Προς το περιεχόμενο

Ξαφνικο SHUT DOWN

alexg3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ehei dikaio o mastrohalastis....ontos...reset kanei to pc kai oxi shut down, otan yparhei kapoio problima eite yperthermansis eite conflict. Kati allo pezei.

Δημοσ.

Το Modem Supra πρωσορινα δεν το χρησιμοποιω!

Εχω ενα παλιοτερο GENERIC το οποιο δεν χρειαζεται drivers για να δουλεψει!

Ωστοσο μετα απο πολλες ωρες λειτουργιας του Pc μολις εκανα Shut Down αυτο εκανε Restart!

Πριν απο λιγο το αλλαξα θυρα και μολις μπηκε στα Windows προτου καν το αναγνωρισει εκανε Restart!Τωρα λειτουργει!

Η δικια μου απορια ειναι:

Δεχομαι oτι ενα modem λογω conflict μπορει να κανει restart,δεν μπορω να καταλαβω ομως πως μπορει να κανει shut down αν υποθεσουμε οτι εφταιγε το supra και κατι beta drivers που βρηκα και το καταφερα να δουλεψει!

Παντως εδω και τρεις μερες το μηχανημα δεν εχει κανει Shut Down!

Ευχαριστω για το ενδιαφερον που δειχνεται!

Δημοσ.

O/C= Overclocking. Tο να κάνεις το σύστημα σου να δουλεύει σε μεγαλύτερη ταχύτητα από την τιμή που έχει δώσει το εργοστάσιο..

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν άλλοι την ξέρουν την μάρκα, εγώ πάντως όχι...

Δημοσ.

Oxi malaka tha pernw tis mnimes mesa sta alouminoxarta les kai einai patates psimenes sto tsaki....

<hr /></blockquote>

Ανεπανάληπτο! :grin: Ψόφησα στα γέλια!

Πάντως κι εγώ συμφωνώ ότι καλύτερα να παίρνουμε lifetime μνήμες. Είχα μια 256αρα παλιά και το PC μου έκανα restart συχνά (χωρίς λόγο.) Τελικά μετά από κανα 8μηνο η μνήμη χάλασε τελείως και την άλλαξα με Corsair CL2 lifetime.

Από τότε κανένα πρόβλημα και τα settings της μνήμης στο maximum!

Αντίθετα η Kingston που πρόσθεσα μετά (από Πλαίσιο) μπορεί επίσης να είναι lifetime αλλά στα fastest settings που είχα την CL2 corsair δε λειτουργεί... :(

Δημοσ.

file doc1000 ...

oi perissoteres mnimes pou poulane sta magazakia einai moufes noname.... ela omos pou ta noname bgenoun kala polles fores!! Ego oudepote eiha problima me to thema "mnimi" opote den tin epsaxa pote na paro eponimes....

ego pistevo oti i diafora pou plironeis einai stin tahytita perissotero kai ohi stin eggiisi...exalou uparhoun kai ftinoteres mnimes me lifetime eggiisi.... Anyway prosopiki mou apopsi einai oti oi eponimes oi mnimes einai petamena lefta...kalitera na ependiso ti diafora se mia megaliteri CPU i se ena kalitero motherboard, sta opoia tha do kai emfani diafora stis epidoseis.

An tyhon tin patho apo mnimi pote pantos tote tha po oti eihate dikaio...pros to paron eimai apolyta ikanopoiimenos...

Alexandre? sorry den mporesa htes...fere simera to pc spiti na to psaxoume kai me to diko mou revma na doume ti pezei....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...