Προς το περιεχόμενο

No Case

Luciddream

Προτεινόμενες αναρτήσεις

μ' αρεσει το concept σου... ειχα ξεκινησει και εγω κάποτε να κάνω ενα παλιο pc ιντερνετ και printer server για να το βάλω στο δίκτυο μου (όταν τα adsl modem ήταν usb και οι print-servers κοστιζαν >100€) αλλά ένας κερατας που ειχα πάρει για να πάρω πλεξιγκλάς (για να βιδώσω τους αποστλατες και να το βάλω στον τοίχο) μου είχε ζητήσει 40€ και τελικά προτίμησα οριζόντιο case που εκτελεί πλέον και χρέη υποποδίου...

Και πάλι μπράβο! Θα χαρώ να δω φωτογραφίες με το τελικό αποτέλεσμα!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

να ρωτησω κατι..???

η μητρικη χρειαζεται να εχει καποια επαφη με το εξωτερικο μερος του τροφοδοτικου (για γειωση) ???

δλδ υπαρχει προβλημα αν η μητρικη ειναι τοποθετημενη σε διαφορετικο υλικο απο το τροφοδοτικο και δεν εχουν καμια επαφη μεταξυ τους???

αν ειπα μ@λ@κι@ σορρυ...:X

Κανονικα πρεπει να υπαρχει γειωση η οποια ερχεται απο το PSU.

Μπορει ομως με ενα απλο καλωδιακι το οποιο το ακουμπας στο τροφοδοτικο(το βιδωνεις κατω απο οποιοδηποτε βιδακι του αρκει ναεχει επαφη με το case του) και την αλλη ακρη την βιδωνεις κατω απο ενα βιδακι της μητρικης :-)

Κανονικα πρεπει να υπαρχει γειωση η οποια ερχεται απο το PSU.

Μπορει ομως με ενα απλο καλωδιακι το οποιο το ακουμπας στο τροφοδοτικο(το βιδωνεις κατω απο οποιοδηποτε βιδακι του αρκει ναεχει επαφη με το case του) και την αλλη ακρη την βιδωνεις κατω απο ενα βιδακι της μητρικης :-)

thanks.....

:-D:-D

• 3 εβδομάδες αργότερα...

απορία.. επειδή τόσο καιρό το έχω χύμα ήταν λογικό κάποια στιγμή να γίνει η μ***κία... το κούνησα λίγο ενώ ήταν σε λειτουργία και έγινε το εξής: τα brackets της κάρτας γραφικών ακούμπησαν στην μεταλλική βάση απο κάτω... το θέμα είναι οτι δεν έγινε τίποτα. τι ακριβώς παίζει με την γείωση ? πότε καίγεται μια μητρική? τελείως πληροφοριακά όποιος γνωρίζει κ θέλει ας πεί...

Φιλε μπορεις να το στησεις στον τοιχο κανοντας μια βαση απο ξυλο η και απο plexy ειναι πολυ ωραιο κ πολυ ευκολο το ειχα κανει παλιοτερα με ενα φιλο

• 2 εβδομάδες αργότερα...

τελικά τα σχέδια άλλαξαν αποφάσισα να βάλω το σύστημα κάθετα στον τοίχο έτσι έφτιαξα ένα ραφάκι και έστησα την μητρική πάνω.. κέρδισα χώρο, μπορώ να βάζω/βγάζω πράγματα χωρίς να μου σπάνε τα νεύρα τα κουτιά, δεν φοβάμαι μην πέσει νερό η κάτι άλλο εκει πάνω, και σύντομα θα το κάνω και πιο όμορφο με κανα ωραίο ledακι (αν βρώ).. λίγο cable management έμεινε και είναι έτοιμο... σίγουρα δεν είναι ότι πιο όμορφο αλλα δεν ήταν και πρώτη μου προτερεότητα.. !

newpcq.jpg

Ωπ εδώ είσαι :-)

Και μου έλεγες ότι δε μπορείς να κάνεις τίποτα με το air flow…

Όπως σε βλέπω μπορείς να κατευθύνεις λίγο αέρα μεταξύ των δύο 4890.

Ενώ πιθανά η ψήκτρα του CPU θα αποδώσει καλύτερα (ίδιοι C σε χαμηλότερες στροφές)

εάν τοποθετήσεις όρθια την mobo.

---------- Προσθήκη στις 13:15 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:12 ----------

Άσχετο μέν αλλά, μπορείς να βάλεις αντικραδασμικά κάτω από το PSU για να γλιτώσεις κάποιους μικρούς τριγμούς λ.χ. ένα μικρό σάντουιτς φελλό, καουτσούκ.

το air flow πώς εννοείς? πίσω απο την κάρτα η απο πάνω? γιατι ανάμεσα, ξέχνα το.. !

mycards.jpg

η ψύκτρα είναι πολύ βαριά και δεν θέλω να πιέσει την μητρική.. αυτός είναι ο βασικός λόγος που την έβαλα κάθετα.. δεν ήξερα οτι παίζει ρόλο !! πάντως idle είναι στα 40c όπως είναι τώρα... το τροφοδοτικό είναι απλα αθόρυβο, respect στην corsair...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...