elven Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Είναι το routerακι που έδινε ο ΟΤΕ με το ConnX. Όποτε πάω να κατεβάσω torrent κάνει επανεκκίνηση. Απενεργοποίησα το UPNP ή όπως λέγεται τέλος πάντων αλλά πάλι τα ίδια,επίσης δεν μπορώ να βρω σελίδα απο Philips που να έχει firmware μπας και το έσωζει η αναβάθμιση. Όποιος έχει καμιά ιδέα ή μπορέσει να ποστάρει link απο τη σελίδα θα του είμουν υπόχρεος. Thnks
poulinos Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 δοκιμασε με αλλο torrent προγραμμα και κανε port forward.
elven Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Thanks για την απάντηση,sorry για το λάθος section. Port forward έχω κάνει κανονικά κι έχω δοκιμάσει με utorrent και transmission σε 2 διαφορετικά OS αλλά πάλι τα ίδια. Το πρόβλημα παλαιότερα δεν υπήρχε...
firewalker Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Firmware θα βρεις στο παρακάτω. http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/dcbint/cpindex.pl?slg=ENG&cat=PC_NETWORKING_CA&sct=ROUTERS_GATEWAYS_SU&session=20090818064017_94.67.53.73&grp=PC_PRODUCTS_GR&ctn=CGA5722/00&mid=Link_Software&hlt=Link_Software Σε ένα φίλο μου το έκανε μόνο με μία συγκεκριμένη έκδοση του uTorrent (με την 1.7.χ αν θυμάμαι καλά).
poulinos Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Thanks για την απάντηση,sorry για το λάθος section. Port forward έχω κάνει κανονικά κι έχω δοκιμάσει με utorrent και transmission σε 2 διαφορετικά OS αλλά πάλι τα ίδια. Το πρόβλημα παλαιότερα δεν υπήρχε... βλεπω να το δινεις για ελεγχο η να παιρνεις κανα σωστο ρουτερ γιατι αυτο μονο σωστο δνε ειναι.επισης δοκιμασε περα απο το firmware να το κανεις ενα reset default και να το ξανασεταρεις.ισως ερθει στα ισα του ετσι.
elven Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Thank you both,διάβασα για το 0.69 ότι περισσότερα προβλήματα δημιουργεί παρά διορθώνει,άντε να δούμε,thanks και πάλι
poulinos Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 kane για αρχη ενα reset default>β.δεν χανεις τιποτα να δοκιμασεις το Νεο firmware.ισως σε σενα να κατσει καλυτερα.και αμα δεν σου αρεσει ξαναγυρνας στο προηγουμενο
wgibson Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 να πω και εγω το προβλημα μου??? εχω το εν λογω μοντεμ philips 5722 η γραμμη μου ειναι 2mbps απο 1 που ηταν παλια εχω και το παλιο μου το speedtouch 530 το σκυλι το ζητημα ειναι το εξης: το 530 συχηρινιζει στα δυο και παει αερας ενω το Philips 5722 με το ζορι στα 1300 εκανα update το firmware σε 0,69 αλλα τιποτα τα ιδια? καμια αλλη ιδεα???
poulinos Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Ναι ποιος ο λογος εφοσον εχει 2 Mbit Να εχει την μπουρδα το philips.μαλλον η γραμμη σου πρεπει να ειναι οριακα και απλα το speedtouch την κλειδωνει οριακα στα 2 ενω το Philips στα 1300.αν μπορεις γραψε μας στατιστικα και απο τα 2 ρουτερ.λογικα η πολυ χαλια γραμμη εχεις η εισαι μακρια απο τον οντε(αστικο κεντρο) η κατι λαθος στην εσωτερικη καλωδιωση
wgibson Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 προβλημα λυθηκε πηρα το 1242 και μου ειπαν να κανω ρεσετ τωρα 2 φορες που το δοκιμασα κλειδωνει στα 2 ειμαι 2896 μετρα μακρυα συμφωνα με αυτο http://www.pcw.gr/default.php?pname=ToolsADSLSpeed downstream attenu 40db σας ευχαριστω για το χρονο σας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.