Greg7vas Δημοσ. 16 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2009 Εχω μια philips blilliance 107p5 και καρτα radeon 9600 pro. Οταν παω να παιξω καποιο βιντεακι εμφανιζονται καθετες λωριδες κιτρινου χρωματος. Περασα διαφορους drivers, ξαναεβαλα codecs αλλα τζιφος. Το προβλημα υπαρχει μονο σε αναπαραγωγη μεσω video players και οχι flash players π.χ.youtube κλπ.
Tracer27 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Ας ποστάρω κι εγώ γιατί παρόμοιο είναι το πρόβλημα μου....Μέχρι πριν απο λίγο καιρό όλα ήταν οκ....Σε κάποια φάση έκανα εγκατάσταση το ffdshow,νομίζω έτσι λέγεται,επειδή ήθελα να δώ κάποιο κάποια ταινία που ήταν σε H.264...Όλα οκ,όμως απο την στιγμή που το έκανα απεγκατάσταση ορισμένες ταινίες .avi είναι παίζουν κανονικά αλλά η εικόνα είναι είτε πράσινη είτε μωβ..Πριν βάλω το ffdshow έπαιζαν μια χαρά...Καμια ιδέα??
Greg7vas Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Επειδη οταν κανω capture τον player δειχνη μαυρη εικονα και επειδη δεν εχω καλωδιο για να τραβηξω απο κινητο, οριστε μερικα εικονιδια πως τα δειχνει. Ακριβως το ιδιο σκεψου π.χ. στο bsplayer.
Greg7vas Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Δηλαδη να παω για φορματ? Να τι μου βγαζει οταν τρεχω το monkey island.Μαυρο φοντο με κατι περιεργα σχηματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.