pj20 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 ακουστε τι τρεχει με την παραπανω συσκευη 1 αποσυνδεεται απο μονη της 2 βγαζει συχνα "ο ιντερνετ εξπλορερ δεν μπορει να εμφανισει την ιστοσελιδα" ενω ειμαι συνδεδεμενη 3 αναβει κοκκινο λαμπακι με αποτελεσμα να μην κατεβαινει η σελιδα 4 ανοιγει ενα σωρω παραθυρακια με το προαναφερθεν μηνυμα (χωρις να εχω πατησει κατι) να υπογραμισω πως η συσκευη ειναι καινουργια. τι επαθε?
poulinos Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 αν και θα αργησει να το δει με το ban αλλα αυτο το onda τι ειναι?adsl router?to kokkino λαμπακι που αναβει?για τα παραθυρα μηπως ιος?οτι μια συσκευη ειναι καινουρια δεν σημαινει κατι.
dark Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Είναι αυτή η σαχλαμάρα Το έχω βάλει σε ένα pc με σβιστα και ενώ στην αρχή αναγνωρίστηκε και δούλεψε αν το ξαναβάλεις δεν αναγνωρίζεται καν Αν το κάνεις uninstall και ξανά install αναγνωρίζεται και ξανά τα ίδια
poulinos Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 se allo Pc ειτε με vista ειτε με κατι αλλο πως παιζει?καλυτερα η οχι?μηπως ειναι θεμα Pc η μηπως θεμα vista
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.