Sta Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Καλησπέρα, Εδώ και καιρό παρατηρώ το εξής περίεργο: μετά τις 12 τη νύχτα και όταν πέσει απόλυτη ησυχία, ακούω κρότους έξω από το παράθυρο. Μοιάζουν με ήχους από εκρήξεις / πυροβολισμούς και ακούγονται ανά μερικά λεπτά σαν να είναι από αρκετή απόσταση. Το παρατήρησα κάποιες φορές που κοιμήθηκα με το παράθυρο ανοικτό. Μένω στον Εύξεινο Πόντο, Σταμάτας (κοντινές περιοχές Αγ. Στέφανος, Άνοιξη, Δροσιά, Διόνυσος). Ο ήχος ακούγεται ότι έρχεται από Βορειοανατολικά χωρίς να είμαι σίγουρος βέβαια. Όποιος μένει κοντά μου και κοιμηθεί με το παράθυρο ανοικτό θα το ακούσει σίγουρα. Έχει κανείς ιδέα τι μπορεί να είναι;
we_will_rise Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Καλησπέρα, Εδώ και καιρό παρατηρώ το εξής περίεργο: μετά τις 12 τη νύχτα και όταν πέσει απόλυτη ησυχία, ακούω κρότους έξω από το παράθυρο. Μοιάζουν με ήχους από εκρήξεις / πυροβολισμούς και ακούγονται ανά μερικά λεπτά σαν να είναι από αρκετή απόσταση. Το παρατήρησα κάποιες φορές που κοιμήθηκα με το παράθυρο ανοικτό. Μένω στον Εύξεινο Πόντο, Σταμάτας (κοντινές περιοχές Αγ. Στέφανος, Άνοιξη, Δροσιά, Διόνυσος). Ο ήχος ακούγεται ότι έρχεται από Βορειοανατολικά χωρίς να είμαι σίγουρος βέβαια. Όποιος μένει κοντά μου και κοιμηθεί με το παράθυρο ανοικτό θα το ακούσει σίγουρα. Έχει κανείς ιδέα τι μπορεί να είναι; Έχει καιρό που τους ακούς ;; μήπως και λόγω των ημερών είχαν κανένα πανηγύρι εκεί κοντά ;
De@th L0rd Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Αν έχει αμπέλια εκεί κοντά,είναι τεχνητός κρότος που διώχνει πουλιά κ τρωκτικά.
Sta Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Είναι αρκετός καιρός και το γεγονός ότι ακούγονται περιοδικά με κάνει να πιστεύω ότι είναι κάποιος μηχανισμός. Πρέπει να είναι λοιπόν κάποιος μηχανισμός που χρησιμοποιείται για να διώχνει κάποια ζώα από καλλιέργειες. Σας ευχαριστώ.
firewalker Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Μάλλον κάτι τέτοιο είναι. Είχαμε παλιά στο περιβόλι.
SpyrosR Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Ε λοιπόν πρέπει να πάω σε ΩΡΛ. Προκόνησο μένω, δυο μήνες με ανοιχτά παράθυρα κοιμάμαι... ακόμα δεν έχω ακούσει κάτι. Θα στήσω αυτί σήμερα. Σε τι απόσταση τα ακούς περίπου;
firewalker Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Σε τι απόσταση τα ακούς περίπου; Αν έχει ησυχία το ακούς από 1~2 χιλιόμετρα.
Sta Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Ε λοιπόν πρέπει να πάω σε ΩΡΛ. Προκόνησο μένω, δυο μήνες με ανοιχτά παράθυρα κοιμάμαι... ακόμα δεν έχω ακούσει κάτι. Θα στήσω αυτί σήμερα. Σε τι απόσταση τα ακούς περίπου; Επειδή μένω σχετικά ψηλά (κοντά στον Προφήτη Ηλία) ίσως γίνεται κάποια αντήχηση από τα απέναντι βουνά. Δε μπορώ να εκτιμήσω την απόσταση, αλλά ακούγεται αρκετά μακρινό. Πάντως ακούγονται αυτοί οι ήχοι σε καθημερινή βάση...
Christav Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Μια απ τα ιδια και απο δω,στον οικισμο Αγ.Παρασκευης μενω,εγω σκεφτηκα μηπως ειναι απο Διονυσο μερια,στα λατομεια.
Sta Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 Και εγώ αρχικά σκέφτηκα τα λατομεία, αλλά μετά σκέφτηκα ότι μέσα στη νύχτα αποκλείεται να δουλεύουν εκεί.
fcandreas Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 Sta, εγω μενω Αγ.Στεφανο στην Τραπεζουντως... κι εγω τα ακουω καθε βραδυ... στην αρχη νομιζα οτι ηταν καποιος και πεταγε δυναμιτακια αλλα δε μπορει να ειναι τοσο πορομενος
Christav Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Και εγώ αρχικά σκέφτηκα τα λατομεία, αλλά μετά σκέφτηκα ότι μέσα στη νύχτα αποκλείεται να δουλεύουν εκεί. Μην το λες,ειναι πολυ πιθανον να κανουν το βραδυ εκρηξεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.