Προς το περιεχόμενο

Αναζήτηση ΙΕΚ για ειδικότητα Τεχνικού Η/Υ

pj20

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια θα ηθελα τη βοηθεια σας. ψαχνω δημοσιο ιεκ κοντα στην αγια βαρβαρα, με ειδικοτητα τενικος η/υ. μπορειτε να βοηθησετε? ευχαριστω

Δημοσ.

μια και ανοιξε θεμα

τι διαφορες εχουν αυτες οι ειδικοτητες?

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΚΤΥΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ

ΤΕΧΝΙΚΟΣ Η/Υ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟΥ

Δημοσ.
μια και ανοιξε θεμα

τι διαφορες εχουν αυτες οι ειδικοτητες?

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΚΤΥΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ

Η πρώτη ασχολείται με δίκτυα.

Η δεύτερη με πληροφορική.

Και η τρίτη με ηλεκτρονικές μηχανές γραφείου.

Σε κάλυψα;

Δημοσ.
Η πρώτη ασχολείται με δίκτυα.

Η δεύτερη με πληροφορική.

Και η τρίτη με ηλεκτρονικές μηχανές γραφείου.

Σε κάλυψα;

αν θες κανε πιο λιανα το 2ο "η δευτερη με πληροφορικη". Τι ακριβως δηλαδη?

οσο για το τριτο λεει τεχνικος η/υ και μηχανων γραφειου, αρα ξεχασες να αναφερεις τους η/υ

οπως και να χει πανω σε αυτο που ρωταει ο αλετζο η διαφορα στην πραξη, δηλαδη στην αγορα εργασιας, δεν ειναι καμια.

Δημοσ.

Την πρώτη την έχω τελειώσει υποτίθεται.

Προγραμματισμό δεν έχει σχεδόν καθόλου, εκτός από κάτι μαλακίτσες με pascal.

Οι πληροφορικάριοι έχω την εντύπωση πως δεν έχουν εντελώς καθόλου.

Αλλά είναι εντύπωση μπορεί να κάνω και λάθος.

Υποθέτω πως ασχολούνται με επιστήμες όπως το word και το excel, πολύ προχωρημένα πράγματα...

Για την τρίτη ειδικότητα δεν έχω ακούσει τίποτα, μόνο εικασίες μπορώ να κάνω.

Η ύλη είναι σίγουρα διαφορετική, ως δικτυάς αν το κυνηγήσεις μετά έχεις αποκατάσταση, ως πληροφορικάριος χρειάζεσαι βυζιά.

Δημοσ.

Βασικα επειδη εχω τελειωσει ΤΕΙ πληροφορικης και τηλ/νιων που υποτιθεται οτι υπερκαλυπτει και τις 3 σχολες αυτες, στην αγορα εργασιας το βασικο πραγμα που μετραει ειναι το τι ζητας εσυ και τι γνωσεις εχεις πανω σε αυτο που ζητας. Το πτυχιο ειναι δευτερευον, αν φανει οτι "το χεις".

Εχω δουλεψει ως τεχνικος Η/Υ σε 2 επιχειρησεις. Ερχοντουσαν πτυχιουχοι πληροφορικης και ζηταγαν δουλεια ως τεχνικοι και τρωγαν πορτα, ενω στη δουλεια υπηρχε πτυχιουχος νοσηλευτικης και απλος αποφοιτος λυκειου.

Γενικα καθε πτυχιο που φερει τιτλο Η/Υ, δικτυα, πληρ/κη, εχει αρκετους κλαδους στους οποιους βρισκει κανεις εργασια, το θεμα ειναι τι γνωριζει στην πραξη.

Δημοσ.
Στις μεγάλεις πόλεις ομως βρίσκει κανείς εργασία, στις μικρές όπως το Ρεθυμνο δεν υπάρχουν δουλειές.

Γενικα δουλειες-θεσεις εργασιας που εχουν να κανουν με τεχνολογια/πληροφορικη συνηθως συναντωνται σε μεγαλουπολεις. Οπως και πολλες αλλες δουλειες. Δυστυχως...

Δημοσ.

Εγω τελειωσα αυτη

Εχει πολυ ηλεκτροτεχνια ,καμποσο αναλογικο/ψηφιακο συστηματα.

Και εχει και για Η/Υ.. Γενικα Hardware κ.τ.λ

Ενα εξαμηνο εχει και office.Στο χαλαρο ομως, οχι τπτ σπουδαιο. :P

Δημοσ.
Στις μεγάλεις πόλεις ομως βρίσκει κανείς εργασία, στις μικρές όπως το Ρεθυμνο δεν υπάρχουν δουλειές.

Για Ελλαδα ΜΟΝΟ σε Αθηνα αν κανεις κατι, στις αλλες πολεις πρεπει να ριξεις Joker για να δουλεψεις καπου καλα. Και Θεσσαλονικη δεν εχει πολλα πολλα. Τουλαχιστον οχι που να πληρωνουν. Ολοι τζαμπα θελουν να την κανουν τη δουλεια τους.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...