Προς το περιεχόμενο

sxetika me to vobsub ...

trustfm

Προτεινόμενες αναρτήσεις

paidia mia erwthsh pou isws na einai aplh alla de briskw lush ...

loipon ekei pou einai ta subs ripped me to vobsub 8elw na ta kounisw pros ta katw gia a afhsw megalitero peri8wrio gia thn eikona... auto ginete apo ta propreties alla an ta paw polu katw arxizei na mou kobei thn 2h grammh twn subs . Mporw na ta katebasw sto mauro peri8wrio h oxi ? kai an nai pws giati de to briskw sta options tou vobsub ... :(

thx !

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

hi esu eixes prob me to srt . To diko mou den einai problhma mallon to kobw gia limitation tou vobsub giati an px den exeis kanei kaneis crop thn tainia sta bgazei kai pio katw . Apla me to pou kaneis crop sou bazei ta subs sthn cropped epifaneia . De xerw alla etsi psiliazomai oti einai . Apla postara gia epibebaiwsh .

Gia to allo 8ema des edw : http://www.insomnia.gr/ubbthreads/showflat.php?Cat=&Board=UBB7&Number=201607&page=4&view=collapsed&sb=5&o=&fpart=1

bye !!! :D :D

Παιδάκια sorry αν θα ενοχλήσω με τη στάση μου αλλά γιατί γιατί γιατί γιατί να βάζετε τους υπότιτλους ως bitmaps στην ταινία;

1. είναι μεγάλα αρχεία

2. δεν γίνονται customize (μέγεθος, χρώμα, font κτλ)

Κάντε rip ή κατεβάστε υπότιτλους και συγχρονίστε με Time Adjuster.

Μπορεί να "κομίζω γλαύκαν ες Αθήνα",αλλά γιατί δεν κοιτάς δεξιά(vobsub configure),στο align,με τα βελάκια πάνω-κάτω,να τα φέρεις εκεί που θές;Το είχα κάνει παλιά με ένα divxάκι που μου έδωσε ο Ιορδάνης(ένας είναι ο Ιορδάνης!),που ΔΕΝ είχε υπότιτλους και τους κατέβασα απο τη βάση μας.Εγώ πάντως μπακαλίστικα το έφερα εκεί που ήθελα(αν και μου έβγαλε την πίστη,γιατί έκοψα+έραψα κομμάτια της ταινίας,λόγω bad frames) και μάλιστα έκανα και preview στο vd(μέσω vfapiconv+subtitler),να δω αν με βολεύει η θέση τους...

Όλα αυτά αν κατάλαβα το prob. βέβαια...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...