Γιάννης Platano Δημοσ. 16 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2009 Της κορης μου εσπασε το καλυμα κατω εκει που μπαινει ο φορτιστης και τα δυο βιδακια ειναι στον αερα.Που μπορει να βρει τετοιο οriginal καλυμα και ποιος μπορει να το τοποθετησει ? Για κοστος περιπου ? Σε μερικες μερες το κινητο της κλεινει χρονο.Βγαινει απο εγγυηση ??? Τελικα εχουν ενα ή δυο χρονια εγγυηση ? Ευχαριστω.
darklordvader77 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2009 Original απ οτι ξερω δεν κυκλοφορει παντως.. εως κ στο ifixit.com απλα εξαρτηματα εχει.. οποτε αναγκαστικα πας στο καταστημα που το αγορασες (vodafone?) κ ρωτας για την εγγυηση κ την περαιτερω αντικατασταση..
Γιάννης Platano Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Πηρα τηλ την Vodafone.Το κινητο εχει ενα χρονο εγγυηση οποτε σε λιγες μερες ειναι εκτος εγγυησης. Πρεπει να το παμε σε καταστημα να το στειλουν στο service και να μας απαντησουν ποσο κανει η αλλαγη πισω καλυματος. Μου ειπαν οτι μπορει να μην συμφερει και να μας δωσουν αλλο καινουργιο στην μιση τιμη...Το 9volto ειναι κλειστο αυτη την βδομαδα.
kpartsi Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Αν το σπάσιμο οφείλεται σε φυσική φθορά δεν πρέπει να πληρώσεις τίποτα!!!!! Πάντως για την εγγύηση του ενός χρόνου, σε περίπτωση ανάγκης τρίξε τους τα δόντια, διότι έχω ακούσει περιπτώσεις που δέχονται στη Vodafone δύο χρόνια εγγύηση για το iPhone, σύμφωνα με τις ευρωπαϊκές οδηγίες.... Απλά πρέπει να τους στριμώξεις για να το δεχτούν...
Γιάννης Platano Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Αν το σπάσιμο οφείλεται σε φυσική φθορά δεν πρέπει να πληρώσεις τίποτα!!!!!Πάντως για την εγγύηση του ενός χρόνου, σε περίπτωση ανάγκης τρίξε τους τα δόντια, διότι έχω ακούσει περιπτώσεις που δέχονται στη Vodafone δύο χρόνια εγγύηση για το iPhone, σύμφωνα με τις ευρωπαϊκές οδηγίες.... Απλά πρέπει να τους στριμώξεις για να το δεχτούν... Η κορη μου λεει οτι εκι που κουμπωνει ο φορτιστης ειχε ενα ...ζορι απο την αρχη και μαλλον αυτο προκαλεσε το σπασιματακι. Τωρα η διετης υποχρεωτικη εγγυηση προϊοντων ειναι μια πονεμενη ιστορια γενικοτερα.
darklordvader77 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Γυναικα+Κινητο= Σιγουρος θανατος του.. Γυναικα+iPhone=... ακομη πιο σιγουρος θανατος κ ας κρατησει λιγο παραπανω (no offense)
kpartsi Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Γυναικα+Κινητο= Σιγουρος θανατος του.. Γυναικα+iPhone=... ακομη πιο σιγουρος θανατος κ ας κρατησει λιγο παραπανω (no offense) Γυναίκα + iPhone = Ακαταμάχητη γοητεία, ιδανικός συνδυασμός!!!!!
kebinB Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Γυναίκα + iPhone = Ακαταμάχητη γοητεία, ιδανικός συνδυασμός!!!!! μόνο που έγινε μαζικό το φαινόμενο
Γιάννης Platano Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Γυναίκα + iPhone = Ακαταμάχητη γοητεία, ιδανικός συνδυασμός!!!!! μόνο που έγινε μαζικό το φαινόμενο Σωστα και τα δυο !!!!!!!!!!!:-D:-D
Γιάννης Platano Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Βρηκα αυτο στο 9volto αλλα δεν ξερω αν ειναι original
Allokotos Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Βρηκα αυτο στο 9volto αλλα δεν ξερω αν ειναι original Αν δεις λέει(Γνήσιο πίσω καπάκι για iPhone 3G 16GB (Συμβατό και με 8GB) Άσπρο).Τώρα κατά πόσο αυτό ισχύει είναι άλλο θέμα .Πάντως 99 ευρώ για ένα καπάκι μ κάνουν πολλά.
darklordvader77 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Υπερβολικα πολλλα!! Γιαννη, πηγες απ τη Vodafone να δεις τελικα τι παιζει?? Γιατι απο αλλες λυσεις, δε σε βλεπω..
Γιάννης Platano Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Αν δεις λέει(Γνήσιο πίσω καπάκι για iPhone 3G 16GB (Συμβατό και με 8GB) Άσπρο).Τώρα κατά πόσο αυτό ισχύει είναι άλλο θέμα .Πάντως 99 ευρώ για ένα καπάκι μ κάνουν πολλά. Ευχαριστω...Αυτο το ...αλλο θεμα με προβληματιζει... Υπερβολικα πολλλα!! Γιαννη, πηγες απ τη Vodafone να δεις τελικα τι παιζει?? Γιατι απο αλλες λυσεις, δε σε βλεπω.. Οχι δεν πηγα....Μονο τηλ επικοινωνια που ειχα και γραφω πιο πισω τι μου ειπαν.
ArisG88 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2009 Ε οχι ρε παιδια και 100 ευρω για ενα κομματι πλαστικο. *
Snolly Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 1. Αγοράζουμε από εδώ: http://shop.ebay.com/i.html?_nkw=iphone+3g+white+housing&_sacat=0&_trksid=p3286.m270.l1313&_odkw=iphone+3g+white+cover&_osacat=0 2. Το αλλάζουμε έτσι: http://www.ecaseshop.com/article_info.php?articles_id=2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.