deminho11 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Ρε παιδιά έχω μεγάλο πρόβλημα με ένα δερμάτινο βραχιολάκι που έχω και με το δερμάτινο λουράκι απο το ρολόι μου.... Λόγο του ιδρώτα λογικά θα γνωρίζετε την "άσχημη" μυρωδιά που δημιουργείται και σε συνδυασμό με την καθημερινή χρήση είναι ενοχλητική.... (όχι για τους γύρω αλλα γενικά είναι αισθητή απο 5 εκατοστά απόσταση) Έχω δοκιμάσει να το πλύνω με σαπούνι-σαμπουαν-AVA αλλα μετά απο λίγες μέρες πάλι το ίδιο... Τα έχω πλακώσει με AXE αλλα τίποτα..... Στο ρολόι άλλαξα λουράκι και είμαι οκ μεχρι στιγμής.... Γνωρίζει κανείς πώς μπορώ να το αντιμετωπίσω??? Μην μου πείτε τράβα πλύσου ρε κορίτο γιατί τα έχω λιώσει στο τρίψιμο....
chris2060 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 το να μην φορεσεις τιποτα απ ολα αυτα το σκεφτηκες? οχι μονο καποια στιγμη βρωμανε αλλα ειναι και βρωμικα, μικροβια κλπ... καλυτερα να μην φορας τπτ ειδικα το καλοκαιρι
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 πατριωτη (αιγιο) τωρα το καλοκαιρακι δεν αξιζει να φορας δερματινα κλπ. Μαζευεται τοση υγρασια μεσα που αν εβλεπες σε μικροσκοπιο τις αποικιες θα ειχες φρικαρει, εξου και η ασχημη μυρωδια. Ρολοι με μπρασελε, η καθολου ρολοι. Τα δερματινα ειναι οτι χειροτερο γιατι εκτος οτι προκαλουν εφιδρωση, αποροφουν τα παντα κιολας και ποτιζουν βρωμα στο τελος.
takis3 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Απο όταν κυκλοφορησαν τα κινητα δε χρησιμοποιω ρολοι και ποτε δε μου έλειψε.Αφου σχεδον ολοι εχουμε το κινητο μαζι μας τι χρειαζεται το ρολοι εκτος φυσικα της περιπτωσης να κολυμπας στη θαλασσα η να μη χρησιμοποιεις κινητο.Δοκιμασε για μια περιοδο να το βγαλεις πιστευω θα ειναι καλυτερα εκτος αν το θες για τους δικους σου λόγους.
ikaruga24 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Απο όταν κυκλοφορησαν τα κινητα δε χρησιμοποιω ρολοι και ποτε δε μου έλειψε.Αφου σχεδον ολοι εχουμε το κινητο μαζι μας τι χρειαζεται το ρολοι εκτος φυσικα της περιπτωσης να κολυμπας στη θαλασσα η να μη χρησιμοποιεις κινητο.Δοκιμασε για μια περιοδο να το βγαλεις πιστευω θα ειναι καλυτερα εκτος αν το θες για τους δικους σου λόγους. Θυμαμαι οταν το εκανα αυτο για καμια 15 μερες κοιτουσα το αριστερο μου χερι απο συνηθεια χωρις φυσικα αυτο να εχει τιποτα. Μπορω να πω ομως οτι 3 χρονια τωρα χωρις ρολοι στο χερι ειναι καλυτερα. Ξερεις τι μου ειπε μια φιλη μου προσφατα? "Ο αντρας που φοραει ρολοι στο χερι του και το κοιταει συνεχεια κιολας πιστευουμε οτι ειναι βιαστικος οποτε και τρωει Χ με την πρωτη πριν καν βγαλει κουβεντα απο το στομα του".
darhe13 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Θυμαμαι οταν το εκανα αυτο για καμια 15 μερες κοιτουσα το αριστερο μου χερι απο συνηθεια χωρις φυσικα αυτο να εχει τιποτα. Μπορω να πω ομως οτι 3 χρονια τωρα χωρις ρολοι στο χερι ειναι καλυτερα. Ξερεις τι μου ειπε μια φιλη μου προσφατα? "Ο αντρας που φοραει ρολοι στο χερι του και το κοιταει συνεχεια κιολας πιστευουμε οτι ειναι βιαστικος οποτε και τρωει Χ με την πρωτη πριν καν βγαλει κουβεντα απο το στομα του". αμα φοραει rolex?τρωει x?για ρωτα την...
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Απο όταν κυκλοφορησαν τα κινητα δε χρησιμοποιω ρολοι και ποτε δε μου έλειψε.Αφου σχεδον ολοι εχουμε το κινητο μαζι μας τι χρειαζεται το ρολοι εκτος φυσικα της περιπτωσης να κολυμπας στη θαλασσα η να μη χρησιμοποιεις κινητο.Δοκιμασε για μια περιοδο να το βγαλεις πιστευω θα ειναι καλυτερα εκτος αν το θες για τους δικους σου λόγους. το ρολοι εχει και ενοια κοσμηματος και γουστου, εκτος απο το να βλεπεις την ωρα... Οπως ειπε κι ο απο πανω αν το ρολοι ειναι rolex, πολλες ξεχνανε τους μυθους περι βιαστικου αντρα αν κοιταει συχνα το ρολοι και γινονται οι ιδιες βιαστικες. Το παραπανω ειναι μεταφορικο, αλλα δεν απεχει πολυ απο την πραγματικοτητα μερικων αντρων και γυναικων
gus Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 αμα φοραει rolex?τρωει χ?για ρωτα την... LOL!!! :lol:
deminho11 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 το ρολοι εχει και ενοια κοσμηματος και γουστου, εκτος απο το να βλεπεις την ωρα... Απάντησες για μένα!!! Το θέμα μας είναι άλλο όμως... προτείνεται κάποιον τρόπο να διώξω την κολομυρωδιά!!!!! Το πλάκωσα με ένα μπουκάλι οινόπνευμα σήμερα για να δούμε......
pj20 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 μη γελασει κανεις... αζαξ εβαλες? οχι μονο φευγει η μυρωδια ειναι και αποτελεσματικο κατα των μικροβιων. το εχω κανει σε ενα δερματινο βραχιολακι και βρομα τελος!
giankar Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Έχω ακούσει για κάτι αρωματικά από Μαστίχα Χίου ειδικά για λουράκια
deminho11 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Έχω ακούσει για κάτι αρωματικά από Μαστίχα Χίου ειδικά για λουράκια Ρε φίλε έβαλα τέτοια, αλλα εμφανίστηκαν κάτι μεγάλα ζουζούνια σαν ακρίδες!!!!!
deminho11 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 δοκιμασες με αζαξ (για τα πατωματα)? Έβαλα άζαξ για το ταβάνι πειράζει???? Με οινόπνευμα και 5 πλύσεις έφυγε η μυρωδιά......
kostikasre Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Ξερεις τι μου ειπε μια φιλη μου προσφατα? "Ο αντρας που φοραει ρολοι στο χερι του και το κοιταει συνεχεια κιολας πιστευουμε οτι ειναι βιαστικος οποτε και τρωει Χ με την πρωτη πριν καν βγαλει κουβεντα απο το στομα του". Κουφάθηκα ρε φίλε!Εντάξει,γυναίκες είναι λένε διάφορες πίπες... Εγώ με μπρασελέ φοράω κι όλα καλά...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.