anastasisk Δημοσ. 16 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2009 Καλησπερα παιδια ! Εχω ενα λαπτοπ με Windows XP κι ενω ανοιγει κανονικα - δηλαδη μου βγαζει το μπλε πλαισιο οπου εχω ορισει εναν κωδικο για να μπαινω στο συστημα - ,δε μπορω να πληκτρολογησω τον κωδικο για να κανει την κανονικη πλεον εκκινηση του . Αυτα που εχω κανει ειναι τα εξης : - Πριν μπει στην διαδικασια να "μπει" στο μπλε πλαισιο που μου ζηταει τον κωδικο προσβασης,πατησα F2 μηπως και ειμαι τυχερος και μπω στο Bios . Το εκανα αρκετες φορες αλλα ματαια . - Ανοιξα το μηχανημα και εβγαλα/καθαρισα ολη την σκονη . - Εβγαλα τη μπαταρια και το ρευμα του και το αποφορτισα (νομιζω ) πατωντας παρατεταμενα το κουμπι εκκινησης του λαπτοπ . - Ανοιξα το λαπτοπ μονο με τη μπαταρια του . - Το ανοιξα επισης μονο με παροχη του ρευματος . και τελος - Ανοιξα τη μπροστινη μερια του μηχανηματος οπου βρισκεται το πληκτρολογιο και κοιταξα προσεκτικα εαν τα καλωδιακια που φευγουν απο το πληκτρολογιο και καταληγουν στην οθονη εχουν φυγει . Παντως,πιστεύω πως το προβλημα ειναι με το πληκτρολογιο γιατι δεν "υπακουει" οταν πληκτρολογω τον κωδικο . Εχετε να μου προτεινετε καποια λυση ? Θα μπορουσα να κανω κατι εστω ( ! ! ! ) να μπορεσω να παρω καποια σημαντικα πραγματα απο το λαπτοπ ?
mimidon Δημοσ. 16 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2009 Κατ' αρχάς, δοκίμασε να συνδέσεις ένα USB πληκτρολόγιο. Κατά 99% θα δουλέψει, εκτός και αν έχουν πρόβλημα οι USB θύρες. Δεύτερον, εάν θέλεις να πάρεις back-up τα αρχεία σου, πολύ απλά σύνδεσε τον δίσκο σε έναν άλλο υπολογιστή (αν είναι SATA, κανονικά με τα καλώδια, αλλιώς με θήκη) και κάντο...
anastasisk Δημοσ. 16 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2009 Δεν θα το πιστεψεις . . . Το εκανα αυτο μολις εγραψα το προβλημα εδω. -Δε μου λειτουργησε . . . ΚΑΙ Βαζω το πληκτρολγιο του Mac και ... λειτουργησε . . . . Οταν ανοιξε,μου κολλησε και εκανα 5-6 προσπαθειες (μονο με μπαταρια,...μονο με παροχη ρευματος,..και με τα δυο ) παλι με το ιδιο πληκτρολογιο και σε διαφορετικες usb θυρες αλλα τιποτα .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.