Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Super Moderators Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 πράγματι είναι πίκρα να μπορείς να πάρεις πιο φτηνά μια GTX260...
sozz Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 καλυτερα παρε μια gtx260 στο 40% τον ανεμηστηρα δεν ακους πραμα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Super Moderators Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 αν όλα τα άλλα είναι fanless θα ακούει
parsifal Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 ouch. 131€ για 9800Gt = ληστεία. Πράγματι, είναι πολύ υψηλό το premium που πληρώνεις για fanless design σε αυτήν την κατηγορία καρτών. Παρ' όλα αυτά, υπάρχουν και κάρτες με προσεγμένης κατασκευής ενεργά συστήματα ψύξης που είναι εξαιρετικά ήσυχες. Ένα παράδειγμα από προσωπική μου εμπειρία: η προηγούμενη κάρτα που είχα, μία Gainward 7600GT Golden Sample. Δυστυχώς όμως, το πώς αντιλαμβάνεται κανείς το θόρυβο των PC components: 1. Είναι υποκειμενικό 2. Εξαρτάται και από τα υπόλοιπα εξαρτήματα εντός του case Αντίθετα, οι fanless κάρτες είναι αντικειμενικά αθόρυβες και αυτό είναι το (μόνο ίσως; ) πλεονέκτημά τους.
caution Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Επίσης, αν και αργά πλέον, αν δεν έχεις καλό airflow στο κουτί σου, μπορώ να μαντέψω το επόμενο θέμα σου
liopyr Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 Πάντως όσες dual slot refference κάρτες της nv περάσαν από τα χέρια μου από την την 8800 σειρά και μετά, δεν κατάφερα να τις ακούσω idle (default rpm), ακόμα και σε εξαιρετικά ήσυχο σύστημα με fanless cpu cooler, ιδιαίτερα αθόρυβο τροφοδοτικό, και ένα χαμηλόστροφο 12άρη για τυπικό air flow. Βέβαια δεν είμαι και πολύ υπερήφανος για τα αυτιά μου, αλλά νταξ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.