Προς το περιεχόμενο

BPM Studio Pro Ver4.0

Fozzy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

KApoios filos mou edwse to parapanw prog...

Tha hthela na mathw an ginetai na kano monitoring (dld na akouw to ena kommati apo ta hxeia... k parallhla to allo apo ta headphones gia na kanw mix) Exo akousei oti den xreazetai 2h karta, (Exw thn audigy retail)

Epishs afto pou tha hthela na kserw einai an tha prepei kathe fora na allazw sindesmologies (px exo surround hxeia opote xrisimopoiw kai ta 2lineout ths kartas + to lineout pou kanei to digital streaming gia na vlepw ta DVD mou)

Mporei kapoios na mou pei analytika ti xreazomai klp?

Den kserw an eprepe na to postarw edw 'h sto Hardware...

An krinoun oi Moderators oti xreiazetai metakinhsh as to kanoun

Thanx in advance guys

Δημοσ.

Loipon exoume kai leme. Katarxhn an den kanw lathos h Audigy exei dyo line out swsta? Apo oso thimame, to BPM Studio ypostirizei kateutheian tis dyo line out se SB Live, opote fantazomai pws kati antistixo tha symvainei kai me thn Audigy.

Proswpika exw kataferei na xrhsimopoihsw apsoga to BPM Studio me dyo SB PCI se perivalon XP (to anaferw giati to monitoring den mou exei doulepsei pouthena allou).

Apo ekei kai pera oson afora th syndesmologia dystixws den vlepw kapoia allh lysh ektos apo to mpase vgale kalodia. Ektos px an afhneis apla ta mprostina na paizoun to mix kai ta hxeia pou xrisimopoieis pisw exoun exodo gia akoustika. Nomizw omws pws an synevene kati teteio den tha eixes rwthsei kan...

Elpizw na se diafwtisa...

Take Care

Δημοσ.

Gine ligo pio sigkekrimenos...

px apo pou tha energopoihsw th dynanothta gia 2 lineout klp mesa apo to programa...ti setarisma prepei na kanw sthn audigy (px 4-speakers?)

Δημοσ.

lypame, den mporw na xerw, efoson den eimai katoxos kartas me dyo line out!

Fantazomai pandws oti otan to programma leei pws ypostirizei kartes me dyo line out, sthn karta pou epilegeis mix output kai monitor output tha yparxei kapoia diaforopoihsh ws pros to pia exodo ths audigy xrhsimopoieis.

Lypame pou den mporw na vohthisw perisotero...

Δημοσ.

Ean exeis karta ixou me ena Line Out den ginetai tipota!

Ean exeis karta ixou me dyo Line Out i ean exeis dyo kartes ixou tote des sta options tou BPM gia na dialekseis poia karta i Line Out thes gia monitor kai poia gia eksodo sta ixeia

Δημοσ.

Paidia sta options tou BPM sto monitoring mou exei mono thn epilogh audigy!!!

Se oles tis ypoloipes epiloges Player A,Player B,Audio CD kai Sampler exei epilogh Front/Rare lineout

Ego omos pou to xreiazomai sto monitoring ti na kanw?

thelw to monitoring se rare k ola ta ypoloipa front

Any ideas?

(Btw exo thn audigy retail kai to BPM Studio PRO 4 crackarismeno apo paradox)

lete na paizei tpt me thn ekdosh tou bpm 'h na valw kana driver sth naudigy?

Δημοσ.

Kati teteio fantazomouna kai egw. Ola se front kai mono to monitoring se rare (fantazomai pws einai rear gia thn akriveia).

Tespa exe ypopsh sou oti h "current" ekdosh tou BPM studio einai h 4.6 thn opoia den einai dyskolo na th vreis kai isws lysei merika provlhmatakia, apo ekei kai pera dokimazeis kai me drivers kai o theos voithos.

Telos den eipes kai ti OS exeis!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...