Προς το περιεχόμενο

UPS και απουσια απο το σπιτι

NuclearBlazeX

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μέσα στη βδομάδα θα πάω διακοπές και θα λείψω για κάποιο διάστημα από το σπίτι όμως δεν ξέρω τι να κάνω.

έχω ένα ups στον υπολογιστή το οποιο όταν γίνεται διακοπή ρεύματος κάνει έναν θόρυβο και μετά σβήνει όταν ξεφορτώσει η μπαταρία του.

όσο λείπω αν το βγάλω από την μπρίζα (το ups) θα πάθει κανένα πρόβλημα? η θα είναι καλύτερα?

Δημοσ.
μέσα στη βδομάδα θα πάω διακοπές και θα λείψω για κάποιο διάστημα από το σπίτι όμως δεν ξέρω τι να κάνω.

έχω ένα ups στον υπολογιστή το οποιο όταν γίνεται διακοπή ρεύματος κάνει έναν θόρυβο και μετά σβήνει όταν ξεφορτώσει η μπαταρία του.

όσο λείπω αν το βγάλω από την μπρίζα (το ups) θα πάθει κανένα πρόβλημα? η θα είναι καλύτερα?

βγάλε όλο το pc από την πρίζα για να'σαι σίγουρος ότι δε θα πάθει τίποτα ούτε το pc ούτε to ups

Δημοσ.

Τι θόρυβο κάνει;

Όλα τα ups νομίζω κάνουν θόρυβο μόλις κόβεται το ρεύμα για να σε προειδοποιήσουν γι'αυτό σε περίπτωση που δεν το έχεις καταλάβει.

Δημοσ.
βγάλε όλο το pc από την πρίζα για να'σαι σίγουρος ότι δε θα πάθει τίποτα ούτε το pc ούτε to ups

ευχάριστο για την γρήγορη και άμεση απάντηση!

Τι θόρυβο κάνει;

Όλα τα ups νομίζω κάνουν θόρυβο μόλις κόβεται το ρεύμα για να σε προειδοποιήσουν γι'αυτό σε περίπτωση που δεν το έχεις καταλάβει.

δεν ήξερα ότι όλα κάνουν κάποιο ήχο αυτό όταν κόβεται το ρεύμα .

νόμιζα ότι απλά σου κράταγε τον υπολογιστή ανοιχτό αλλα όπως και να έχει ευχάριστο για την πληροφορία!

Δημοσ.

Τι UPS ειναι? και τι εννοεις οτι κανει καποιο θορυβο? τι ειδους? καποιο μπιπ ας πουμε ή ενα θορυβο "ρευματος" (δεν ξερω πως αλλιως να στον περιγραψω :P)

Δημοσ.
Τι UPS ειναι? και τι εννοεις οτι κανει καποιο θορυβο? τι ειδους? καποιο μπιπ ας πουμε ή ενα θορυβο "ρευματος" (δεν ξερω πως αλλιως να στον περιγραψω :P)

όσο λειτουργεί είναι σχεδόν αθόρυβο. όταν κόβεται το ρεύμα κάνει έναν ήχο σαν να με προειδοποιεί ότι κόπηκε το ρεύμα. πιστεύω ότι είναι κάτι το φυσιολογικό γιατί όπως λέει και ο φίλος ποιο πάνω το κάνουν όλα τα ups. δεν είναι δηλαδή κάποιος ήχος που μπορεί να οφειλεται σε τάση.

η απορία που ειχα ήταν αν θα ήταν καλύτερα όταν λείπω να το βγάλω από το ρεύμα η όχι και μου απαντησε μια φίλη ποιο πάνω οτι ειναι καλυτερα να τα βγαλω.

Δημοσ.

Ναι καλυτερα να το βγαλεις. Ποτε δεν ξερεις τι γινεται και δε νομιζω να υπαρχει και λογος βασικα να μεινει ανοιχτος...

Δημοσ.
Ναι καλυτερα να το βγαλεις. Ποτε δεν ξερεις τι γινεται και δε νομιζω να υπαρχει και λογος βασικα να μεινει ανοιχτος...

απλά πίστευα πως άμα το κλείσω το ups θα έχανε τι σταθερότητα του η κάτι τέτοιο.

δεν ξέρω γιατί αλλα το είχα σαν ανησυχία, πάντως ευχαριστώ που με βοηθήσατε

Δημοσ.
απλά πίστευα πως άμα το κλείσω το ups θα έχανε τι σταθερότητα του η κάτι τέτοιο.

δεν ξέρω γιατί αλλα το είχα σαν ανησυχία, πάντως ευχαριστώ που με βοηθήσατε

και για να ξέρεις όταν κλείνει το ρεύμα και κάνει αυτό το θόρυβο

1ον:αν είναι ανοιχτός ο υπολογιστής,απενεργοποιήσε τον και μετά πάτα το κουμπί στο ups για να κλείσει..οθσιαστικά ο θόρυβος που κάνει είναι κάτι σαν προειδοποίηση

2ον:αν είναι κλειστος ο υπολογιστής απλά κλείσε το κουμππί του ups και βγάλε όλες τις πρίζες αν θες για να'σαι ok

γενικά είναι σημαντικό που και που να βγάζεις τις πρίζες για να ''ξεκουράζονται'' τα μηχανήματα

ελπίζω να βοήθησα!!:-D

Δημοσ.
και για να ξέρεις όταν κλείνει το ρεύμα και κάνει αυτό το θόρυβο

1ον:αν είναι ανοιχτός ο υπολογιστής,απενεργοποιήσε τον και μετά πάτα το κουμπί στο ups για να κλείσει..οθσιαστικά ο θόρυβος που κάνει είναι κάτι σαν προειδοποίηση

2ον:αν είναι κλειστος ο υπολογιστής απλά κλείσε το κουμππί του ups και βγάλε όλες τις πρίζες αν θες για να'σαι ok

γενικά είναι σημαντικό που και που να βγάζεις τις πρίζες για να ''ξεκουράζονται'' τα μηχανήματα

ελπίζω να βοήθησα!!:-D

φυσικά και βοήθησες!

εξήγησες και αναλυτικά!

να σε καλά σε υπερευχαριστώ :-D :-D

Δημοσ.

συνηθως κανει μπιπ μπιπ οταν ειναι πανω στο ρευμα επισης σε μερικα Ups δουλευει ενα fan οταν ειναι On battery>επισης ακουγεται πιο δυνατα το ρευμα σαν να ακους πηνιο λογω οτι ειναι On battery>και λιγο πριν τελειωσει η μπαταρια κανει πιο γρηγορο μπιπ συνηθως οτ ειναι στα τελευταια πριν κλεισεει.σε μερικα Ups μπορεις ειτε να ορισεις εσυ το ποτε θα κλεισει μονο του οπως το να ξεκινησει ενα αυτοματο shutdown οπως επισης να μην κανει αυτο το mpip mpip.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...