Blondeamon Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Φευγω απο το σπιτι που ειμαι εδω και 2 χρονια και εχω ενημερωσει εγκαιρα την νοικοκυρα, πλήρωσα τους λογαριασμους ΔΕη κλπ και στην αρχη της ειχα δωσει εγγυηση ενα ολοκληρο νοικι παραπανω. Τωρα που φευγω δεν θα πληρωσω το τελευταιο νοικι και αυτη κραταει την εγγυηση σωστα? Ή πρεπει να πληρώσω και το τελευταιο νοίκι και την εγγύηση? Το σπίτι το αφήνω καλύτερο και αποτι το βρήκα, καμια ζημιά.
Lucifer Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Η εγγύηση επιστρέφεται εφ' όσον το σπίτι είναι τζιτζί όπως λες. Και εφ' όσον επιστρέφεται, τι να στη δώσει και να της την ξαναδώσεις για το νοίκι, τι να μη στη δώσει και να φύγεις κατευθείαν. Καλά μπασίματα.
Blondeamon Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Kαι εγω ετσι το σκεφτομουν, ευχαριστω για την απάντηση.
skywritergr Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Εγώ πάντος φεύγοντας απο το σπίτι δεν το συζήτησα καν. Λέω φεύγω, το τελευταίο ενοίκιο δεν σας το δίνω. Απο την στιγμή που δεν έχεις κάνει ζημιές δεν έχεις λόγο να το συζητάς καν.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Εννοειται πως δεν συζητας να πληρωσεις το τελευταιο νοικι. Ειναι προπληρωμενο με την εγγυηση. Εκτος αν ο ιδιοκτητης αξιωσει αποζημιωση για τυχον ζημιες κλπ, πραγμα που δε παιζει στη περιπτωση σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.