MiDi_MiLiZ Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 ΑΑααα και κάτι άλλο. Πείτε μου πιο χωριό με πάνω από 500 μόνιμους κατοίκους δεν έχει dsl??? Τσεκαρε προς Πελοπονησο μερια...
clevercitizen Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Aγια Αννα στη Β.Ευβοια Είναι τουριστική περιοχή? Αν έχει χαρακτηριστεί τουριστική περιοχή τότε ΚΑΚΩΣ και μλκια του ΟΤΕ... Οι περισσότερες τουριστικές ζώνες στα νησιά που έχω πάει έχουν όλες dsl, ακόμη και 3G.... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:02 ---------- Τσεκαρε προς Πελοπονησο μερια... Καλά δε σου είπα και στη Bυτίνα.... που εκεί αφού είναι τουριστική περιοχή παίζει να έχει xD.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Είναι τουριστική περιοχή? Αν έχει χαρακτηριστεί τουριστική περιοχή τότε ΚΑΚΩΣ και μλκια του ΟΤΕ... Οι περισσότερες τουριστικές ζώνες στα νησιά που έχω πάει έχουν όλες dsl, ακόμη και 3G.... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:02 ---------- Καλά δε σου είπα και στη Bυτίνα.... που εκεί αφού είναι τουριστική περιοχή παίζει να έχει xD. Δεν μιλαω για Βυτινα. Μιλαω για χωρια με παραπανω κατοικους και μη τουριστικα. Ξερω 2-3 στη Μεσσηνια, καμποσα στην Αχαια και στην Ηλεια, anyway ειναι ΠΟΛΛΟΙ αυτοι που δεν εχουν προσβαση σε DSL, εν ετει 2009. Αλλιως δε θα διπλασιαζε τη τιμη του ΕΠΑΚ ο ΟΤΕ. Δωρεαν θα το εβαζε οπως σε ολες τις χωρες που ειναι Ευρωπαικες, αντιθετα με εμας που απλα θελουμε να λεγομαστε ευρωπη.
slipknot Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Και τι σχέση έχει αν είναι ή δεν είναι τουριστική περιοχή;
tolkki Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Είναι τουριστική περιοχή? Αν έχει χαρακτηριστεί τουριστική περιοχή τότε ΚΑΚΩΣ και μλκια του ΟΤΕ... Οι περισσότερες τουριστικές ζώνες στα νησιά που έχω πάει έχουν όλες dsl, ακόμη και 3G.... H Αγια Αννα εχει το πιο οργανωμενο και ισως μεγαλυτερο καμπιγκ αυτη τη στιγμη στην Ελλαδα που για να κλεισεις για το καλοκαιρι πρεπει να το κανεις μετα το Πασχα διαφορετικα δεν...(δουλευα εκει αρκετα χρονια).Μεχρι και περσι παντως δεν ειχε.Αν εβαλαν φετος...
Tilemaxx Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Είδαμε και τη Λευκάδα που είναι τουριστική περιοχή, 3G πέρσυ μπήκε, και αυτό με πολύ σκατά κάλυψη και διακοπές.. Τι ψάχνετε ρε στο Ελλαδιστάν...
clevercitizen Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Και τι σχέση έχει αν είναι ή δεν είναι τουριστική περιοχή; Έχει και παραέχει. Στα δικα μου μέρη οι ξενοδόχοι ξεσηκώθηκαν γιατί δεν υπήρχε dsl, απειλούσαν με μηνύσεις τον ote ότι χάνουν πελάτες κτλ και έβαλαν . Πλέον οι online κρατήσεις είναι πολύ διαδεδομένες. BTW η Βυτίνα έχει, μόλις το τσέκαρα.... Πάντως θα συμφωνίσω, είναι τραγικό εν έτη 2009 να μην υπάρχουν ευρυζωνικές συνδέσεις, ιδιαίτερα σε απομακρυσμένες περιοχές που το έχουν περισσότερο ανάγκη.. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:14 ---------- H Αγια Αννα εχει το πιο οργανωμενο και ισως μεγαλυτερο καμπιγκ αυτη τη στιγμη στην Ελλαδα που για να κλεισεις για το καλοκαιρι πρεπει να το κανεις μετα το Πασχα διαφορετικα δεν...(δουλευα εκει αρκετα χρονια).Μεχρι και περσι παντως δεν ειχε.Αν εβαλαν φετος... Καλά στο κάμπινγκ δεν υπάρχει ρεύμα, θές και ιντερνετ???? Ναι , μάλλον δεν έχει, το έψαξα και γω
slipknot Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Έχει και παραέχει. Στα δικα μου μέρη οι ξενοδόχοι ξεσηκώθηκαν γιατί δεν υπήρχε dsl, απειλούσαν με μηνύσεις τον ote ότι χάνουν πελάτες κτλ και έβαλαν . Πλέον οι online κρατήσεις είναι πολύ διαδεδομένες. Δε διαφωνώ, δικαίωμα στην ευρυζωνικότητα έχουν και οι μη τουριστικές περιοχές όμως.
clevercitizen Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Δε διαφωνώ, δικαίωμα στην ευρυζωνικότητα έχουν και οι μη τουριστικές περιοχές όμως. Αυτό εννοείται αλλά δίνω ένα μικρό προβάδισμα στις τουριστικές λόγω του ότι μέρος των εσόδων τους εξαρτάται από αυτό. Και δεν είναι μόνο οι online κρατήσεις αλλά και διαφήμιση κ.ά.
liopyr Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Εγώ που θεωρώ την πρόσβαση στην πληροφορία και την γνώση πιο σημαντική από την εμπορική εκμετάλευση της ευρυζωνικότητας κινδυνεύω να χαρακτηριστώ αθεράπευτα ρομαντικός;
elven Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Εγώ που θεωρώ την πρόσβαση στην πληροφορία και την γνώση πιο σημαντική από την εμπορική εκμετάλευση της ευρυζωνικότητας κινδυνεύω να χαρακτηριστώ αθεράπευτα ρομαντικός; Απλά ρομαντικός. Αθεράπευτα ρομαντικός είναι αυτός που το βλέπει σαν είδος πρώτης ανάγκης
slipknot Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Εγώ που θεωρώ την πρόσβαση στην πληροφορία και την γνώση πιο σημαντική από την εμπορική εκμετάλευση της ευρυζωνικότητας κινδυνεύω να χαρακτηριστώ αθεράπευτα ρομαντικός; Όχι αλλά το ένα συνδέεται εν μέρει με το άλλο. Το internet είναι πληροφορία και γνώση, πρέπει να προσφέρεται σε λογικές τιμές για να έχουν τη δυνατότητα ή τη πολυτέλεια τέλος πάντων να το χρησιμοποιήσουν όσο περισσότεροι γίνεται. Λογικό δεν είναι να υπάρχουν και αντιδράσεις σχετιζόμενες με τις τιμές;
status Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 μμμμ. με dial-up μπορεις να κατεβασεις τα mail σου στο thunderbird. μπορεις ανετα να κανεις chat (irc ,msn), ακομα και να σερφαρεις στο ιντερνετ μεσω console browsers Κ ενίοτε κατεβάζεις κ τη νέα distro που είναι 5 dvd9 (καλοκαίρι είναι μέχρι να κατέβουν θα χειμωνίασι και θα ασχοληθώ :Ρ) Διαμαρτύρεστε για την τιμή του ΕΠΑΚ, ενώ υπάρχουν οικογένειες που δανείζονται για να περάσουν το μήνα.. επιχειρηματολογήστε σε αυτό το λαικίστικο παράδειγμα... χαρ χαρ χαρ! Πολλοί ζουν με δανεικά αλλά η ευρΩζωνικότητα είναι τζάμπα σε σχέση με την dial up πλέον :Ρ Άντε άλλο ένα,έχω εταιρία για μπάτζι τζάμπινγκ,επιβιώνω απο αυτό,είναι είδος ανάγκης το μπάτζι τζάμπινγκ; Χόμπι είναι, κ εγώ έχω όπλο, τι θα πει ότι άμα μου τελειώσουν οι σφαίρες θα πέσω να πεθάνω; Συντηρείς το χόμπι σου με ότι έχεις. Παιδιά αρκετά με το offtopic. Είδη πρώτης ανάγκης είναι τροφή νερό στέγη και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη. Αυτά παρέχονται σε όλες τις ανεπτυγμένες χώρες, ανεξάρτητα απο το αν κάποιοσ εργάζεται ή όχι. Σχεδόν όλοι χρησιποποιούν αυτοκίνητα για να φτάσουν στις δουλειές τους , αυτό δεν κάνει απαραίτητα το αυτοκίνητο είδος πρώτης ανάγκης. Το κάνει μέσο με το οποίο θα θα εξασφαλίσει κάποιος τα προς το (ευ) ζην.Το ιντερνετ τείνει να γίνει τόσο αναγκαίο όσο και το ηλεκτρικό ρεύμα, και είναι κατα κύριο λόγο μέσο ψυχαγωγίας και ενημέρωσης αλλά παράλληλα και εθιστικό. Γι αυτό και οι παραπάνω αντιδράσεις... Όποιος θέλει περεταίρω ανάλυση ας ανοίξει topic στο μπλά μπλά. Ευχαριστώ ΑΑααα και κάτι άλλο. Πείτε μου πιο χωριό με πάνω από 500 μόνιμους κατοίκους δεν έχει dsl??? Όλα είναι εργαλεία εργασίας από τι στιγμή που υπάρχει έστω κ ένας που ενδιαφέρεται για αυτό που πουλάς :Ρ (ναι ο Τσούτσουρας, άντε αχάριστοι από πέρσι έχετε κ 3g κ μου θέλετε adsl2- ...σε λίγο θα μας πείτε ότι θέλετε κ ρεύμα!) Όσο για της τιμές της dialup...ε, το να πάρεις ένα 090 είναι φθηνότερο πλέον από το να περιμένεις να στριμάρι το επίμαχο βίντεο από τα χχχ sites:P Μα χαθήκανε τα playboy & τα penthouse?
liopyr Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Όχι αλλά το ένα συνδέεται εν μέρει με το άλλο. Το internet είναι πληροφορία και γνώση, πρέπει να προσφέρεται σε λογικές τιμές για να έχουν τη δυνατότητα ή τη πολυτέλεια τέλος πάντων να το χρησιμοποιήσουν όσο περισσότεροι γίνεται. Λογικό δεν είναι να υπάρχουν και αντιδράσεις σχετιζόμενες με τις τιμές; Δε με κατάλαβες. Πάνω στη ροή της κουβέντας είπα πως είναι σημαντική η πρόσβαση στο internet για τους παραπάνω λόγους, και όχι για τουριστικές διαφημίσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα