Γιάννης Platano Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Η αγορα φτηνη αλλα η επιχειρηση για μενα δυσκολη... Το κινητο ειναι απο προχθες στην Vodafone για προβλημα απωλειας δικτυου με την κρυφη ελπιδα της αλλαγης οποτε ....:-(
mimidon Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Η αγορα φτηνη αλλα η επιχειρηση για μενα δυσκολη... Το κινητο ειναι απο προχθες στην Vodafone για προβλημα απωλειας δικτυου με την κρυφη ελπιδα της αλλαγης οποτε ....:-( Σου εύχομαι να το φτιάξουν επιτυχώς. Όσο για την διετής εγγύηση, είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ σε ηλεκτρονικά ήδη που πωλούνται στην ΕΕ και αν σου κάνουν νήξη, κάνεις μια καταγγελία στην Γενική Γραμματεία Καταναλωτή. Το έχω κάνει και εγώ, θα βρεις άκρη...
Γιάννης Platano Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Σου εύχομαι να το φτιάξουν επιτυχώς. Όσο για την διετής εγγύηση, είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ σε ηλεκτρονικά ήδη που πωλούνται στην ΕΕ και αν σου κάνουν νήξη, κάνεις μια καταγγελία στην Γενική Γραμματεία Καταναλωτή. Το έχω κάνει και εγώ, θα βρεις άκρη... Το ξερω για την εγγυηση και ειναι απο τις πιο πονεμενες ιστοριες... Ειχα ασχοληθει πιο παλια και δεν θυμαμαι αλλα καποια παρομοια αρχη μου ειχε πει οτι δεν ισχυει η υποχρεωτικη 2ετης εγγυηση αλλα η εγγυηση εχει να κανει με την προσδοκομενη διαρκεια ζωης του αγαθου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.