johnykim Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Γειά σας παιδιά. Εχω κάποιες απορίες σχετικά την σύνδεση μου: Παλιότερα που είχα dialup σύνδεση για το internet ,είχαμε βάλει μια ακόμα γραμμή(ISDN) για να είναι χωριστά το τηλέφωνο.Aργότερα βάλαμε adsl χωρίς να απενεργοποιήσουμε το ISDN. 1)Τώρα που έχω double play της Hol, έχω δηλαδή 3 γραμμές έτσι;(1 η κενρική+2 η δεύτερη της hol+της ISDN) 2)Το ISDN δεν το χρειαζόμαστε πια.Τώρα έχω συνδέση το ρούτερ κατευθείαν στο spliter.Υπάρχει πρόβλημα ή πρέπει οπωσδήποτε να έχω και το netmod πάνω; Εχω παρατηρήσει επίσης(οταν είχα και το netmod πάνω)οτι απο το netmode άναβε μόνο ένα πορτοκαλί λαμπάκι(Μ.P).Μου φαινόταν δηλαδή οτι απλός ήταν στο ρεύμα και δεν λειτουργόυσε. Ακόμα κάτω απο την πρίζα βγαίνει ένα καλώδιο όπου ήταν συνδεδεμένο με το netmod.Πρέπει να είχαμε φωνάξει ηλεκτρολόγο γιατί είναι σκαλιστό πίσω απο την πρίζα. Πάει πουθενά το μυαλό σας τι ακριβώς γινόταν με την παλιά μου σύνδεση και αν κάποια πράγματα δεν τα χρειάζομαι τώρα ;
poulinos Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 to netmod δεν ειναι υποχρεωτικο .το Mrσημαινει οτι απλα παιρνει ρευμα.το καλωδιο που ειναι πισω απο το πριζακι ειναι για να δινει γραμη απο το ab1 ab0 στο υπολοιπο σπιτι.
karaap Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Το παλιό καιρό είχα και εγώ γραμμή ISDN και συσκευή netmod για να έχω δύο γραμμές τηλεφώνου και ιντερνετ . Μετά που έβαλα conn-x αυτό μπήκε πάνω στη γραμμή ISDN. Δηλαδή απο την πρίζα του ΟΤΕ συνδέω με ένα τηλεφωνικό καλωδιο την υποδοχή Line του splitter .Μετά απο την υποδοχή Adsl του spliter βγάζω καλωδιο δικτύου στο PC και απο τη υποδοχή Phone καλώδιο που πηγαίνει στη συσκευή Isdn απο την οποία μπορούν να βγούν δύο τηλέφωνα. Την συσκευή ISDN δεν μπορώ να τη αφαιρέσω γιατί η γραμμή του ΟΤΕ είναι ISDN (πληρώνω περίπου 2 ευρώ το μήνα παραπάνω απο την κοινή γραμμή). Ο ΟΤΕ μου είπε οτι αν θάλω να αφαιρέσω την συσκευή ISDN πρέπει να κάνω αίτηση να αλλάjω την γραμμή απο ISDN σε PSTN. Οταν συνδέθηκες στη HOL η γραμμή σου άλλαξε ή παρέμεινε ISDN ;
poulinos Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 οταν πας σε εναλακτικο η γραμμη σου γινεται Pstn.-μονο ο οτε δινει isdn.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.