epivitor Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 θα πάρεις είτε το ίδιο το προϊόν επιδιορθωμένο είτε θα σου δώσουν ακριβώς το ίδιο προϊόν αν υπάρχει ή προϊόν με τα ίδια χαρακτηριστικά αλλά όχι απαραίτητα ίδιας χρηματικής αξίας. τα παραπάνω που αναφέρεις δεν έχουν να κανουν με το θεμα που συζητάμε, ειναι κοινη λογική αυτά που σου λέω. Oσα γραφω πιο πανω ακριβως μ'αυτο που συζηταμε εχουν να κανουν. Πουθενα δεν αναφερεται οτι εχουν δικαιωμα να σου δωσουν προϊον με τα ιδια ή περιπου τα ιδια χαρακτηριστικα. Ειτε θα στο επιδιορθωσουν ειτε θα σου δωσουν καποιο αλλο ακριβως ιδιο μ'αυτο που πηρες. Μπερδευεσαι με το γεγονος οτι το προιον που αγορασες πριν 2,5 χρονια σιγουρα τωρα δεν αξιζει το ιδιο , τα χρηματα ομως που εδωσες τοτε για να το αγορασεις εχουν ακριβως την ιδια αξια και σημερα. στο χωριό μου εχω εναν υπολογιστή τριετίας και έχωψ επάνω μια 7600 gt αγορασμένη πριν απο 2,5 χρόνια αν θυμάμαι καλά 130 ευρώ, συμφωνα με αυτα που μου λες αν αυτή καει πριν λήξει η τριετής εγγύηση εγω μπορω να παρω πισω απο το πλαίσιο 130 ευρώ την στιγμή που σήμερα είτε δεν υπάρχει αυτή καρτα ή κοστίζει 30 ευρώ. Ακριβως μιας και τα 130 ευρω που εδωσες τοτε αξιζουν ακριβως το ιδιο και σημερα , παρ'ολο που το προϊον αξιζει τωρα 30 ευρω οπως λες. Αυτο σημαινει αλλωστε εγγυηση.
spartacus Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Oσα γραφω πιο πανω ακριβως μ'αυτο που συζηταμε εχουν να κανουν. Πουθενα δεν αναφερεται οτι εχουν δικαιωμα να σου δωσουν προϊον με τα ιδια ή περιπου τα ιδια χαρακτηριστικα. Ειτε θα στο επιδιορθωσουν ειτε θα σου δωσουν καποιο αλλο ακριβως ιδιο μ'αυτο που πηρες. Μπερδευεσαι με το γεγονος οτι το προιον που αγορασες πριν 2,5 χρονια σιγουρα τωρα δεν αξιζει το ιδιο , τα χρηματα ομως που εδωσες τοτε για να το αγορασεις εχουν ακριβως την ιδια αξια και σημερα. Ακριβως μιας και τα 130 ευρω που εδωσες τοτε αξιζουν ακριβως το ιδιο και σημερα , παρ'ολο που το προϊον αξιζει τωρα 30 ευρω οπως λες. Αυτο σημαινει αλλωστε εγγυηση. τότε φίλε μου εγώ καθε 2,5 χρόνια θα καιω την ακριβοπληρωμένη μου κάρτα γραφικών και θα απαιτώ μια ίσης χρηματικης αξίας, με αυτόν τον τρόπο εγω θα έχω πάντα καλή καρτα και καινουρια δίχως να ξοδεψω ουτε ενα ευρώ. αυτά δεν γίνονται.
epivitor Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 τότε φίλε μου εγώ καθε 2,5 χρόνια θα καιω την ακριβοπληρωμένη μου κάρτα γραφικών και θα απαιτώ μια ίσης χρηματικης αξίας, με αυτόν τον τρόπο εγω θα έχω πάντα καλή καρτα και καινουρια δίχως να ξοδεψω ουτε ενα ευρώ. αυτά δεν γίνονται. Αν ομως διαπιστωθει οτι το εκανες επιτηδες δε θα παρεις τιποτα.
spartacus Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Αν ομως διαπιστωθει οτι το εκανες επιτηδες δε θα παρεις τιποτα. σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να το καταλάβουν.
epivitor Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να το καταλάβουν. Toτε προβλημα τους , αν ομως το καταλαβουν τοτε το προβλημα γινεται δικο σου.
procopy Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Πρωτα πρωτα φιλε spartacus δεν μπορεις να με λες ψευτη. Σε καθε σοβαρη εταιρεια το πιστωτικο κοβεται στην τιμη αγορας. Αν δεν εχεις προσωπικη εμπειρια ή σε σενα συνεβη το αντιθετο τοτε σε επιασαν κοροϊδο. Στα μικρομαγαζα ή οπου τους περναει θα κοιταξουν να βολευτουν με οτι τους συμφερει. Στο χερι σου ειναι να απαιτησεις τα δικαιωματα σου. Και επειδη πολλοι δεν γνωριζουν και την πατανε γι΄αυτο τα εγραψα αυτα. Και μενα θα μπορουσαν να μου δωσουν ενα WD 250 gb αφου βγαινει ακομη που η τιμη του τοτε ηταν 42 ευρω και οχι 68 που ειχα πληρωσει πριν δυο χρονια. Τωρα με πιστευεισ δεν με πιστευεις δεν με ενδιαφερει κιολας.
spartacus Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Πρωτα πρωτα φιλε spartacus δεν μπορεις να με λες ψευτη. Σε καθε σοβαρη εταιρεια το πιστωτικο κοβεται στην τιμη αγορας. Αν δεν εχεις προσωπικη εμπειρια ή σε σενα συνεβη το αντιθετο τοτε σε επιασαν κοροϊδο. Στα μικρομαγαζα ή οπου τους περναει θα κοιταξουν να βολευτουν με οτι τους συμφερει. Στο χερι σου ειναι να απαιτησεις τα δικαιωματα σου. Και επειδη πολλοι δεν γνωριζουν και την πατανε γι΄αυτο τα εγραψα αυτα. Και μενα θα μπορουσαν να μου δωσουν ενα WD 250 gb αφου βγαινει ακομη που η τιμη του τοτε ηταν 42 ευρω και οχι 68 που ειχα πληρωσει πριν δυο χρονια. Τωρα με πιστευεισ δεν με πιστευεις δεν με ενδιαφερει κιολας. φαντάζεσαι οτι το πλαισιο θα έμπαινε στην διαδικασία να σου κάνει τσιριμόνιες για 26 euro; όχι φίλε οι άνθρωποι εκεί ειναι large και όχι γύφτοι σαν μερικούς μερικούς, αν το ποσό ήταν της τάξεως των 150 euro και βάλε τότε να εισαι σίγουρος ότι δεν θα σου επέστρεφε 150 euro ούτε και θα σου εδινε προϊόν αξίας 150 euro αλλά το πολύ πολύ να σου έδινε ενα προϊόν με τα ίδα χαρακτηριστικά, αυτό ισχύει και τέρμα, όλα τα υπολοιπα που λες προέρχονται από άγνοια, εύχομαι να μην χρειαστεί να ζητήσεις πιστωτικό π.χ αξιας 200 euro μετά απο 2 χρόνια και βάλε απο την ημερομηνία αγοράς του προϊόντος γιατί τότε να μην σου πω τι θα πάρεις!! Αγοράζω μόνο απο το πλαίσιο.
nikolas8141 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Να πω και'γω την ιστορια μου....... αν και δεν αφορα εμενα αλλα εναν φιλο...... Πριν περιπου ενα χρονο η καρτα του (2900pro) τεζαρε, αρχισε να βγαζει κατι περιεργα σχηματα στην οθονη ετσι ξαφνικα. Την ειχε παρει απο πλαισιο οπου και την γυρισε, την κρατησαν για μια μερα να την ελεγξουν και τελικα του ειπαν οτι θα την του αλλαξουν.......η αληθεια ειναι οτι του εδειναν την 4850 512mb η οποια εκανε αν δεν κανω λαθος 140 ευρο αλλα την 2900 την ειχε παρει 190 η 200 δεν θυμαμαι τωρα και απαιτησε μια καρτα που εχει την ιδια αξια μ'αυτην που ειχε και η αποδειξη αγορας του...... Να μην κουραζω τελικα του εδωσαν την 4850 1gb που ηταν της ιδιας αξιας με την τοτε 2900pro..... Στο τελος του ειπαν και ευχαριστω.........
epivitor Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Ρε συ spartacus μου φαινεται εχεις κολλησει για τα καλα ρε φιλε. Δε μπορεις να καταλαβεις οτι το γεγονος οτι τα εξαρτηματα των υπολογιστων απαξιωνονται οικονομικα τοσο γρηγορα δεν ειναι προβλημα των καταναλωτων αλλα των μαγαζιων που τα πουλανε στην περιπτωση που χαλανε και ειναι εντος εγγυησης ? Δηλαδη αν σου χαλασει π.χ. ενα ψυγειο των 1000 ευρω και δε μπορει για καποιο λογο να επιδιορθωθει και ειναι εντος εγγυησης τοτε δε θα εχεις προβλημα αν το μαγαζι που το αγορασες σου κοψει πιστωτικο 500 ευρω ? Μ'αρεσει που στο παραπανω μήνυμα που αναφεροσουν στον procopy μιλας για αγνοια.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.