Προς το περιεχόμενο

ATI Catalyst 9.8

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ATI Catalyst 9.8 Drivers Released

This month we are seeing a massive performance increase with a whole host of games as compared to the ATI Catalyst 9.7 driver. Detailed release notes are available for most of the game optimizations; here are the highlights:

• Battleforge DirectX 10/DirectX 10.1 performance improves of up to 50% with the largest gains in configurations using ATI CrossFireXTM technology.
  • Company of Heroes DirectX 10 performance improves of up to 77%.
  • Crysis DirectX 10 performance of ATI CrossFireX technology in dual mode improves of up to 10% and quad mode performance improves of up to 34%.
  • Crysis Warhead DirectX 10 performance of ATI CrossFireX technology in dual mode improves of up to 7% and quad mode performance improves of up to 69%.
  • Far Cry 2 DirectX 10 performance of ATI CrossFireX technology in dual mode improves of up to 50% and quad mode performance improves of up to 88%.
  • Tom Clancy’s H.A.W.X. DirectX 10/DirectX 10.1 performance of ATI CrossFireX technology in dual mode improves of up to 40% and with quad mode performance improving of up to 60%.
  • UnigineTropics OpenGL performance improvements of up to 20%.
  • UnigineTropics DirectX 10 performance of ATI CrossFireX technology in quad mode improvements of up to 20%.
  • World in Conflict DirectX 10 performance improvements of up to by 10%.

Download: ATI Catalyst 9.8

Δημοσ.

"Πείραξα" τους drivers με το mobility modder ( http://www.driverheaven.net/modtool.php ) και τους έριξα στην ATi Mobility Radeon HD4650 και ομολογώ ότι φυσάει τρελά σε σχέση με τους original που είχε!

10-20% αύξηση σε όλα σχεδόν τα παιχνίδια , περισσότερες ρυθμίσεις, μέχρι και καλύτερη εικόνα στην FHD TV ...

...μπράβο στην ATI!

ΑΝ και μας έχει "γραμμένους" τους laptopάδες , αλλά πάλι καλά που υπάρχει και ο από πάνω modder και κάνουμε την δουλειά μας ;):-D

Δημοσ.
φανταζομαι μιλατε για windows xp ε?

γιατι για vista και 7 εχουν βγει απο 22/7 απ'οτι λεει

Εγώ για Vista 32 λέω! Δεν νομίζω να βγήκαν στην 22/7 , χθες τους ανέβασαν στο site τους!:-)

Δημοσ.

Μεχρι προχθες δεν υπηρχαν οι 9,8 ..χθες τους εβαλαν στο σιτε τους και παρολαυτα εγραφαν 22/7..ισως ειναι η μερα που τους εβγαλαν και μεχρι να κανουν upload τους πηρε 3 βδομαδες...

Δημοσ.
.........ισως ειναι η μερα που τους εβγαλαν και μεχρι να κανουν upload τους πηρε 3 βδομαδες......

:lol::lol:.... καλό!

Είναι και η κρίση τώρα , δύσκολες στιγμές και για την ATI ...:devil:

Δημοσ.
"Πείραξα" τους drivers με το mobility modder ( http://www.driverheaven.net/modtool.php ) και τους έριξα στην ATi Mobility Radeon HD4650 και ομολογώ ότι φυσάει τρελά σε σχέση με τους original που είχε!

10-20% αύξηση σε όλα σχεδόν τα παιχνίδια , περισσότερες ρυθμίσεις, μέχρι και καλύτερη εικόνα στην FHD TV ...

...μπράβο στην ATI!

ΑΝ και μας έχει "γραμμένους" τους laptopάδες , αλλά πάλι καλά που υπάρχει και ο από πάνω modder και κάνουμε την δουλειά μας ;):-D

Εκανα βήμα προς βήμα αυτα που λέει ο οδηγός στο site αλλά δεν υπήρξε καμία διαφορά.Εξακολουθώ να έχω μερικά προβλήματα.Η κάρτα μου είναι η mobility radeon 3650 hd..

• Super Moderators
Δημοσ.
φανταζομαι μιλατε για windows xp ε?

γιατι για vista και 7 εχουν βγει απο 22/7 απ'οτι λεει

όχι χθες βγήκαν, απλά έχουν άλλη ημερομηνία

Δημοσ.
Εκανα βήμα προς βήμα αυτα που λέει ο οδηγός στο site αλλά δεν υπήρξε καμία διαφορά.Εξακολουθώ να έχω μερικά προβλήματα.Η κάρτα μου είναι η mobility radeon 3650 hd..

Τι ακριβώς προβλήματα έχεις???

Πως έκανες την εγκατάσταση των καινούργιων drivers?

Δημοσ.
Τι ακριβώς προβλήματα έχεις???

Πως έκανες την εγκατάσταση των καινούργιων drivers?

Εκανα αυτά που λέει ακριβώς στο λίνκ που έδωσες.Το πρόβλημα μου είναι οτι στην taskbar και στο πάνω μέρος των παραθύρων εμφανίζονται κηλίδες.Σκέψου οτι είναι σαν καμένα πίξελς.

• 1 μήνα μετά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...