Προς το περιεχόμενο

HiPhone

k_dinos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Παρεπιπτοντως ΚΙΝΕΖΙΚΑ ειναι σχεδον ολα τα κινητα (και οχι μονο). Εχετε δει τι λεει κατω απο την μπαταρια; Ολα πλεον κινεζικα ειναι. Η μαρκα αλλαζει. Ολα εκει φτιαχνονται , απλα με αλλα standards. Εκει ειναι οι μεγαλες διαφορες. Οποτε διορθωστε την εκφραση Κινεζικο, Κινεζικο, γιατι σχεδον ολα μεσα στο σπιτι σας ειναι Κινεζικα (χωρις να το ξερετε; ) και τα εχετε σε εκτιμηση...

:-)

Δημοσ.

Η δικαιολογία του <<είναι κινέζικο>> δεν λέει και πολλά μιας και ΟΛΑ είναι. Το πρόβλημα με αυτά τα κινητά ίσως είναι ότι βγαίνουν τόσο μαζικά που δεν περνάνε κάποιους ελέγχους που θα έπρεπε.

Όπως και να έχει όμως ήταν μία αρχή με τα κινέζικα κινητά, από ότι φαίνεται έπιασε και όσο περνά ο καίρος νομίζω ότι αρκετά μοντέλα τους γίνονται πιο εξελιγμένα και ποιοτικά.

Δημοσ.

Υποθετω οτι δεν αναφερεται ο δεικτης SAR πουθενα και σε κανενα φυλλαδιο του ε? Μηπως γιατι δεν εχει ποτε περασει τετοιο ελεγχο ωστε να διαπιστωθει η ακτινοβολια του?

Εγω προσωπικα δε θα το επερνα με τιποτα γιατι δεν το θεωρω ασφαλες..

Δημοσ.

Οσο για το θεμα της εγγυησης καλυτερα να το παρετε απο εξω (αν δεν βαριεστε να το στειλετε Κινα και να περιμενετε) και οχι απο τα εγχωρια μαγαζακια με τις απατεωνιστικες μουρες και νοωτροπιες.

Γιατι αντε να αποδειξεις οτι το καταραμενο Hiphone κολλησε απο μονο του και οχι απο ενα αοριστο χαλασε απο κακη χρηση

(Οποιος καταλαβε για ποιο μαγαζακι μιλαω και δεν ντρεπεται ας το πεταξει)

Δημοσ.
Οσο για το θεμα της εγγυησης καλυτερα να το παρετε απο εξω (αν δεν βαριεστε να το στειλετε Κινα και να περιμενετε) και οχι απο τα εγχωρια μαγαζακια με τις απατεωνιστικες μουρες και νοωτροπιες.

Γιατι αντε να αποδειξεις οτι το καταραμενο Hiphone κολλησε απο μονο του και οχι απο ενα αοριστο χαλασε απο κακη χρηση

(Οποιος καταλαβε για ποιο μαγαζακι μιλαω και δεν ντρεπεται ας το πεταξει)

Για το "1ενα" μιλας;; Αν οχι, διαψευσε με, μη φανει οτι κανουμε και δυσφημιση...

Δημοσ.

εγω οταν ειχα παρει το cect p168c πριν 2 χρονια,πανω στην βδομαδα χαλασε ο φορτιστης.

προσπαθωντας να επικοινωνησω με το μαγαζι που το πηρα μεσω διαδυκτου,βλεπω ενα μηνυμα οτι το ειχαν κλεισει προσωρινα.

τελικα να μην τα πολυλεω αφου ειδα οτι δεν υπηρχε περιπτωση να βρω απο αλλου φορτιστη τοιχου,εστειλα ενα μηνυμα στο 1ΕΝΑ απο το οποιο ποτε δεν ειχα ψωνισει,ζητωντας να μου στειλουν ενα φορτιστη για το συγκεκριμενο μοντελο μιας και το πουλουσαν και αυτοι και ως δια μαγειας οι ανθρωποι μου τον εστειλαν express χωρις να πληρωσω ουτε ενα ευρο την επομενη μερα,τους εστειλα μαλιστα μηνυμα και τους ευχαριστησα για την εξυπηρετηση.

το αλλο μαγαζι που το ειχα παρει παρα τα email που τους εστελνα κατα καιρους σε μια διευθυνση που ειχαν αναρτησει,με εγραψαν κανονικα.

και ξερετε ποιο ειναι και το ωραιο;

οτι μετα 1,5 χρονο μου εστειλαν email και μου ζητουσαν να βγαλω τα σχολια που ειχα κανει για αυτους εκεινη την εποχη[και τα οποια ηταν ακρως αξιοπρεπη].

ειναι μην μπλεξεις με κατι τετοια μαγαζακια.

Δημοσ.
Για το "1ενα" μιλας;; Αν οχι, διαψευσε με, μη φανει οτι κανουμε και δυσφημιση...

Και ομως θα σε διαψευσω :-D

Για το EBW μιλαω και αρκετο κρυφτουλι παιξαμε...

Και μην μου πειτε οτι ο μονος μη ικανοποιημενος πελατης ή οτι πεταω λασπη προς καθε κατευθυνση,προσωπικη μου εμπειρια εκφραζω

Γιαυτο και ακουσα καποιους απο εδω μεσα και παραγγειλα απο Chinainvasion και ειμαι Full ικανοποιημενος ακομα και στο service που μοιυ ετυχε μια φορα παρα την μανουρα!

Και για να μην γκρινιαζουν μερικοι για τις 3 εβδομαδες που εμεινα χωρις κινητο αφου πηγε βολτα στην κινα και μου εφεραν καινουργιο λεγοντας οτι δεν αξιζει η ταλαιπωρια,το 5800 με artifacts στην camera κανει διακοπες για δευτερο μηνα στην Φιλανδια...Α ρε Alpha Copy!

Δημοσ.
Και ομως θα σε διαψευσω :-D

Για το EBW μιλαω και αρκετο κρυφτουλι παιξαμε...

Και μην μου πειτε οτι ο μονος μη ικανοποιημενος πελατης ή οτι πεταω λασπη προς καθε κατευθυνση,προσωπικη μου εμπειρια εκφραζω

Γιαυτο και ακουσα καποιους απο εδω μεσα και παραγγειλα απο Chinainvasion και ειμαι Full ικανοποιημενος ακομα και στο service που μοιυ ετυχε μια φορα παρα την μανουρα!

Και για να μην γκρινιαζουν μερικοι για τις 3 εβδομαδες που εμεινα χωρις κινητο αφου πηγε βολτα στην κινα και μου εφεραν καινουργιο λεγοντας οτι δεν αξιζει η ταλαιπωρια,το 5800 με artifacts στην camera κανει διακοπες για δευτερο μηνα στην Φιλανδια...Α ρε Alpha Copy!

Kανενα κρυφτουλι και καιρος ειναι να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους. Ο κουμπαρος μου ειχε σοβαρα προβληματα με το εν λογω καταστημα, λογω αγορας μιας μπαταριας Pandora, η οποια δεν λειτουργουσε και αναγκαστηκε να καταφυγει στο Συνηγορο Του Πολιτη και στο ΙΝΚΑ για να δικαιωθει. Τελικα παρα τον κοπο, τα καταφερε και νομιζω οτι ετσι πρεπει να ενεργουμε ολοι, μηπως και κατι αρχισει να πηγαινει καλα σ'αυτη τη χωρα....

Δημοσ.

Συμφωνω αλλα δεν το συνεχιζω αλλωστε ειναι για το Hiphone το thread..

Απλα σε αλλα thread με το που πηγαινες να πεις το παραπονο σου και τον πονο σου για οποιαδηποτε αδικια επεφταν να σε φανε ολοι(Πιπιλα Eshop.cy,απειλες,εισαστε ολοι οι users ψευτες κλπ) ποσα Threads εχουν ανοιξει για παραπονα απο αλυσιδες και στο τελος κλεινανε,πετσοκοβονταν κλπ κλπ

Aστο την αλλη φορα για να αποδειξεις αυτα που λες τραβα ενα Video καλυτερα γιατι αλλιως δεν θα βρεις το δικιο σου..

Τουλαχιστον εδω μεσα

Δημοσ.
Παρεπιπτοντως ΚΙΝΕΖΙΚΑ ειναι σχεδον ολα τα κινητα (και οχι μονο). Εχετε δει τι λεει κατω απο την μπαταρια; Ολα πλεον κινεζικα ειναι. Η μαρκα αλλαζει. Ολα εκει φτιαχνονται , απλα με αλλα standards. Εκει ειναι οι μεγαλες διαφορες. Οποτε διορθωστε την εκφραση Κινεζικο, Κινεζικο, γιατι σχεδον ολα μεσα στο σπιτι σας ειναι Κινεζικα (χωρις να το ξερετε; ) και τα εχετε σε εκτιμηση...

:-)

συγκλονιστικο:confused:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...