moonwalker Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 γεια σας εχω κατι κομματια απο τραγουδια που ειναι σε μορφη UTF-8 MDEtdGVtcGxlX29uZV9wcmVzX3R1X2Νικ2EtYmV0ZWxnZXVzZV προσπαθω να τα καψω σε ενα dvd με το nero αλλα δεν μου τα βλεπει με πιον τροπο μπορω να τα καψω σε ενα dvd ΄΄;;; εφοσον δεν μπορω με το nero με πιον αλλον τροπο μπορω αυτην την μορφη αμα την βαλω σε media player τα παιζει μια χαρα αλλα προσπαθω να τα καψω σε ενα dvd με το nero αλλα δεν μου τα βλεπει με πιον τροπο μπορω να τα καψω σε ενα dvd ΄΄;;; υπαρχει τροπος να τα καψω;;;
micos000 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 1) Ένας τρόπος είναι να κάνεις μετονομασία τους τίτλους σε greeklish, δηλαδή Ελληνικά ονόματα με Αγγλικούς χαρακτήρες. Π.Χ. Από "Οι τίτλοι του Τέλους.mp3" σε "Oi titloi tou telous.mp3" 2) Δοκίμασε να πας στο μενού Options και μετά στην καρτέλα Language και να αλλάξεις το Fonts από System Font σε Custom Font και να επιλέξεις μια γραμματοσειρά που να σου δίνει επιλογή για Ελληνικά στο "Γραφή". π.χ. Tahoma ή Arial 3) Ποια Windows έχεις; Είναι Αγγλικά ή Ελληνικά; Αν είναι Αγγλικά ίσως θα χρειαστεί να αλλάξεις στον Πίνακα Ελέγχου στα Regional Settings την επιλογή για Non Unicode σε Greek.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.