Προς το περιεχόμενο

Δεν ανοιγει το Pc

anastasisk

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια !

Εχω ενα λαπτοπ με Windows XP κι ενω ανοιγει κανονικα - δηλαδη μου βγαζει το μπλε πλαισιο

οπου εχω ορισει εναν κωδικο για να μπαινω στο συστημα - ,δε μπορω να πληκτρολογησω τον κωδικο για να κανει την κανονικη πλεον εκκινηση του .

Αυτα που εχω κανει ειναι τα εξης :

- Πριν μπει στην διαδικασια να "μπει" στο μπλε πλαισιο που μου ζηταει τον κωδικο προσβασης,πατησα F2 μηπως και ειμαι τυχερος και μπω στο Bios . Το εκανα αρκετες φορες αλλα ματαια .

- Ανοιξα το μηχανημα και εβγαλα/καθαρισα ολη την σκονη .

- Εβγαλα τη μπαταρια και το ρευμα του και το αποφορτισα (νομιζω ) πατωντας παρατεταμενα το κουμπι εκκινησης του λαπτοπ .

- Ανοιξα το λαπτοπ μονο με τη μπαταρια του .

- Το ανοιξα επισης μονο με παροχη του ρευματος .

και τελος

- Ανοιξα τη μπροστινη μερια του μηχανηματος οπου βρισκεται το πληκτρολογιο και κοιταξα προσεκτικα εαν τα καλωδιακια που φευγουν απο το πληκτρολογιο και καταληγουν στην οθονη εχουν φυγει .

Παντως,πιστεύω πως το προβλημα ειναι με το πληκτρολογιο γιατι δεν "υπακουει" οταν πληκτρολογω τον κωδικο .

Εχετε να μου προτεινετε καποια λυση ? Θα μπορουσα να κανω κατι εστω ( ! ! ! ) να μπορεσω να παρω καποια σημαντικα πραγματα απο το λαπτοπ ?

Δημοσ.

Κατ' αρχάς, δοκίμασε να συνδέσεις ένα USB πληκτρολόγιο. Κατά 99% θα δουλέψει, εκτός και αν έχουν πρόβλημα οι USB θύρες. Δεύτερον, εάν θέλεις να πάρεις back-up τα αρχεία σου, πολύ απλά σύνδεσε τον δίσκο σε έναν άλλο υπολογιστή (αν είναι SATA, κανονικά με τα καλώδια, αλλιώς με θήκη) και κάντο...

Δημοσ.

Δεν θα το πιστεψεις . . . Το εκανα αυτο μολις εγραψα το προβλημα εδω.

-Δε μου λειτουργησε . . . ΚΑΙ

Βαζω το πληκτρολγιο του Mac και ... λειτουργησε . . . .

Οταν ανοιξε,μου κολλησε και εκανα 5-6 προσπαθειες (μονο με μπαταρια,...μονο με παροχη ρευματος,..και με τα δυο ) παλι με το ιδιο πληκτρολογιο και σε διαφορετικες usb θυρες αλλα τιποτα .

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...