Προς το περιεχόμενο

Hosting της προκοπης ????

johnny21a

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 2 μήνες μετά...
  • Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ευχαριστω παιδια για τις απαντησεις, παντως για να ειμαι δικαιος για την tophost να αναφερω οτι αλλαξα πακετο απο windows σε linux και η ταχυτητα αυξηθηκε σημαντικα

Για να είμαι κι εγώ δίκαιος με αυτή την εταιρία, μου ΚΑΤΕΒΑΣΕ το σαιτ χωρίς ΚΑΜΜΙΑ προειδοποίηση...

Μόλις πέρασα το bandwidth limit που είχε το πακέτο μου, το επόμενο δευτερόλεπτο ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ το website...

Δημοσ.

εγώ προτιμώ να συνεργάζομαι με ξένες και μεγάλες εταιρίες hosting , γιατί είναι πιο φθηνές . πχ justhost.com , hostmonster.com και λοιπά

Δημοσ.

Για να είμαι κι εγώ δίκαιος με αυτή την εταιρία, μου ΚΑΤΕΒΑΣΕ το σαιτ χωρίς ΚΑΜΜΙΑ προειδοποίηση...

Μόλις πέρασα το bandwidth limit που είχε το πακέτο μου, το επόμενο δευτερόλεπτο ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ το website...

Καλημέρα @harrysvr,

Σχετικά με το αυτόματο κλείσιμο που αναφέρεις, από τον server αποστέλλεται ένα αυτόματο προειδοποιητικό mail ότι το traffic ή ο

χώρος πλησιάζουν τα όρια του πακέτου. Αν ο κάτοχος του site δεν λάβει τα αντίστοιχα μέτρα, ώστε να μην υπάρχει υπέρβαση αυτών των ορίων, τότε ο Server κάνει προσωρινό suspend στο πακέτο.

Η συγκεκριμένη ειδοποίηση πηγαίνει στο email του διαχειριστή. Πιθανόν το email που έχει δηλωθεί στον server μας να μην είναι αυτό που χρησιμοποιείς ή να έχει πάει στο spam ή trash folder.

Αν θες, στείλε μου ένα pm με το domain και το email σου για να δω το account και να επιβεβαιώσω ότι έχει δηλωθεί σωστά το email και έχουν περαστεί σωστά οι ρυθμίσεις στον λογαριασμό σου.

Δημοσ.
Καλημέρα @harrysvr,

Σχετικά με το αυτόματο κλείσιμο που αναφέρεις, από τον server αποστέλλεται ένα αυτόματο προειδοποιητικό mail ότι το traffic ή ο

χώρος πλησιάζουν τα όρια του πακέτου. Αν ο κάτοχος του site δεν λάβει τα αντίστοιχα μέτρα, ώστε να μην υπάρχει υπέρβαση αυτών των ορίων, τότε ο Server κάνει προσωρινό suspend στο πακέτο.

Δεν ήρθε ΚΑΝΕΝΑ προειδοποιητικό mail(αλλά ήρθε mail την κυριακή και ώρα 09:14 όπου έλεγε :Client account has exceeded its limits and was suspended).

Την ίδια στιγμή Κ-Α-Τ-Ε-Β-Η-Κ-Ε το site, αυτό είναι Α-Π-Α-Ρ-Α-Δ-Ε-Κ-Τ-Ο, όπως είπα και στην τηλεφωνική εξυπηρέτηση(αφού ήμουν στην αναμονή 6.45").

Προφανώς θέλει ρύθμιση το προειδοποιητικό mail...

Η συγκεκριμένη ειδοποίηση πηγαίνει στο email του διαχειριστή. Πιθανόν το email που έχει δηλωθεί στον server μας να μην είναι αυτό που χρησιμοποιείς ή να έχει πάει στο spam ή trash folder.

Για τα mail μου ενημερώνομαι πολλές φορές τη μέρα, και όπως προείπα, πως ήρθε το suspend mail και δεν ήρθε το προειδοποιητικό;

Αν θες, στείλε μου ένα pm με το domain και το email σου για να δω το account και να επιβεβαιώσω ότι έχει δηλωθεί σωστά το email και έχουν περαστεί σωστά οι ρυθμίσεις στον λογαριασμό σου.

Αν ρωτήσεις τον νεαρό που μιλήσαμε το μεσημέρι της Κυριακής, θα σε ενημερώσει, αυτό που έκανε μετά βέβαια ήταν να ξανανοίξει το website και να ανεβάσει το traffic κατά 500mb(αν θυμάμαι καλά).

........................................................................................................................

Δημοσ.

Οι τεχνικοί έκαναν κάποιες αλλαγές στις ρυθμίσεις του προειδοποιητικού mail. Επειδή, η εφαρμογή κάνει τον έλεγχο μια φορά τη μέρα, θα πρέπει να λάβεις ως αύριο το πρωί το σχετικό e-mail.

Aν εξακολουθείς να μην το λαμβάνεις, πες μου ώστε να ενημερώσω το τεχνικό τμήμα για να αντιμετωπιστεί το θέμα.

Επίσης, επειδή βλέπω ότι το traffic σου είναι και πάλι κοντά στο όρια που σου πρόσθεσαν οι τεχνικοί, το ανέβασαν άλλο ένα giga γι' αυτό τον μήνα, ώστε να μην έχεις πρόβλημα.

Δημοσ.
Οι τεχνικοί έκαναν κάποιες αλλαγές στις ρυθμίσεις του προειδοποιητικού mail. Επειδή, η εφαρμογή κάνει τον έλεγχο μια φορά τη μέρα, θα πρέπει να λάβεις ως αύριο το πρωί το σχετικό e-mail.

Aν εξακολουθείς να μην το λαμβάνεις, πες μου ώστε να ενημερώσω το τεχνικό τμήμα για να αντιμετωπιστεί το θέμα.

Επίσης, επειδή βλέπω ότι το traffic σου είναι και πάλι κοντά στο όρια που σου πρόσθεσαν οι τεχνικοί, το ανέβασαν άλλο ένα giga γι' αυτό τον μήνα, ώστε να μην έχεις πρόβλημα.

Ευχαριστώ, θα δω πως θα κυμανθεί τον επόμενο/τελευταίο και θα αποφασίσω τι θα κάνω...

Δημοσ.

Μια ερωτηση, μπορει να επηρεασει το hosting που εχω τις επισκεψεις και τις εμφανισεις σελιδων που γινονται στο σιτε μου?

και αν ναι, με ποιον τροπο?

Δημοσ.

π.χ. αν είναι το host πολύ αργό,θα χάσεις κάποιους επισκέπτες άμεσα..ή αν πέφτει συχνά καταλαβαίνεις την ζημιά που έχεις..

Δημοσ.
Μια ερωτηση, μπορει να επηρεασει το hosting που εχω τις επισκεψεις και τις εμφανισεις σελιδων που γινονται στο σιτε μου?

και αν ναι, με ποιον τροπο?

Όπως είπε και ο trolaios εάν υπάρχουν συχνά τεχνικά προβλήματα ή είναι αργή η ιστοσελίδα πιθανότατα να κάνει κάποιους επισκέπτες να φύγουν. Πέρα από αυτό το κάθε πακέτο hosting διαφέρει από webhost σε webhost ακόμα και εάν βλέπεις τα ίδια χαρακτηριστικά σε χώρο και μηνιαία κίνηση μιας και σημαντικό ρόλο παίζει και πόσους συνδρομητές βάζουν σε κάθε μηχάνημα, πόσο "φορτωμένη" είναι η CPU/RAM, τι προγράμματα χρησιμοποιούν για web-servers, mail servers, τι ρυθμίσεις έχουν κάνει για την ασφάλεια του server/πακέτου σου, κλπ.

Δημοσ.

Παιδια καλησπερα, εγω εχω φτιαξει μια σελιδα στο google sites στην οποια θα ηθελα να δωσω ενα ονομα της προκοπης με http://www...gr θα πρεπει να νοικιασω server ή να βρω απλα ενα domain μονο το ονομα. Ξερετε κατι???

Δημοσ.

Οταν λες domain εννοεις απλα το ονομα ετσι οχι το λεγομενο host. Τα εχω μπερδεψει λιγο. Τα ονοματα δινονται δωρεαν απ οτι εχω καταλαβει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...