elven Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Οκ θα συμφωνησω.Ας ανεβουν οι τιμες του ιντερνετ και ας φτασουν αυτες των γιοτ.Πολυτελεια... ΟΚ θα συμφωνήσω κι εγώ. Μετά το άγχος που έχω αν με βγάλουν τα λεφτά του μήνα για φαί,,νοίκι,δάνεια θα έχω και για το αν ακριβίνει το internet. Πρώτα πληρώνω internet και αν περισσέψει κάτι τρώω κιολας. Είδος ανάγκης ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 19:47 ---------- Κοίτα χωρίς facebook προφανώς και μία κοινωνία μπορεί να επιβιώσει. Αλλά την πρόσβαση στην πληροφορία-επικοινωνία-γνώση-εργασία, είναι βαρύ να την πούμε πολυτέλεια. Είναι ένα μέσο πρόσβασης στην πληροφορία-επικοινωνία-γνώση-εργασία. Με την ίδια λογική,ποια η διαφορά του με την εφημερίδα;Εκτός αν ο φίλος μας θεωρεί την καθημερινή αγορά εφημερίδας ανάγκη(που δεν το αποκλείω)
tolkki Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Είδος ανάγκης Ξερεις οτι καθε ανθρωπος εχει διαφορετικες αναγκες (μεσα σε λογικα πλαισια παντα) Το παλικαρι παραπανω ειδες τι εγραψε.Ζει απο αυτο.Και οταν λεω ζει δεν εννοω βγαζει τον κωλο του (οπως αν πουλας κοτερα). Και για να σου πω πως το βλεπω...ναι θεωρω το ιντερνετ ειδος πρωτης αναγκης.Δεν θεωρω ομως το κινητο μου τηλεφωνο αλλα ουτε το σταθερο.Αλλος δεν ξεκολλαει το χερι του απο το κινητο.Και ειπαμε διαφορετικες αναγκες εχει ο καθενας.Εσυ το πηγες στο αλλο ακρο
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 τα είδη πρώτης ανάγκης είναι σταθερά για όλους...νερό, φαγητό, αέρας κτλπ κτλπ τα αναγκαία είναι άλλο θέμα, μην τα μπερδεύετε... αν δεν μπορείτε να καταλάβαιτε την διαφορά δεν φταίει κάποιος, ανοίξτε λεξικό/εγκυκλοπαίδεια /κάτι...
elven Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Το παλικαρι παραπανω ειδες τι εγραψε.Ζει απο αυτο. Εγώ ζω πουλώντας τσιγάρα και μπύρες,είδος ανάγκης τα τσιγάρα και η μπύρα; Είδη ανάγκης είναι τα προιόντα για επιβίωση,είναι ίδια για όλους Το ότι βγάζει κάποιος λεφτά απο το internet δεν το κάνει είδος ανάγκης
tolkki Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Εγώ ζω πουλώντας τσιγάρα και μπύρες,είδος ανάγκης τα τσιγάρα και η μπύρα;Είδη ανάγκης είναι τα προιόντα για επιβίωση,είναι ίδια για όλους Κι εγω τα ιδια πουλαω Οταν χρησιμοποιεις ενα αυτοκινητο για να πουλας τσιγαρα,το αυτοκινητο αυτο δεν ειναι προιον για την επιβιωση σου?Αν δε το ειχες τι θα πουλουσες?θα επιβιωνες?
elven Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Κι εγω τα ιδια πουλαω Οταν χρησιμοποιεις ενα αυτοκινητο για να πουλας τσιγαρα,το αυτοκινητο αυτο δεν ειναι προιον για την επιβιωση σου?Αν δε το ειχες τι θα πουλουσες?θα επιβιωνες? Το κουράσαμε. Το κάνει αναγκαίο για τη δουλειά σου(δες ποστ ThReSh) Πόσα παραδείγματα να πω ακόμα; Άντε άλλο ένα,έχω εταιρία για μπάτζι τζάμπινγκ,επιβιώνω απο αυτό,είναι είδος ανάγκης το μπάτζι τζάμπινγκ;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Κι εγω τα ιδια πουλαω Οταν χρησιμοποιεις ενα αυτοκινητο για να πουλας τσιγαρα,το αυτοκινητο αυτο δεν ειναι προιον για την επιβιωση σου?Αν δε το ειχες τι θα πουλουσες?θα επιβιωνες? ειλικρινά, δεν δεν... διάβασε ξανά το παραπάνω post μου (#48)
liopyr Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Για όλα φταίει ο elven. Κράζαμε τι καλά, και ήρθε να μας σπείρει διχόνοια!
tolkki Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Αρα καλα κανουν και μας δινουν 680 βασικο μισθο καθως με αυτα μπορουμε να πληρωσουμε ενοικιο,λογαριασμους και τον καθημερινο αρτο ισα ισα.... Ολα τα υπολοιπα ειναι πολυτελειες...
clevercitizen Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Δλδ με dial up πες μου ποια σελίδα θα ανοίξεις. Μέχρι το 2006 που ο πΟΤΕ αποφάσισε να βάλει στην περιοχή μου dsl σε πληροφορώ ότι όχι μόνο άνοιγα όλες τις σελίδες, όχι μόνω κατέβαζα μπ3 απο dc αλλά έπαιζα και Lineage! ΝΑΙ, Πίστεψέ το...... Έ ρε, αξέχαστες εποχές όπου ο archer ήταν απααγορευμένος για μένα....
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Αρα καλα κανουν και μας δινουν 680 βασικο μισθο καθως με αυτα μπορουμε να πληρωσουμε ενοικιο,λογαριασμους και τον καθημερινο αρτο ισα ισα....Ολα τα υπολοιπα ειναι πολυτελειες... δεν είπε κανείς κάτι τέτοιο... αυτό που είπαμε είναι ότι δεν είναι ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ το αν είναι αναγκαίο ή όχι εξαρτάται από τον καθένα...
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Τα ραπανάκια είναι τροφή,τα παίρνεις για να φαςΤο internet είναι πολυτέλεια,καμία σχέση,ευτυχώς που δεν έπαιξε τέτοιο θέμα στην TV,ευτυχώς που τα ασήμαντα θέματα μένουν στην αφάνεια Δεν καταλαβες την ενοια του ποστ. Τα ραπανακια ειναι τροφη. Το οτι ακριβυναν το ξερουμε απο την αλλαγη δραχμης σε ευρω δηλαδη εδω και 9 χρονια. Ομως τα καναλια το παρουσιαζουν σαν βασικο θεμα καθε μερα εδω και 9 χρονια. Παυει να ειναι ειδηση, χανει την αξια της. Δεν ειναι κατι ΝΕΟ. Αντιθετως το οτι ο ΟΤΕ ΑΠΟΚΛΕΙΕΙ απο το ιντερνετ συγκεκριμενες ομαδες ανθρωπων ή τις βαζει να πληρωνουν 2πλασια λεφτα για μια υπηρεσια που προσφερει φθηνοτατα στους κατοικους μεγαλουπουλεων ειναι ΝΕΟ και ειναι ΑΞΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ. Αυτη ειναι η ΕΝΟΙΑ της ειδησης και της ενημερωσης και ΟΧΙ να πηγαινουμε στη λαικη με τις καμερες καθε μερα και να βαζουμε τις κυρατσες να δηλωνουν οτι δε τα βγαζουν περα με το ευρω και την ακριβεια. Το ιντερνετ δεν ειναι πολυτελεια σημερα. Ειναι βασικη πηγη πληροφορησης, ενημερωσης και επικοινωνιας. Και δεν ειναι δυνατον να γινονται γεωγραφικες διακρισεις στο ποιοι εχουνε δικαιωμα να χρησιμοποιουν ιντερνετ σε λογικες τιμες, ενω ολοι οι υπολοιποι ας κοψουν το λαιμο τους. ευτυχώς που τα ασήμαντα θέματα μένουν στην αφάνεια Οπως: Ο Τζορτζ Κλουνει νευριασε με τους παπαρατσι και θα τους κανει μηνυση Οι Αθηναιοι φευγουν για διακοπες Ο Γιαννης Γαλατης στη Μυκονο Ο Σακης Ρουβας δινει συναυλια στην Πρεβεζα Ευη Βατιδου vs Αλεξης Κουγιας Πραγματι, εχεις δικιο. Αυτα ειναι πολυ πιο σημαντικα θεματα, απο το διπλασιασμο της τιμης του ΕΠΑΚ. Για κατι τετοιες αποψεις θα μεινουμε παντα Ελληνες (με την κακη ενοια). Επειδη θεωρουμε ειδηση τα ανωτερω και ασημαντο αναφορας το διπλασιασμο τιμης των επικοινωνιων. Φυσικα αυτο το λες εσυ, που τυχαινει να απολαμβανεις υπηρεσιων DSL και αν σου κοπει για μιση ωρα το ιντερνετ βριζεις θεους και δαιμονες , ΟΤΕ και δε συμαζευεται. Το οτι αφηνει χωρια/νησια/μικρες πολεις χωρις DSL και τωρα τους διπλασιαζει και τις τιμες ΕΠΑΚ, δεν ειναι ειδηση. Οκ παιχτη, οπως τα λες... Τα παραπανω αφορουν και εναν που σου γραψε +1000.
clevercitizen Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 δεν είπε κανείς κάτι τέτοιο... αυτό που είπαμε είναι ότι δεν είναι ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ το αν είναι αναγκαίο ή όχι εξαρτάται από τον καθένα... Παιδιά αρκετά με το offtopic. Είδη πρώτης ανάγκης είναι τροφή νερό στέγη και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη. Αυτά παρέχονται σε όλες τις ανεπτυγμένες χώρες, ανεξάρτητα απο το αν κάποιοσ εργάζεται ή όχι. Σχεδόν όλοι χρησιποποιούν αυτοκίνητα για να φτάσουν στις δουλειές τους , αυτό δεν κάνει απαραίτητα το αυτοκίνητο είδος πρώτης ανάγκης. Το κάνει μέσο με το οποίο θα θα εξασφαλίσει κάποιος τα προς το (ευ) ζην. Το ιντερνετ τείνει να γίνει τόσο αναγκαίο όσο και το ηλεκτρικό ρεύμα, και είναι κατα κύριο λόγο μέσο ψυχαγωγίας και ενημέρωσης αλλά παράλληλα και εθιστικό. Γι αυτό και οι παραπάνω αντιδράσεις... Όποιος θέλει περεταίρω ανάλυση ας ανοίξει topic στο μπλά μπλά. Ευχαριστώ ΑΑααα και κάτι άλλο. Πείτε μου πιο χωριό με πάνω από 500 μόνιμους κατοίκους δεν έχει dsl???
tolkki Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 ΑΑααα και κάτι άλλο. Πείτε μου πιο χωριό με πάνω από 500 μόνιμους κατοίκους δεν έχει dsl??? Aγια Αννα στη Β.Ευβοια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα