axaros Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 καλησπερα παιδια θ ηθελα μια βοηθεια.Πως μπορς να εχω στο ιδιο MSN LIVE δυο διαφορετικουσ λογαριασμουσ?????Αντι να χρησιμοποιω αυτο των WINDOWS???
Tilemaxx Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 MSN Plus, ααλά μπορεί να σου προκαλέσει προβλήματα. (Disconnects κ.τ.λ.)
axaros Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 εχω το μσν το πλασ αλλα δν ξερω πωσ την κανω την δουλεια....κ τι προβλιματα μπορει να εχω δηλαδη??
Antwni Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Υπάρχει μια πιθανότητα σε αυτό που είπε ο Tilemaxx αλλά δεν θα πρέπει να εγκαταστήσεις τον sponsor (χορηγό) που σου έλεγε στην αρχή της εγκατάστασης γιατί έχω ακούσει ότι σε πετάει σε διάφορα site και κάτι τέτοια.... Λοιπόν στο θέμα μας... Πας στις προτιμήσεις και επιλογές και μετά θα πας στην καρτέλα που λέει Προσαρμογή, ε, και βάζεις τικ στην πρώτη επιλογή που λέει ''Σύνδεση με παραπάνω από έναν λογαριασμούς ταυτόχρονα'' Αυτόν ήταν....
klainmaingr Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 A-patch και στην όλη διαδικασία πατάς κλίκ να μπεί και το polygamy.
axaros Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 A-patch και στην όλη διαδικασία πατάς κλίκ να μπεί και το polygamy.[/quoteΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΚΡΙΒΩς ΔΗΛΑΔΗ??? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 17:20 ---------- Υπάρχει μια πιθανότητα σε αυτό που είπε ο Tilemaxx αλλά δεν θα πρέπει να εγκαταστήσεις τον sponsor (χορηγό) που σου έλεγε στην αρχή της εγκατάστασης γιατί έχω ακούσει ότι σε πετάει σε διάφορα site και κάτι τέτοια.... Λοιπόν στο θέμα μας... Πας στις προτιμήσεις και επιλογές και μετά θα πας στην καρτέλα που λέει Προσαρμογή, ε, και βάζεις τικ στην πρώτη επιλογή που λέει ''Σύνδεση με παραπάνω από έναν λογαριασμούς ταυτόχρονα'' Αυτόν ήταν.... οραιααααα..κ μετα τι κανω για να τουσ βαλς κ τουσ δυο κωδικους
Antwni Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 οραιααααα..κ μετα τι κανω για να τουσ βαλς κ τουσ δυο κωδικους Απλώς ξανανοίγεις το msn.... Χωρίς να κλείσεις βέβαια τον άλλο λογαριασμό!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.