Προς το περιεχόμενο

Thomson TG585v7:Δεν εγκαθίσταται καινούργιο firmware με τίποτα...

sdim

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους.

Προσπαθώ να κάνω upgrade από το 7.4.2.7 που είναι τώρα,σε κάποιο ανώτερο και σταθερό firmware,μάλλον το 7.4.4.7,όπως είδα [είναι καλύτερο το πιο πρόσφατο 8.2.4.4;].

Δεν γίνεται με τίποτα,βγάζοντας πάντα το μήνυμα "device not detected",κι ας έχω το router "up and running" όπως ζητάει.

Το router έχει αγοραστεί πρόσφατα και έλεγα μήπως ένα firmware upgrade,λύσει κάποια θέματα αποσυνδέσεων που υπάρχουν.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

Εγώ που το έχω με το 7.4.2.7 δεν έχω κανένα παράπονο, είναι πολύ σταθερό χωρίς αποσυνδέσεις. Μήπως για τις αποσυνδέσεις δεν φταίει το ρούτερ αλλά κάτι άλλο; Δηλ. θέλω να πω ότι ίσως η αναβάθμιση του firmware δεν φέρει το προσδοκώμενο αποτέλεσμα.

Για το πώς γίνεται η αναβάθμιση δεν έχω ασχοληθεί, κοίτα ομως μήπως τρέχει κάποιο software firewall που ίσως εμποδίζει τη διαδικασία.

Δημοσ.

a.το firmware Update θα γινει με καλωδιο και με το προγραμμα που ειτε το εχει στο cd ειτε το κατεβαζεις απο το νετ.επισης δυσξολο να φταιει αυτο για τις αποσυνδεσεις.για να εχεις ααποσυνδεση με thomson Πρεπει η γραμμη να ειναι μπαχαλο.στα ποσα κλειδωνεις?επισης φιλτρα εχεις βαλει παντου?χαρακτηριστικα γραμμης?

Δημοσ.

nai συνηθως οταν δεν παιζει καλα to speedtouch ειτε εχει προβλημα ειτε η γραμμη μαμιεται αναποδα.για αυτο ειπα να μας γραψει χαρακτηριστικα.εκτος αν υπαρχει θεμα καλωδιωσης η φιλτρο κτλ κτλ.πχ να μην εχει φιλτρο ο συναγερμος.

Δημοσ.

Εχετε δίκιο άπαντες:

Η γραμμή είναι όντως μπάχαλο.Ξεκίνησα πριν ενάμισυ χρόνο στη Forthnet με 12 MBit ακατέβατα και σταθερότατα,και έχει καταντήσει τώρα να κλειδώνει στα 8 στην καλύτερη,και όπως βλέπετε,στα 4 με 5,συνήθως.Αφού σκέφτομαι σε στιγμές :mad: να πάω στη HOL στο Lite,όπου τουλάχιστον θα έχω ταχύτητα μέχρι 6,αλλά ίσως χωρίς αποσυνδέσεις,αφού όσο χαμηλότερη η γραμμή,τόσο πιο σταθερή (μάλλον,λέω εγώ ο άσχετος...)και θα πληρώνω και λιγότερο,αφού έτσι κι αλλιώς,δεν έχω 24 MBps,κι ούτε ποτέ πρόκειται...

Να πω επίσης,ότι έχω μόνο μια τηλεφωνική συσκευή σε άλλη πρίζα (καινούργια πρίζα) και όχι συναγερμό...

Κάτι άλλο: Υπάρχει DMT γι αυτή τη version του 585;

post-74704-129063019573_thumb.jpg

Δημοσ.

με 27 attenuation Max κανα 14 mbit.απο εκει και περα μαλλον θεμα χαλκου παρα εσωτερικη καλωδιωση.και να πας σε αλλη εταιρεια αμα σου δωσουν τον ιδιο χαλκο τοτε μια απο τα ιδια.αν εισαι τυχερος και μεινει για καμποσο καιρο η γραμμη κλειστη και μετα ενεργοποιησεις καινουρια γραμμη η ενεργοποιησεις καινουρια γραμμη παραλληλα με την forthnet οποτε εκει θα σου δωσουν αλλο ζευγαρι τοτε ισως να εισαι πιο τυχερος.λεω ισως διοτι μπορει και η νεα γραμμη να ειναι τα ιδια και χειροτερα.δυστυχως τα καλωδια sucks μετα απο τοσα κοψιματα και τοσα χρονια που υπαρχουν.λογικα σου εχουν βαλει profile 8.υπαρχει και μεγαλυτερο για πιο σταθερα αλλα κοβει και αλλο η ταχυτητα.η ταχυτητα ειναι το τιμημα για σταθεροτητα.τωρα να φτεει το thomson σου δυσκολο.αν θες δανεισου απο κανα φιλο κανα αλλο ρουτερ για δοκιμη.παντως ΣΥΝΗΘΩς λεω συνηθως αμα το thomson δεν κραταει μια γραμμη σταθερη τοτε η γραμμη ειναι για πεταμα.

Δημοσ.

οτι δεν υποστηριζετει το firmware σου.δεν το εχω δοκιμασει το προγραμα απλα το εχω δει.απλα μαλλον θα χρειαστιε να κανεις αυτο που ειπε ο φιλος πιο πανω.

Δημοσ.

Εγώ ο άμοιρος παίζω με 49,5 attenuation πια...

(σόρρυ για την παρένθεση, αλλά ήθελα να το βγάλω από μέσα μου) :P

Δημοσ.

υπαρχουν και χειροτερα.ειτε αυτοι που ειναι attenuation 55 και up ειτε αυτοι που δεν εχουν καλο adsl.Και οπως λεμε διαλεγεις.ειτε καλη θεα και σπιτι μακρια και ψηλα με ηρεμια η διαλεγεις γρηγορο Internet και μεσα στον κοσμο.και τα 2 δεν γινεται ευκολα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...