rodez Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Καλησπερα, Εγκατεστησα τον opera αλλα εχω ενα θεμα. Πως μπορω να ανοιγω τα bookmarks με δεξι κλικ σε νεα καρτελα? Μιλαω για αυτα που εχω βαλει στην personal bar οπως γινεται στον firefox για παραδειγμα Ευχαριστω ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:12 ---------- Καλησπερα, Εγκατεστησα τον opera αλλα εχω ενα θεμα. Πως μπορω να ανοιγω τα bookmarks με δεξι κλικ σε νεα καρτελα? Μιλαω για αυτα που εχω βαλει στην personal bar οπως γινεται στον firefox για παραδειγμα Ευχαριστω OK το βρηκα, με το μεσαιο κουμπι του mouse αλλα με το touchpad του λαπτοπ δεν γινεται
micos000 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Στον Firefox, αν κρατήσεις πατημένο το CTRL και κάνεις κλικ σε κάποιο bookmark το ανοίγει σε άλλη καρτέλα. Κάπως έτσι πρέπει να είναι και σε Opera.
flik Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Ctrl+shift+click θα ανοίγει σε μη εστιασμένη καρτέλα. Με ctrl+click προς και δική μου έκπληξη δεν ανοίγει σε άλλη καρτέλα (εστιασμένη), αλλά ανοίγει στην ίδια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.