xetasa Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Λοιπόν έχω αγοράσει το Vodafone mobile broadband με το στικάκι (ONDA) για σύνδεση στο internet. Το πρόβλημά μου είναι οτι δεν ξέρω τον αριθμό της πόρτας που πρέπει να ανοίξω προκειμένου να κατεβάζω με ικανοποιητική ταχύτητα απο μtorrent. Πήρα τηλ. την τεχνική υποστήριξη της Voda και ένα τυπάκι, μάλλον με αγένεια, μου απάντησε οτι δεν γνωρίζει (και καλά) και οτι θα έπρεπε να επικοινωνήσω με το site του torrent για να μου πουν αυτοί! Ηταν προφανές οτι ήξερε αλλά δεν ήθελε να μου πεί. Λοιπόν μήπως κάποιος απο εσάς που έχει ανάλογη σύνδεση για internet μπορεί να μου λύσει την απορία μου? Ευχαριστώ προκαταβολικά!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Super Moderators Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 το port για το utorrent το ορίζεις manually εσύ αν θες στα options του... αλλά το usb stick που έχεις δεν είναι router για να θέλει port forward... λογικά κατεβάζεις αργά είτε επειδή δεν μπορείς να λάβεις πιο γρήγορα είτε επειδή δεν στέλνουν οι άλλοι αρκετά γρήγορα
antonisid Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Νομιζω οτι δεν ειναι στην αρμοδιοτητα του υπαλληλου που μιλησες για το τι θ ακανεις με τα τόρρεντς.Αυτη ειναι δικη σου δουλεια!
xetasa Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 το port για το utorrent το ορίζεις manually εσύ αν θες στα options του... αλλά το usb stick που έχεις δεν είναι router για να θέλει port forward... λογικά κατεβάζεις αργά είτε επειδή δεν μπορείς να λάβεις πιο γρήγορα είτε επειδή δεν στέλνουν οι άλλοι αρκετά γρήγορα Να το ορίσω εγώ στις επιλογές του utorrent. Οκ! Αλλά ποιά είναι η πόρτα αυτή? Οποιαδήποτε βάζω στην τύχη? Λογικά πρέπει να είναι κάποια συγκεκριμένη. Αυτό ρώτησα τον υπάλληλο της Voda, και όχι τι θα κάνω εγώ με τα torrent.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Super Moderators Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 βάλε όποια θες πάνω από το 10000 αλλά όπως σου είπα δεν πρόκειται να δεις διαφορά...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.