fani7 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2009 αγαπητα μελη καλησπερα ειμαι λιγο αρχαρια στους υπολογιστες και καινουρια στο σαιτ εχω ενα acer aspire 5520 με vista premioum home και επειδη μου το ειχε φορτωσει η βαφτιστηρα μου με αχρηστα προγραμματα πηγα στην προσταφαιρεση και εσβησα αρκετα προγραμματα που θεωρησα αχρηστά.Οταν εκανα επανακινιση τα windows δεν λειτουργουσαν, εκανα πολλες προσπαθειες για επιλυση (με f2) μετα μπηκα με ασφαλη λειτουργια αλλα ειχε κολησει το ποντικι και το πληκτρολογιο.Ετσι αποφασισα να κανω φορματ.Εβαλα το dvd των vista πατησα φ2 πηγα στο μπουτ και φ9 απο μπουτ cd\dvd αλλα στην επανακινηση δεν φορτωνει απο το ντι βι ντι η σβηνει η με βγαζει στην τελευταια ασφαλη εισαγωγη (τελευταια φορα που λειτουργουσαν τα windows κανονικα μαλλον πριν αφαιρεσω το προγραμμα που μου κανει το προβλημα) αλλα παλι το ποντικι ειναι κολλημενο και το πληκτολογο καμια ανταποκριση βοηθειαααααααααααα
Lagoudisio Δημοσ. 16 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2009 Καταρχας καλως μας ηρθες! Κατα δευτερον εισαι σε λαθος ενωτητα. Η σωστη ενοτητα ειναι τα Windows : http://www.insomnia.gr/forum/forumdisplay.php?f=27 Λογικα θα μεταφερθει εκει το θεμα. Λοιπον... δοκιμασες να κανει το dvd σαν πρωτη συσκευη επανεκκινησης μεσα απο τα BIOS? Αν οχι μολις ανοιξεις το πιτσι και σου βγαλει "Press Del to enter setup" πατα το και θα σε βγαλει στα BIOS.Δεν ξερω τι μητρικη εχεις οποτε θα πρεπει να ψαξεις καπου που λεει Booting Device και να βαλεις πρωτο το dvd. Οταν το κανεις αυτο Save & Exit. Και κανει επανεκκινηση το πιτσι. Μετα σου λεει Press any key to boot from dvd, πατας ενα κουμπι και μπαινει στην εγκατασταση των windows. Επισης να σου αναφερω οτι δεν χρειαζετε να κανεις format. Μπορεις απλα να κανεις Repair τα windows παλι απο το dvd τους. Εχει μια επιλογη για Repair. Ελπιζω να βοηθησα, αν οχι ας βοηθησει καποιος που ξερει καλυτερα. Καλη επιτυχια.
guardianx71 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Επείσης τα acer όπως και όλα τα σύγχρονα laptop έχουν ένα κρυφό partition μέσω του οποίου μπορείς να επαναφέρεις το laptop όπως ήταν την πρώτη μέρα. Αν διαβάσεις το manual (αν δεν το έχεις κατέβασε το από το site) με πολύ απλές και γρήγορες διαδικασείες είσαι οκ. Απαραίτητη προυπόθεση να μην έχει διαγραφή το partition που προανέφερα (σε κάποιο προηγούμενο format)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.