localy Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 θελω να μου πειτε την γνωμη σας για αυτο το laptop σκεφτομαι να το αγορασω
efstratios1982 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 πολυ καλος ειναι αξιζει +1 από μένα.
aristosmark Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Εγώ αγόρασα τον Espresso dv6 1140ev.. Απο την πρώτη στιγμή είχα προβλήματα στο ηχείο.. κάνει παράσιτα και πολύ περισσότερο όταν έχω κλειστό το ηχείο. Πρόσεξα οτι ο χαρακτηριστικό ήχο που βγαίνει, είναι όταν πρέπει ο υπολογιστής να κάνει κάποιο ήχο απο τα windows και φυσικά δεν βγαίνει γιατί τα έχω κλειστά. Για παράδειγμα όταν ανοίγω σελίδες στον explorer κανονικά βγάζει κάποιον ήχο.. Όταν κλείνω τα ηχεία τη θέση του ήχου παίρνουν τα παράσιτα Σήμερα μου έκαναν αντικατάσταση στο πλαίσιο και πήρα πάλι τον ίδιο υπολογιστή ο οποίος έχει το ίδιο εκριβώς πρόβλημα. Ξέρει κανείς κάτι γι'αυτό? Έχει κανείς το ίδιο πρόβλημα με εμένα?
smilefreeware Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Εγώ αγόρασα τον Espresso dv6 1140ev.. Απο την πρώτη στιγμή είχα προβλήματα στο ηχείο.. κάνει παράσιτα ... Κάποτε που δούλευα ένα HP που είχα (στο χρόνο χάλασε και πετάχτηκε) έκανε κάτι αντίστοιχο. Η ας πούμε λύση ήταν να απενεργοποιήσω το έλεγχο ενέργειας από τα USB. Να είναι πάντα ΟΝ έπρεπε. Μη με ρωτήσετε παραπάνω, κάτι τέτοιο θυμάμαι. Επίσης νομίζω ότι το επηρέαζε αν το είχα στο ρεύμα ή όχι.
the_pianist Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Αν δεν τον έχεις αγοράσει ήδη, προσανατολίσου σε κάποιον που να σου δίνει τουλάχιστον 2 χρόνια εγγύηση. Προσωπικά έχω πολύ άσχημη εικόνα από hp.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.