιο στοιχείο.΄Ολα είναι στο 0 και στο στυλ διαμερίσματος:δεν υπάρχει.Στην διαχείριση δίσκων τώρα δεν εμφανίζει κάποιο δίσκο πλην του εσωτερικού

Δημοσ.

Πρέπει να φτιάξεις διαμέρισμα (partition) και μετά να το μορφοποιήσεις. Είναι καινούριος δίσκος; ή είναι παλιός με δεδομένα και παρουσίασε το πρόβλημα ξαφνικά; για να ξέρουμε μήπως χρειαστεί άλλη αντιμετώπιση.

Δημοσ.

ο δίσκος είναι παλιός.από ότι μου είπε η αδελφή μου που τον χρησιμοποιούσε εμφάνισε πρόβλημα ξαφνικά.το θέμα είναι πώς θα του κάνω partition όταν δεν μπορώ να τον δω στον Υπολογιστή μου?

Δημοσ.
ο δίσκος είναι παλιός.από ότι μου είπε η αδελφή μου που τον χρησιμοποιούσε εμφάνισε πρόβλημα ξαφνικά.το θέμα είναι πώς θα του κάνω partition όταν δεν μπορώ να τον δω στον Υπολογιστή μου?

Δε θα μπορέσεις να του κάνεις. Δες σε άλλον υπολογιστή αν φαίνεται. Αν δε φαίνεται και σε άλλον υπολογιστή πιθανόν ο σκληρός έχει πρόβλημα. Βεβαιώσου πως οι usb θύρες σου λειτουργούν (βάλε ένα memory stick ή κάποια συσκευή usb).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...