Προς το περιεχόμενο

θεμα με τροφοδοτικο ?

koumos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα. Ενα περιπου μηνα τωρα αντιμετωπιζω ενα προβληματακι στο pc. Παλιοτερα πατωντας το κουμπι power on για να ανοιξει ο υπολογιστης ανοιγε αμεσως. Τελευταια οταν παταω το κουμπι κανει εναν ηχο (σαν τσαφ), πανε να ξεκινησουν οι ανεμιστηρες και σταματανε. Αμεσως μετα απο 1 ή 2 δευτερολεπτα κανει παλι ενα τσαφ και παιρνει μπρος το pc κανονικοτατα. Αυτο το κανει καθε φορα ενω ξαναλεω, οτι παλαιοτερα δεν το εκανε.

Τι μπορει να φταει? Τροφοδοτικο? Υπαρχει λογος ανησυχιας ωστε να παω σε καινουργιο? Παντα ειχα υποψιες οτι δεν ειναι αρκετο για το pc μου να πω την αληθεια αλλα ποτε δεν ειχα προβλημα επισης.

Να σημειωσω οτι το pc δουλευει 24/7 και δεν κλεινει ποτε. Το συστημα μου φαινεται στην υπογραφη.

Ευχαριστω

Δημοσ.
οταν παταω το κουμπι κανει εναν ηχο (σαν τσαφ)

...........

Να σημειωσω οτι το pc δουλευει 24/7 και δεν κλεινει ποτε.

Αυτο μου το κανει η asus φιλε οταν βγαζω την πριζα και μετα την ξαναβαλω και παω να το ανοιξω. Δλδ αν κοψεις την παροχη ρευματος ακομη και οταν το pc ειναι κλειστο

Δημοσ.

Δεν ειναι προβλημα, μου φαινεται καποιο ειδος προστασιας... Μηπως βγαζεις το πολυμπριζο οταν τον κλεινεις η τπτ τετοιο ?

Δημοσ.
Δεν ειναι προβλημα, μου φαινεται καποιο ειδος προστασιας... Μηπως βγαζεις το πολυμπριζο οταν τον κλεινεις η τπτ τετοιο ?

και σ' εμενα κάνει τα ιδια οταν κλεισω το pc απο τον διακόπτη του τροφοδοτικού, δεν πρόκειται περί βλάβης.

Δημοσ.

Οχι παιδια ουτε βγαζω το πολυμπριζο, ουτε κλεινω το UPS, ουτε το διακοπτη του PSU....

Το μονο που φοβαμαι ειναι μην χασουμε κανενα τροφοδοτικο στα καλα καθουμενα και παρει και κανενα σκληρο μαζι του...

Δημοσ.

Λοιπον τον ηχο δεν καταφερα να εντοπισω απο που βγαινει...Δεν ξερω, σαν να ακουγεται απο ολο το pc...Και χωρις το UPS τα ιδια...Μηπως απλα δεν ειναι αρκετο το τροφοδοτικο μου και ζοριζεται στην εκκινηση του pc που τροφοδοτει ισως ολα τα επιμερους μερη συγχρονως (??)... λεεεω εγω τωρα, ιδεα δεν εχω..

Δημοσ.

Αν το thermaltake βγαζει οσα ισχυριζεται τοτε φτανει και περισσευει.Ο επεξεργαστης ειναι υπερχρονισμενος?Η γνωμη μου ειναι παντως οτι πρεπει να ειναι προβλημα τροφοδοτικου.Αν καποιος γνωστος σου εχει καποιο παρομοιας ισχυος μπορεις να επιβεβαιωσεις η να αποκλεισεις οτι οφειλεται σ'αυτο με μια δοκιμη.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...