antonisid Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Οταν λες domain εννοεις απλα το ονομα ετσι οχι το λεγομενο host. Τα εχω μπερδεψει λιγο. Τα ονοματα δινονται δωρεαν απ οτι εχω καταλαβει. Οχι δεν ειναι δωρεαν.Τα ελληνικα εχουν χρέωση περιπου 20ευρω / 2 χρονια και τα com 8ευρώ / ετος.
Demon_Cleaner Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Πολυ ωραια λοιπον απλα κατωχυρωνω ενα domain και τπτ αλλο ουτε server ουτε τπτ. Και το bandwitch μου το δινει η google.
trolaios Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Η google προσφέρει το hosting ..Oπότε και το bandwitch ειναι της google.
NeuroN Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Οταν λες domain εννοεις απλα το ονομα ετσι οχι το λεγομενο host. Τα εχω μπερδεψει λιγο. Τα ονοματα δινονται δωρεαν απ οτι εχω καταλαβει. Αν η σελίδα που σου κανει host δεν είναι free συνήθως περιλαμβάνει στην τιμή και το domain (που στο παρέχει επίσης η ίδια, μπορεις και να το μεταφέρεις εκει απο αλλού αν εχεις). Κατα τα άλλα οι τιμές για σκέτο domain είναι οπως τις είπε ο antonis 24ευρώ/2έτη (όπου βλέπεις 10ε/χρόνο είναι η τιμη χωρίς φπα -.-). Οπότε αν λες πληρώνω το domain πας για free hosting ουσιαστικα.
orangebookers Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 Γεια σου johnny21a , για μενα σοβαρο και ποιοτικο hosting απ το εξωτερικο εχει η networksolutions.com και απο ελλαδα που εχω συνεργαστει και μαζι τους και ηταν σε ολα πολυ κομπλε(περιεργο για ελλαδα ) ειναι η hostbox.gr που εχει πολυ καλες τιμες στα πακετα της και τεχνικη υποστηριξη!αλλα ολα σχετικα ειναι , εξαρταται τι ψαχνεις...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.