Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με router!!

Teo19

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά και χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν!!

Λοιπόν,ας μπούμε στο θέμα μας..Έχω το άσπρο router της baudtec που δίνει το conn-x ,κάνω σύνδεση στο ίντερνετ ασύρματα με ένα Airdata της crypto ..Συνδέετε ο υπολογιστής με το router αλλά λέει πως η σύνδεση είναι μόνο τοπική!!

Μήπως ξέρει να μου πει κανείς τι πρέπει να κάνω ή τι φταίει??

Δημοσ.

δε νομίζω να έχει σημασία που είναι τοπική

έχω ακριβώς το ίδιο και έχει εμβέλεια σε πολύ μεγάλη απόσταση

τι ακριβώς θέλεις να κάνεις?

Δημοσ.

Εννοώ πως μου λέει ότι η σύνδεση μου είναι μόνο τοπική και δεν μπορώ να συνδεθώ στο ίντερνετ..Δηλαδή συνδέετε μόνο ο υπολογιστής με το router..

Δημοσ.

Μπα ,κάνω κανονικά σύδεση στο ίντερνετ ..Απλά ανάμεσα στο pc και το ίντερνετ υπάρχει ενα ...Χ... μήπως φταίει καμιά κάρτα δικτύου??Προσπάθησα να μπω και με καλώδιο ethernet αλλά δεν το εντοπίζει ο υπολογιστής..Και στην εγκατάσταση μου βγάζει ότι υπάρχει κάποιο άγνωστο πρόβλημα και να ελέγξω το ρουτερ..

Δημοσ.

α.καταρχην με αλλο Pc συνδεεσαι στονρουτερ?εχεις κανει ρυθμισεις στον ρουτερ για να παιξει το ιντερνετ?β.μηπως εχεις βαλει λαθος ip καρφωτα και για αυτο δεν βλεπει ιντερνετ/?δες ειτε με αλλο pc eite me καλωδιο αν εχεις internet.

Δημοσ.

Δοκίμασα να συνδεθώ με τον ίδιο τρόπο σε άλλο pc με windows xp και έγινε ακριβώς το ίδιο...τώρα αυτό για τα IP δεν έχω ιδέα..Δοκίμασα να μπω και με καλώδιο ethernet αλλά και πάλι τζήφος...Τώρα μπαίνω με ένα παλιό μόντεμ με καλώδιο usb

Δημοσ.

sto baudtec εχεις κανει ρυθμισεις για να μπει στο ιντερνετ.να βαλεις μεσα username και password?δεν μπαινεις με εικονιδιο οπως με τα Usb modems.

πρεπει να σου λεει μεσα αν εχεις παρει ip.θα πρεπει να βλεπεις κατι νουμερα.

Δημοσ.

Μόνο τον εργοστασιακό κωδικό έχω βάλει όταν μπαίνω ασύρματα..

Για ip μου λέει κανονικά αριθμούς το πρόγραμα του Αιrdata...

Δημοσ.

Username και pasword μου ζήτησε μόνο όταν έκανα εγκατάσταση για να συνδεθώ με καλώδιο..Ασύρματα δεν συνάντησα τίποτα τέτοιο..Τονίζω πως για ασύρματη σύνδεση μπαίνω με φλασάκι usb της crypto ..

Δημοσ.
Username και pasword μου ζήτησε μόνο όταν έκανα εγκατάσταση για να συνδεθώ με καλώδιο..Ασύρματα δεν συνάντησα τίποτα τέτοιο..Τονίζω πως για ασύρματη σύνδεση μπαίνω με φλασάκι usb της crypto ..

username και Password Μπορει να σου ζητησε για να μπεις στον ρουτερ πχ admin admin .καπου πρεπει να ρωταει για Username kai password της συνδεσης οπως και τι πρωτοκολλο θα παιξεις πχ pppoe/llc>οτι μπαινεις ασυρματα δεν αλλαζει κατι αφου ειπες αν θυμαμε καλα οτι και με καλωδιο παλι δνε εχεις internet.kai allos ο κωδικος του ασυρματου και αλλο της συνδεσης

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...