panagis13 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2009 εδω και πολυ καιρο αντιμετοπιζω προβλημα με τον webplayer η οπως αλλιως λεγεται ο player του veoh για να βλεπεις ολοκληρα τα video. Ενω βγαζει κατω απο το video το μνμ οτι βλεπω το πληρες βιντεο με τον webplayer και το video δειχνει να φορτωνει δεν ξεκιναει ποτε να παιζει.το ακομα ποιο περιεργο ειναι οτι σε ολους τους γνωστους μου που τρεχουν windows xp συμβαινει το ιδιο πραγμα σε αντιθεση ομως με οσους εχουν vista και τους λειτουργει κανονικοτατα.και εγω ο ιδιος το εχω δει να δουλευει κανονικα στο λαπτοπ του αδερφου μου που εχει vista. ξερω οτι πολυς κοσμος εχει το ιδιο προβλημα. οποιος ξερει κατι η μπορει να βοηθησει παρακαλειται να απαντησει. ΥΓ εχω δοκιμασει με firefox και internet explorer kαι κανουν ακριβως το ιδιο προβλημα.
firewalker Δημοσ. 16 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2009 Σε δύο συστήματα με Xp ενός φίλου: Στο ένα δουλεύει κανονικά. Στο άλλο κολλάει στο waiting for localhost και δεν ξεκινά. Μία λύση είναι να πατήσεις το κουμπί Download και αφού τελειώσει να το δεις με εξωτερικό player.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.