Προς το περιεχόμενο

Κρότοι μέσα στη νύχτα

Sta

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Εδώ και καιρό παρατηρώ το εξής περίεργο: μετά τις 12 τη νύχτα και όταν πέσει απόλυτη ησυχία, ακούω κρότους έξω από το παράθυρο. Μοιάζουν με ήχους από εκρήξεις / πυροβολισμούς και ακούγονται ανά μερικά λεπτά σαν να είναι από αρκετή απόσταση. Το παρατήρησα κάποιες φορές που κοιμήθηκα με το παράθυρο ανοικτό.

Μένω στον Εύξεινο Πόντο, Σταμάτας (κοντινές περιοχές Αγ. Στέφανος, Άνοιξη, Δροσιά, Διόνυσος). Ο ήχος ακούγεται ότι έρχεται από Βορειοανατολικά χωρίς να είμαι σίγουρος βέβαια. Όποιος μένει κοντά μου και κοιμηθεί με το παράθυρο ανοικτό θα το ακούσει σίγουρα.

Έχει κανείς ιδέα τι μπορεί να είναι;

Δημοσ.
Καλησπέρα,

Εδώ και καιρό παρατηρώ το εξής περίεργο: μετά τις 12 τη νύχτα και όταν πέσει απόλυτη ησυχία, ακούω κρότους έξω από το παράθυρο. Μοιάζουν με ήχους από εκρήξεις / πυροβολισμούς και ακούγονται ανά μερικά λεπτά σαν να είναι από αρκετή απόσταση. Το παρατήρησα κάποιες φορές που κοιμήθηκα με το παράθυρο ανοικτό.

Μένω στον Εύξεινο Πόντο, Σταμάτας (κοντινές περιοχές Αγ. Στέφανος, Άνοιξη, Δροσιά, Διόνυσος). Ο ήχος ακούγεται ότι έρχεται από Βορειοανατολικά χωρίς να είμαι σίγουρος βέβαια. Όποιος μένει κοντά μου και κοιμηθεί με το παράθυρο ανοικτό θα το ακούσει σίγουρα.

Έχει κανείς ιδέα τι μπορεί να είναι;

Έχει καιρό που τους ακούς ;; μήπως και λόγω των ημερών είχαν κανένα πανηγύρι εκεί κοντά ;

Δημοσ.

Είναι αρκετός καιρός και το γεγονός ότι ακούγονται περιοδικά με κάνει να πιστεύω ότι είναι κάποιος μηχανισμός. Πρέπει να είναι λοιπόν κάποιος μηχανισμός που χρησιμοποιείται για να διώχνει κάποια ζώα από καλλιέργειες.

Σας ευχαριστώ.

Δημοσ.

Ε λοιπόν πρέπει να πάω σε ΩΡΛ. :lol:

Προκόνησο μένω, δυο μήνες με ανοιχτά παράθυρα κοιμάμαι... ακόμα δεν έχω ακούσει κάτι. Θα στήσω αυτί σήμερα.

Σε τι απόσταση τα ακούς περίπου;

Δημοσ.
Ε λοιπόν πρέπει να πάω σε ΩΡΛ. :lol:

Προκόνησο μένω, δυο μήνες με ανοιχτά παράθυρα κοιμάμαι... ακόμα δεν έχω ακούσει κάτι. Θα στήσω αυτί σήμερα.

Σε τι απόσταση τα ακούς περίπου;

Επειδή μένω σχετικά ψηλά (κοντά στον Προφήτη Ηλία) ίσως γίνεται κάποια αντήχηση από τα απέναντι βουνά. Δε μπορώ να εκτιμήσω την απόσταση, αλλά ακούγεται αρκετά μακρινό. Πάντως ακούγονται αυτοί οι ήχοι σε καθημερινή βάση...

Δημοσ.

Μια απ τα ιδια και απο δω,στον οικισμο Αγ.Παρασκευης μενω,εγω σκεφτηκα μηπως ειναι απο Διονυσο μερια,στα λατομεια.

Δημοσ.

Και εγώ αρχικά σκέφτηκα τα λατομεία, αλλά μετά σκέφτηκα ότι μέσα στη νύχτα αποκλείεται να δουλεύουν εκεί.

Δημοσ.

Sta, εγω μενω Αγ.Στεφανο στην Τραπεζουντως... κι εγω τα ακουω καθε βραδυ... στην αρχη νομιζα οτι ηταν καποιος και πεταγε δυναμιτακια αλλα δε μπορει να ειναι τοσο πορομενος :P

Δημοσ.
Και εγώ αρχικά σκέφτηκα τα λατομεία, αλλά μετά σκέφτηκα ότι μέσα στη νύχτα αποκλείεται να δουλεύουν εκεί.

Μην το λες,ειναι πολυ πιθανον να κανουν το βραδυ εκρηξεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...