viper2005 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 επειδη τωρα τελευταια οποτε καθομαι στο γραφειο με ενοχλει η μεση μου θα ηθελα να μου προτεινεται καμια καρεκλα γραφειου που να ειναι αναπαυτικη και καλη γιατι αυτη που εχω τωρα ειναι ενα κομματι που δεν λυγιζει! αν ειναι ακριβη προτεινεται κανα μαγαζι που να κανει δοσεις
clevercitizen Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 επειδη τωρα τελευταια οποτε καθομαι στο γραφειο με ενοχλει η μεση μου θα ηθελα να μου προτεινεται καμια καρεκλα γραφειου που να ειναι αναπαυτικη και καλη γιατι αυτη που εχω τωρα ειναι ενα κομματι που δεν λυγιζει! αν ειναι ακριβη προτεινεται κανα μαγαζι που να κανει δοσεις Είχα πάρει μια καρέκλα γραφείου απο Νεοσετ, "καρέκλα διευθυντη΄" και καλά. Όλες τις πανελλήνιες στην καρέκλα τις πέρασα. Πολύ αναπαυτική αλλά κάθε 2 μήνες θέλει να βιδώνεις τις βίδες από κάτω γιατί ξεβιδώνονται(ίσως επειδή ξαπλώνω κιόλλας)
ioli-greece Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 · Κρυμμένο από paredwse, 4 Μαΐου 2012 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από paredwse, 4 Μαΐου 2012 - Δεν έχει δοθεί λόγος έπιπλα γραφείουΚαλημέρα.Εάν σας ενδιαφέρει μπορώ να σας προτείνω και εγώ ενα κατάστημα με πολυθρόνες και έπιπλα γραφείου με πολύ ωραία σχέδια και πολύ καλές τιμές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.