ALXIOA Δημοσ. 16 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2009 θελω να αγορασω ενα ασυρματο ρουτερ.τωρα εχω ενσυρματο της forthnet to siemens cl-110..αι θελω να παρω ασυρματο για να εχω νετ μεσα τσο σπιτι οπου θελω..σε διαμερισμα μενω... για δωστε μου τα φωτα σας ρε τσακαλια..!!!εγω εντωπυσει και μου αρεσουν αυτα τα δυο..βεβαια αν εχει και καποιος φιλος ενναλακτικη ας μου την πει..!! http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.613668 http://www.plaisio.gr/product.aspx?p...253&catalog=23
poulinos Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 το δευτερο Link δεν δουλευει.και το zyxel ωραιο ειναι και το thomson ωραιο ειναι και το πιο σταθερο και το Linksys ωραιο ειναι και γρηγορο αρκει να μην εχεις καμια παραξενη γραμμη
TirkaS Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 και το Linksys ωραιο ειναι και γρηγορο αρκει να μην εχεις καμια παραξενη γραμμη Εννοείς πως στην παράξενη γραμμή το linksys υστερεί σε σχέση με τα άλλα;; Γιατί ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα λόγω χαμηλότερης τιμής και η γραμμή μου δεν είναι και ιδανική.
poulinos Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 ua δεις αρκετα ατομα μεσα στο φορουμ που ειχαν Linksys και ειχαν αποσυνδεσεις και γραφουν οτι πηραν speedtouchκαι παιζουν μια χαρα.αν η γραμμη σου κανει σκαμπανεβασματα στο Margin h ama εχεις κανα 35 40 attenuation τοτε δεν ειναι και οτι καλυτερη επιλογη το linksys.πολυ ωραιο γρηγορο ευχρηστο αλλα οχι τοσο τελειο γιατις ελληνικες μπαχαλογραμμες.
TirkaS Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Το attenuation μου είναι 21-22 ενώ το εύρος μεταβολής του margin είναι γύρω στο 0,4 (σχεδόν σταθερό δηλαδή). Ωστόσο παρατηρώ συχνές αποσυνδέσεις στα online παιχνίδια γι αυτό και ανησυχώ. Γενικά κατά τη γνώμη σου πόσα λεφτά πρέπει να δώσω για ένα σχετικά ποιοτικό router (περισσότερο να μην ανεβάζει θερμοκρασίες) με wireless;;
poulinos Δημοσ. 23 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2009 τοτε ειτε κανα Linksys gia poiΟ γρηγορο Ping και μεγαλυτερο κλειδωμα ειτε speedtouch για λιγο πιο αργες καταστασεις αλλα για πολυ σταθεροτητα.και τα δυο δεν ξεπερνανε τα 70 ευρω .και δεν ειναι οτι αμα δωσεις τρελα λεφτα θα παρεις το τρελο ρουτερ.ειναι αναλογως τι θες να κανεις.πχ ena vigor Κανει 120+ και απλα εχει και backup εχει και vpn που ισως ειναι αχρηστα.δεν πληρωνεις το stability.απλα μερικα το εχουν αλλα δεν τα εχουν οταν η γραμμη ειναι χαλια.εσυ οπως τα λες εχεις μια χαρα γραμμη.oso gia ΤΙς ΑΠΟσυνδεσεις σου α. εχει βγει νεο firmware για το cl 110.β.επειδη θα καει καποια στιγμη δεν με παραξευνευει να κανει αποσυδνεσεις απο τωρα.ειδικα καλοκαιρι με τις θερμοκρασιες που σηκωνει
TirkaS Δημοσ. 23 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2009 Δεν ανέφερα πουθενά ότι έχω cl-110.. Τις αποσυνδέσεις τις τρώω άπο thomson tg585 v7. Ωστόσο, ακολουθώντας αυτά που λες, μάλλον για speedtouch το κόβω μιας και θέλω να αλλάξω το cl-110 του άλλου σπιτιού για να έχω και wireless. Thnx anyway πάντως, να ξέρω να περάσω το νέο firmware στο cl το μεσοδιάστημα.
poulinos Δημοσ. 23 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2009 πιο σταθερο απο το speedtouch δυσκολο να βρεις.και το siemens ειναι αρκετα σταθερο αν εξερεσουμε οτι κανεις bbq πανω του
TirkaS Δημοσ. 23 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2009 και το siemens ειναι αρκετα σταθερο αν εξερεσουμε οτι κανεις bbq πανω του +1 Πολυυ ζέστα
poulinos Δημοσ. 23 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2009 και σε καποιο σημειο παραδιδει πνευμα δυστυχως.μη αναστρεψιμο εκτος αν το παμε στην αλασκα οποτε εκει ισως βγαλει λιγο καιρο παραπανω.δεν το περιμενα αυτο απο siemens>απο Crypto jetssped κτλ ναι αλλα απο siemens Οχι που δεν ειναι ελληνικη ετερεια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.