Προς το περιεχόμενο

Nvidia 3D Vision Ready Οθονες

Lagoudisio

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

δεν έχει σχέση η οθόνη με το DirectX, αν υποστηρίζει το game και η κάρτα γραφικών DX11 και έχεις Vista ή 7 θα παίξει σε DX11

Δημοσ.
δεν έχει σχέση η οθόνη με το DirectX, αν υποστηρίζει το game και η κάρτα γραφικών DX11 και έχεις Vista ή 7 θα παίξει σε DX11

ναι για το 3d ρωταω?εχω πχ μια 470 και οθονη 3d και γυαλια,θα παιζει το dx11?αυτο ρωτησα.

Δημοσ.

Κάτι μου λέει ότι οι sli υλοποιήσεις θα αυξηθούν κατακόρυφα. Μία κάρτα για τα Frames που προορίζονται για το αριστερό μάτι και μία για τα Frames που προορίζονται για το δεξιό μάτι.

• Super Moderators
Δημοσ.
ναι για το 3d ρωταω?εχω πχ μια 470 και οθονη 3d και γυαλια,θα παιζει το dx11?αυτο ρωτησα.

προφανώς, αρκεί να ισχύουν και τα παραπάνω

Δημοσ.

πιστεύω είναι πολύ νωρίς ακόμα και δεν αξίζει μια τέτοια αγορά για την ώρα.... σε 3-4 μήνες θα δούμε πως θα πάει το πράμα με το 3D και θα έχουμε μια καλύτερη γνώμη, προς το παρόν μην πετάτε λεφτά τσάμπα γιατί μπορεί να την πατήσετε και να είναι μάπα.

Δημοσ.
πιστεύω είναι πολύ νωρίς ακόμα και δεν αξίζει μια τέτοια αγορά για την ώρα.... σε 3-4 μήνες θα δούμε πως θα πάει το πράμα με το 3D και θα έχουμε μια καλύτερη γνώμη, προς το παρόν μην πετάτε λεφτά τσάμπα γιατί μπορεί να την πατήσετε και να είναι μάπα.

συμφωνώ.. εξάλου δεν αργεί το 3d χωρις γυαλιά...(βλεπε nintendo 3d)

• 1 μήνα μετά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...