Προς το περιεχόμενο

No Case

Luciddream

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Θα τρυπήσεις με πολύ λεπτό τρυπάνι το μέταλλο και θα βιδώσεις τους αποστάτες επάνω. Στο κάτω κάτω δανείζεσαι την πλάτη από κανένα παλιό κουτί που έχει έτοιμες τις τρύπες για αποστάτες και βιδώνεις αυτό στον τοίχο. Αυτό έκανα για τη στερέωση της μητρικής σε ηλεκτρολογικό κουτί για το ταρατσοpc. Όσο για το βάρος, έτσι κι αλλιώς και σε κουτί να την έβαζες, θα έπεφτε στους αποστάτες που είναι βιδωμένοι στο κουτί, οπότε δεν ανησυχείς γι αυτό.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Θα μπορούσες να κάνεις ένα κουτί όπως το θες από plexiglass ,να κάνεις τις ανάλογες τρύπες για το airflow και να το βιδώσεις απευθείας στον τοίχο . Καλό μου ακούγετε ,αν δε βγαίνει ακριβό και το "κουτί" μπορεί να το κάνω και εγώ στο παλιό pc .Ζήλεψα :lol::lol:

Υ.Γ Να βάλεις διπλό plexi (οχι διάφανο) απο τη μεριά που θα μπει στον τοίχο για το cable managment :-)

Θα μπορούσες να κάνεις ένα κουτί όπως το θες από plexiglass ,να κάνεις τις ανάλογες τρύπες για το airflow και να το βιδώσεις απευθείας στον τοίχο . Καλό μου ακούγετε ,αν δε βγαίνει ακριβό και το "κουτί" μπορεί να το κάνω και εγώ στο παλιό pc .Ζήλεψα :lol::lol:

Υ.Γ Να βάλεις διπλό plexi απο τη μεριά που θα μπει στον τοίχο για το cable managment :-)

θα μπορούσα, αλλα δεν έχω ιδέα απο τέτοια.. :P

---------- Προσθήκη στις 23:07 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:06 ----------

Θα τρυπήσεις με πολύ λεπτό τρυπάνι το μέταλλο και θα βιδώσεις τους αποστάτες επάνω. Στο κάτω κάτω δανείζεσαι την πλάτη από κανένα παλιό κουτί που έχει έτοιμες τις τρύπες για αποστάτες και βιδώνεις αυτό στον τοίχο. Αυτό έκανα για τη στερέωση της μητρικής σε ηλεκτρολογικό κουτί για το ταρατσοpc. Όσο για το βάρος, έτσι κι αλλιώς και σε κουτί να την έβαζες, θα έπεφτε στους αποστάτες που είναι βιδωμένοι στο κουτί, οπότε δεν ανησυχείς γι αυτό.

εγώ πάλι είχα πάρει ενα hageroκουτο με μια πολύ χοντρή πλάτη που δεν τρύπαγε με τίποτα... τελικά δεν το τελείωσα ποτέ :( ... η ιδέα για το παλιό κουτί ακούγεται ωραία μιας και έχω πολλά ..

η ιδέα για το παλιό κουτί ακούγεται ωραία μιας και έχω πολλά ..

Είναι η πιο εύκολη λύση, ειδικά αν σου περισσεύει κανένα με αποσπώμενη πλάτη, είσαι άρχοντας, αλλιώς τη βλέπεις λίγο bob ο μάστορας και κάνεις τη δουλειά σου μ ένα δισκοπρίονο. ;)

Τη συγκεκριμενη ιδεα την εχω δει σε ενα internet cafe.

Ειχε βιδωσει ενα μεγαλο κομματι ξυλο στον τοιχο με ουπα.

Πανω στο ξυλο ειχε βιδωσει με βιδες πολλες πλατες απο κουτια και πανω στις πλατες ειχε τις μητρικες...

ΕΙχε κανει και καποιου ειδους moddia για την στηριξη της καρτας γραφικων ετσι με το βαρος των καλωδιων η καρτα δεν κουνιοταν απο την υποδοχη της μητρικης με τπτ...

Επισης ειχε ενα Πολυ μεγαλο cage το οποιο χωραγε καμια 15αρια σκληρους.

Πανω σε αυτη την μαλακια απιστευτο αλλα στεγαζοτανε 7 pcια

θες διπλούς αποστάτες γιατί το bracket από τις κάρτες διαπερνάει την πλάτη!ή "αποστάτες" μεταξύ τοίχου κ μετάλλου που θα βιδωθεί πάνω η μητρική!αυτό που θα είναι το μόνο δύσκολο,θα είναι να βρείς ένα τρόπο να μην κουνιούνται οι κάρτες...αν δεν χρησιμοποιήσεις το κομμάτι πλάτη κ πίσω όψη από παλιό κουτί!!

θες διπλούς αποστάτες γιατί το bracket από τις κάρτες διαπερνάει την πλάτη!ή "αποστάτες" μεταξύ τοίχου κ μετάλλου που θα βιδωθεί πάνω η μητρική!αυτό που θα είναι το μόνο δύσκολο,θα είναι να βρείς ένα τρόπο να μην κουνιούνται οι κάρτες...αν δεν χρησιμοποιήσεις το κομμάτι πλάτη κ πίσω όψη από παλιό κουτί!!

λοιπόν το εύκολο βήμα τελείωσε... η μητρική βγήκε απο το κουτί και στήθηκε πάνω σε μεταλική βάση... (απλώς ακουμπάει) ... το επόμενο βήμα είναι να γίνουν οι τρύπες κτλ... και 90% θα μετατραπεί σε watercooled (αν δεν καταφέρω να λύσω το θέμα με την θερμοκρασία του crossfire..) :)

pc1.jpg

και εδώ τα bracket που εξέχουν...

pc2.jpg

Και εγώ για τοίχο ξεκίνησα...

039wo.jpg

Άλλα την είδα κάπως μουλωχτά και το έκρυψα εκεί που ακουμπάει το γραφείο με τον τοίχο. (εσοχή:14,5cm)

Να μην παραλείψω πως σύντομα θα είναι και fanless

Y.Γ.

Την σκόνη πρόσεχε!

Και εγώ για τοίχο ξεκίνησα...

039wo.jpg

Άλλα την είδα κάπως μουλωχτά και το έκρυψα εκεί που ακουμπάει το γραφείο με τον τοίχο. (εσοχή:14,5cm)

Να μην παραλείψω πως σύντομα θα είναι και fanless

Y.Γ.

Την σκόνη πρόσεχε!

τέλειο... well done.! εγώ θέλω να το βλέπω :D

Κυριως χωρο καθως ξεφορτωνεσαι το κουτι.

Αλλα εγω θα το εκανα για την προσωπικη ικανοποιηση κυριως και για να σπασω πλακα με τους φιλους.Θα μπαινουν στο δωματιο.

"Ελα ρε φιλε που παει το pc;,Παλι χαλασε;;"

"Οχι ρε μαν.Απλα πηρα αορατο case" :P

http://www.pc1.gr/showitem.php?ID=200007866 (στην παραγγελία μαζί με την καινούργια μητρική και τον solid state!)

και εδώ έχω μια αμφιταλάντευση:

stock intel cpu cooler + http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.700769&u=ENERMAX-EMD425AWT-MODU82+-425W _(75€)

ή

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.807512 + http://www.multirama.gr/products/product?pid=0350278&catid=020500 {0dBA}_(170€)

Στο ένα μέτρο που είναι η απόσταση από την θέση θα υπάρχει θόρυβος με τα πρώτα?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...