Προς το περιεχόμενο

outlook express σε 2 pc

spagi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σε ολους,

θελω να βαλω το outlook express να παιρνει emails απο τον οτε σε ενα υπολογιστη και σε ενα laptop. Το προβλημα ειναι πως ο οτε μολις τραβηξω τα mail τα σβηνει απο τον σερβερ του μιας και δεν εχει πολυ χωρο.

Πως μπορω να εχω και στους δυο υπολογιστες στα outlook express τα ιδια mail και να μην τα παιρνει οποτε ανοιγει ο ενας?

Μια λυση που προσπαθω να εφαρμοσω ειναι το gmail αλλα τοτε θα επρεπε να καταργησω τελειως το outlook που με βολευει.

Καμια ιδεα?

Δημοσ.
Το προβλημα ειναι πως ο οτε μολις τραβηξω τα mail τα σβηνει απο τον σερβερ του μιας και δεν εχει πολυ χωρο.

Δε συμβαίνει ακριβώς αυτό, είναι μία ρύθμιση του Outlook Express που πρέπει να κάνεις: http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=54463

Δημοσ.

ναι την εχω υποψιν μου αυτη τη ρυθμιση αλλα ο οτε δεν εχει πολυ χωρο στον σερβερ του, το ξερω γιατι μια φορα εκανα 5 μερες να τα λαβω και τοτε τα ειχε συμπιεσει και μετα ειχε γινει μπερδεμα(αυτo οφειλεται και στο πολυ spam που δεχομαι καθως το email μου ειναι αρκετα παλιο και εχει "κυκλοφορησει").

Δεν ψαχνω μια ρυθμιση η κατι τετοιο απλα μια ιδεα για το πως θα μπορουσε να υλοποιηθει αυτο(outlook σε 2 pc). Επειδη προοριζεται και για χρηση απο τους γονεις μου πρεπει να τους βρω μια λυση που να ειναι και σχετικα ευκολη...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...