Προς το περιεχόμενο

No Case

Luciddream

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

έχει δοκιμάσει κάποιος να αφερέσει τελείως το κουτί? :-) το σκέφτομαι καιρό και ίσως το κάνω τελικά, μητρική κτλ με βίδες στον τοίχο.... τι λέτε?

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
έχει δοκιμάσει κάποιος να αφερέσει τελείως το κουτί? :-) το σκέφτομαι καιρό και ίσως το κάνω τελικά, μητρική κτλ με βίδες στον τοίχο.... τι λέτε?

Εγώ έχω σκεφτεί να τα βγάλω όλα έξω και απλά να τα έχω... Έξω :P

Αλλά σκέφτομαι που θα μείνει άδιο το κουτί :o

Δημοσ.
Εγώ έχω σκεφτεί να τα βγάλω όλα έξω και απλά να τα έχω... Έξω :P

Αλλά σκέφτομαι που θα μείνει άδιο το κουτί :o

έξω στον αέρα δεν γίνεται ;) αυτό που σκέφτομαι είναι να κολήσω μητρική στον τοίχο, σκληρούς στον τοίχο, και τα απαραίτητα πάνω στο γραφείο (dvd-r, τροφοδοτικό) ...

κάπως έτσι: Intel-Outside-1(02).jpg

Δημοσ.
έξω στον αέρα δεν γίνεται ;) αυτό που σκέφτομαι είναι να κολήσω μητρική στον τοίχο, σκληρούς στον τοίχο, και τα απαραίτητα πάνω στο γραφείο (dvd-r, τροφοδοτικό) ...

κάπως έτσι: Intel-Outside-1(02).jpg

1. Είναι κάπως επικίνδυνο από πολλές απόψεις

2. Αν μια φορά θες να το μεταφέρεις, τι ακριβώς κάνεις; :o

Δημοσ.
1. Είναι κάπως επικίνδυνο από πολλές απόψεις

2. Αν μια φορά θες να το μεταφέρεις, τι ακριβώς κάνεις; :o

επικίνδυνο? γιατι? αν ήταν να το μεταφέρω, δεν θα σκεφτόμουν τέτοια λύση... θα έπαιρνα laptop :P τώρα σοβαρά εκτώς οτι μ'αρέσει σαν ιδέα θα βοηθήσει και στο θέμα χώρου στο δωμάτιο μου...

edit: μόλις αποφάσισα πώς θα το κάνω...

6-pc-renderfarm-fredrik-perman.jpg?w=450&h=307

Δημοσ.
6-pc-renderfarm-fredrik-perman.jpg?w=450&h=307

Πόσους ανεμιστήρες έχει μέσα το κουτί???:P

Και δεν παίρνεις καλύτερα μια ντισκομπάλα..;

:lol::lol:

Δημοσ.

αν ειναι σε ασφαλεσ σημειο δεν θα παθει τιποτα το εχω κανει για αυτο στο λεω απλα προσπαθεισε να ειναι μακρια απο χερια

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

ανασταίνω αυτο το τοπικ γιατι απο βδομάδα λέω να ολοκληρώσω την σκέψη μου... !! :)

αυτό που σκέφτομαι είναι να βάλω κατευθείαν τους αποστάτες στον τοίχο και να βιδώσω την μητρική πάνω.. το θέμα είναι οτι κάτι μου λέει οτι αυτό δεν θα είναι και τόσο απλό.. δηλαδή η μητρική έχει κάποιο βάρος ειδικά με τις ψύκτρες, κάρτες, κτλ πάνω... και μόλις γίνει όλη η κατασκευή στον τοίχο, τότε θα μπεί και κάποιο διακοσμητικό plexiglass με ledakia γύρω γύρω...

κάθε ιδέα ευπρόσδεκτη..!!

Δημοσ.

Δεν έχω να δώσω κάποια συγκεκριμένη συμβουλή,πρόσεχε,ελπίζω να έχεις εγγυήσεις,καλή επιτυχία και αναμένουμε fotos.. ;)

Δημοσ.

Μπορείς να πάρεις ένα κομμάτι μεταλλικό, όσο είναι η μητρική σε μέγεθος και να βιδώσεις αυτό στον τοίχο. Έτσι θα έχεις τη δυνατότητα να βάλεις ούπα της προκοπής που θα κρατάνε κι εσένα μαζί, όχι μόνο τη μητρική. Μετά βιδώνεις τους αποστάτες στο μέταλλο και είσαι άρχοντας.

Δημοσ.
Μπορείς να πάρεις ένα κομμάτι μεταλλικό, όσο είναι η μητρική σε μέγεθος και να βιδώσεις αυτό στον τοίχο. Έτσι θα έχεις τη δυνατότητα να βάλεις ούπα της προκοπής που θα κρατάνε κι εσένα μαζί, όχι μόνο τη μητρική. Μετά βιδώνεις τους αποστάτες στο μέταλλο και είσαι άρχοντας.

το μέταλο και τα ουπα στον τοίχο τα έχω... οι αποστάτες στο μέταλο πώς θα μπούν? δεν έχω τώρα μπροστά μου αποστάτες ούτε έχω δοκιμάσει κάτι παρόμοιο γιαυτό ρωτάω.. και πάλι το βάρος στους αποστάτες και στην μητρική δεν θα είναι μετά? να τα έβαζα καλύτερα κάθετα στον τοίχο και όχι παράλληλα? πιο πολύ φοβάμαι την ψύκτρα είναι θηρίο :P

Prolimatech_MegaShadow_02.jpg

---------- Προσθήκη στις 22:50 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:49 ----------

Δεν έχω να δώσω κάποια συγκεκριμένη συμβουλή,πρόσεχε,ελπίζω να έχεις εγγυήσεις,καλή επιτυχία και αναμένουμε fotos.. ;)

thanks... εννοείται και φώτος.. τέτοιο τσίρκο δεν θα πάει χαμένο χαχαχα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...