Kariajoulas Δημοσ. 16 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2009 Μου είπε ένας γνωστός που θέλει να κάνει απόσυρση το αυτοκίνητό του, ότι θα είναι εφικτό να το αποσύρει και να πάρει το ποσό των 1000 ευρώ, χωρίς να χρειαστεί να αγοράσει νέο. Απλά δίνει το παλιό του αρκεί να έχουν πληρωθεί τα τέλη κυκλοφορίας και να έχει το σχετικό σήμα. Ξέρει κάποιος αν ισχύει κάτι τέτοιο και αν ισχύει, έχουμε τη επίσημη πηγή; Thanks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 16 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2009 Αποσυροντας παλιο αμαξι παιρνεις 1000 ευρω. Αν αγορασεις νεο παιρνεις αλλα 1000, συνολο 2000. επισημη πηγη δεν μπορω να σου βρω αλλα αν κανεις μια σχετικη αναζητηση στο google θα δεις τα ειδησεογραφικα sites που το ειχαν αναφερει ως ειδηση, οτι λενε ακριβως αυτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takis3 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2009 Αναλογως των κυβικων παει νομιζω.Αν αποσυρεις πολυ μικρο περνεις 500 και με αγορα καινουργιου παει 1500.Για μεσαιου κυβισμου νομιζω 1000 και με καινουργιο περνεις 2000. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
million_voices Δημοσ. 16 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2009 ξερουμε αν ισχυει η αποσυρση και για μοτο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darklordvader77 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2009 Νομιζω πως οχι.. τουλαχιστον η εφημεριδα που διαβασα το αρθρο δεν εγραφα απολυτως τιποτα για μηχανακια.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 16 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2009 Υπάρχει κάποιο deadline ή ισχύει μέχρι νεοτέρας αυτό; Επίσης από ποιο κυβισμό και κάτω θεωρείται "πολύ μικρό" ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 16 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2009 http://www.protothema.gr/content-perivallon.php?id=39496 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 2012 λοιπόν. Δεν προλαβαίνω να μαζέψω λεφτά για καινούριο, και η τιμή πώλησης του δικού μου ακόμα και τότε θα είναι (μάλλον) > της απόσυρσης. thanx/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexis333 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 2012 λοιπόν. Δεν προλαβαίνω να μαζέψω λεφτά για καινούριο, και η τιμή πώλησης του δικού μου ακόμα και τότε θα είναι (μάλλον) > της απόσυρσης. thanx/ Μα δε χρειαζεται να μαζεψεις ολα τα λεφτα οσο δλδ κοστιζει το αυτοκινητο. Δινεις μια προκαταβολη (περιπου της ταξεως 3.000 ή και 5.000 ευρω αν δε κανω λαθος ) και μετα πληρωνεις καθε μηνα ενα 200αρικο ( αναλογα το κανονιζεις οσο θες νομιζω ) στην τραπεζα. Πιστευω τα ξερεις αυτα που σου λεω αλλα θελω να στην πω μια φορα κι εγω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Μα δε χρειαζεται να μαζεψεις ολα τα λεφτα οσο δλδ κοστιζει το αυτοκινητο.Δινεις μια προκαταβολη (περιπου της ταξεως 3.000 ή και 5.000 ευρω αν δε κανω λαθος ) και μετα πληρωνεις καθε μηνα ενα 200αρικο ( αναλογα το κανονιζεις οσο θες νομιζω ) στην τραπεζα. Πιστευω τα ξερεις αυτα που σου λεω αλλα θελω να στην πω μια φορα κι εγω Γιατί είπα κάπου για όλα τα λεφτά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexis333 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Γιατί είπα κάπου για όλα τα λεφτά; Γαμωτο,την πατησα παλι :lol: Την επομενη φορα θα τσεκαρω ολες τις παραμετρους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
million_voices Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Μα δε χρειαζεται να μαζεψεις ολα τα λεφτα οσο δλδ κοστιζει το αυτοκινητο.Δινεις μια προκαταβολη (περιπου της ταξεως 3.000 ή και 5.000 ευρω αν δε κανω λαθος ) και μετα πληρωνεις καθε μηνα ενα 200αρικο ( αναλογα το κανονιζεις οσο θες νομιζω ) στην τραπεζα. Πιστευω τα ξερεις αυτα που σου λεω αλλα θελω να στην πω μια φορα κι εγω καλα υπολογισε την επιβαρυνση που εχεις οταν αγοραζεις με δανειο και ελα να μου πεις αυτο που λες ετσι ευκολα ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 09:23 ---------- Νομιζω πως οχι.. τουλαχιστον η εφημεριδα που διαβασα το αρθρο δεν εγραφα απολυτως τιποτα για μηχανακια.. δεν καταλαβα,σε αναγκαζει (δικαιως σε μεγαλο βαθμο) να αποσυρεις τα ρυπογονα οχηματα και μετα εφαρμοζει την επιδοτηση της αποσυρσης μονο στα αυτοκινητα? και τι γινεται με τον φτωχο κοσμακη που δεν εχει λ7 για να αγορασει καινουργιο τουτου? και γιατι πριν με την μειωση των τελων ταξινομησης επιδοτησε χοντρα οσους δεν ειχαν αναγκη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexis333 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 καλα υπολογισε την επιβαρυνση που εχεις οταν αγοραζεις με δανειο και ελα να μου πεις αυτο που λες ετσι ευκολα Eννοειται αυτο που λες. Αλλα δε γινεται κι αλλιως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
million_voices Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Eννοειται αυτο που λες.Αλλα δε γινεται κι αλλιως. http://www.4troxoi.gr/default.php?pname=Tools_Loan θα εκπλαγεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexis333 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Ποσο παει ο τοκος αραγε ομως ? Δεν εχω ιδεα Και βγαινουν αρκετα λεφτα η διαφορα το ξερω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.