horse1980 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Καλησπέρα παιδιά, έχω το εξής πρόβλημα. Έχω το ασύρματο Speedtouch 585 και δεν μπορώ να μπω στο panel του, γιατί δεν αναγνωρίζει τον κωδικό μου. Αυτό που υποψιάζομαι ότι έχει συμβεί είναι ότι έχει κρατήσει στη μνήμη του ένα άλλο username και password, ενός φίλου στον οποίο το είχα δανείσει για κάποιο διάστημα. Έτσι, όταν τώρα προσπαθώ να μπω με τον παλιό μου κωδικό δεν μπορώ. Ξέρετε εάν υπάρχει κάποιο προεπιλεγμένο username και password για αυτά τα router ή αν μπορώ με κάποιο άλλο τρόπο να ξαναπεράσω τα δικά μου στοιχεία? Να σημειώσω ότι internet έχω κανονικά, απλά δεν μπορώ να μπω στη σελίδα του router. Επίσης, δεν νομίζω να υπάρχει περίπτωση να βρω από το φίλο μου τα δικά του στοιχεία για να δοκιμάσω με εκείνα. Το διάστημα που δεν είχα φορεμένο αυτό το router είχα ένα Level One, το οποίο έδινε πρόσβαση στη σελίδα του μέ έναν προεπιλεγμένο κωδικό και username, άσχετα με αυτά που μου είχε δώσει ο OTE. (δεν ξέρω αν αυτό το τελευταίο παίζει κανένα ρόλο) ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:43 ---------- Οκ. Το έλυσα το πρόβλημα με ένα reset του router και παράλληλο καθαρισμό της cashe με τον Firefox.
poulinos Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 και ενημερωτικα.το speedtouch mono sto telnet εχει Username Administrator kai password Κενο.στο Interface δεν εχει τιποτα απο default.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.