Προς το περιεχόμενο

Sony Vaio VGN-AW31M

mikelamar

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βασικα μεγαλυτερο γκαντεμοσκυλο απο εμενα δυσκολα συναντας...Ενα το κρατουμενο.

Φρεσκο Sony Vaio VGN-AW31M...Δεν εχω προλαβει να κανω Recovery disks.

Στην προσπαθεια να κανω ενα partition μενω χωρις ρευμα και απο τοτε δεν ξανανοιξε.

Τηλ στην Sony Βελγιο(μαλλον) κατι ωραιες γυναικειες φωνες με σεξυ ελληνο-αγγλικη προφορα που νομιζεις οτι θα σου πουνε για ραντευου στο τελος...ε μεχρι να τις δεις μπορει να φανταζεσαι οτι θες. Μου λενε να κανω τα εξης: Βγαλε(δυστυχως οχι τα ρουχα μου) μπαταρια, ρευμα κλπ και κρατα 20 δευτερα το Power για να εκκινησει το Vaio Recovery Center και κανε Full System Restore.

Οταν το κανω συμβαινει το εξης: Γεμιζει η πρωτη "μπαρα" κανει restore δλδ και μετα λεει οτι θα κανει restart και θα ξεκινησει η εκγατασταση των εργοστασιακων ρυθμισεων ΑΛΛΑ αφου το κανει εμφανιζεται η κλασσικη μαυρη οθονη και βγαζει το ιδιο μηνυμα μου εβγαλε και οταν ξεμεινε απο ρευμα(οχι απο διακοπη, απο μπαταρια) δλδ, οτι η διαδικασια απετυχε...παρακαλω βαλτε ta recovery disks.

Τη διαδικασια αυτα αυτη την εκανα αρκετες φορες, επειτα εκανα και Restore C με το ιδιο αποτελεσμα....μετα εκλεισε κ η τηλ. υποστηριξη:cry::cry::cry:

Α...και το καλυτερο ειναι οτι αυριο φευγω εκτος GR για καμια 20αρια μερες :eek::eek::eek:

Προλαβαινω να κανω τπτ πειτε κατι...εδω θα ειμαι να ετοιμαζω τις βαλιτσες μου:shifty:

Δημοσ.

Ε μωρέ, βάλε εάν έχεις ένα Δισκάκι των Xp/Vista/7 (περί ορέξεως) και κάνε εγκατάσταση , βάλε και τους Drivers και είσαι κομπλέ.

Τι τα θες τα Restore Disks με τα περιττά προγράμματα . Be a man και καν'τα όλα μονoς σου :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...