MiLToS_666 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Μόλις έριξα παραγγελία την XFX HD5770 από Πλαίσιο... Δεν άντεξα άλλο περίμενα να αγοράσω νέα κάρτα γραφικών από τον Ιούλιο! Άντε να δούμε...
Aias Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Κατσε να δεις αν μου πουν οτι δεν εχουν την καρτα στις 11 του μηνα mail διαμαρτυριας με cc ινκα και συνηγορο του πολιτη που θα φανε.
pcos Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Κατσε να δεις αν μου πουν οτι δεν εχουν την καρτα στις 11 του μηνα mail διαμαρτυριας με cc ινκα και συνηγορο του πολιτη που θα φανε. ναι, και τους επιασε μια φαγουρα τωρα ξερεις που φιλε μου τοσα χρονια τα ιδια, δεν ιδρωνει το αυτι τους. και οχι μονο οι συγκεκριμενοι...
Skylined Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 ναι, και τους επιασε μια φαγουρα τωρα ξερεις που φιλε μου τοσα χρονια τα ιδια, δεν ιδρωνει το αυτι τους. και οχι μονο οι συγκεκριμενοι... Ας κάνουμε εμείς την καταγγελία και μετά βλέπουμε πόσο ιδρώνουν τα αυτιά των υπεύθυνων των ηλεκτρονικών καταστημάτων οι οποίοι άνθρωποι είναι, όχι θεοί ή κάτι άλλο ασυνήθιστο. Ακόμα και αν δεν βγει τίποτα είναι καλύτερα να έχεις προσπαθήσει, όταν τα κρατάς μέσα σου μπορεί να μαζευτούν τα παράπονα και τελικά να κάνεις μπαμ ενώ όταν τα εξωτερικεύεις μοιράζεσαι το πρόβλημά σου, το κάνεις γνωστό έστω και σε λίγους, ξεσκάς. Και στην τελική αν δεν παραπονεθούμε πώς θα ξέρει ο πολυάσχολος έμπορος τη γνώμη μας; Και αν όλοι έχουμε την σκέψη πως η γνώμη μας δε μετράει και οι κόποι μας πάνε τζάμπα τότε τίποτα δε θα γίνεται στην κοινωνία, στις γειτονιές στην καθημερινότητά μας. Και πάντα θα μας φταίει κάποιος άλλος. Τα παράπονα και οι καταγγελίες είναι πολύ απαραίτητα και για εμάς και για το σύνολο άσχετα απ' το αν ικανοποιούνται τα αιτήματά μας ή όχι. Αφού μία καταγγελία είναι διαδικασία λεπτών φυσικά και να την κάνει.
pcos Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 ετσι οπως το θέτεις φιλε μου πολυ σωστά τα λες. Σ' ευχαριστω. αμαν αυτός ο πεσιμισμός μου
Skylined Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 ετσι οπως το θέτεις φιλε μου πολυ σωστά τα λες. Σ' ευχαριστω.αμαν αυτός ο πεσιμισμός μου :mrgreen:
Aias Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Απλα αναφερομαι σε mail γιατι να παρω και να τα πω στο παλικαρι που κρατησε την παραγγελια μου και με εξυπηρετησε οσο καλυτερα μπορουσε δεν εχει κανενα νοημα.Οτι του εχουν πει λεει και ο ιδιος. Αυριο θα παρω ενα τηλεφωνο να δω τι γινεται.
ThrowDOWN Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 ακομα ενας ευτυχης κατοχος 5870 της Msi ,τωρα περιμενω το υπολοιπο pc
mellodos Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Ένα ενδιαφέρον άρθρο για την διαθεσιμότητα των 5800. http://hardocp.com/article/2009/11/10/o_5800_wherefor_art_thou Όπως φάινεται αυτοί που έσπευσαν πρώτοι να αγοράσουν τις κάρτες δεν θα βγούν καθόλου ζημιωμένοι απο άποψη τιμής , το αντίθετο μάλιστα.
mistakos Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 εγώ προσπαθώ να αγοράσω μια 5850... και κάθε φορά δεν καταφέρνω να βγάλω άκρη και δεν υπάρχει διαθεσιμότητα.. άσχετα αν σε κάποιες περιπτώσεις όταν έκανα την παραγγελία έλεγε "άμεσα διαθέσιμο"... ελεος... το ίδιο γίνεται και στο εξωτερικό?
Ailuros Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 εγώ προσπαθώ να αγοράσω μια 5850... και κάθε φορά δεν καταφέρνω να βγάλω άκρη και δεν υπάρχει διαθεσιμότητα.. άσχετα αν σε κάποιες περιπτώσεις όταν έκανα την παραγγελία έλεγε "άμεσα διαθέσιμο"... ελεος... το ίδιο γίνεται και στο εξωτερικό? Ναι δυστυχώς. Η διαθεσιμότητα θα ανέβει λίγο πριν τις γιορτές και ευελπιστούν αρχές του 2010 να έχουν ξεπεραστεί τα περισσότερα προβλήματα διαθεσιμότητας.
StavrosD Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Μην ξεχνάς την απεργία των λιμενεργατών στο λιμάνι του Πειραιά. Ίσως κάποιες εκατοντάδες 5850 είναι σε κάποιο container που περιμένει στο λιμάνι.
Ailuros Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Μην ξεχνάς την απεργία των λιμενεργατών στο λιμάνι του Πειραιά.Ίσως κάποιες εκατοντάδες 5850 είναι σε κάποιο container που περιμένει στο λιμάνι. Και τι απεργούνε οι εργάτες στα λιμάνια και αεροδρόμια όλου του κόσμου; http://www.pcgameshardware.de/aid,699216/Verfuegbarkeit-der-Radeon-HD-5800-AMD-will-ausgelieferte-Stueckzahlen-wesentlich-erhoehen/Grafikkarte/News/ Nαι είναι στα γερμανικά και θέλεις μεταφραστή, αλλά λέει απλά ότι ενώ η AMD είχε σαν στόχο τις 500.000 μέχρι το τέλος της χρονιάς δεν φτάσανε ούτε το 20% αυτών στους τελευταίους δύο μήνες. Κοντολογής ούτε καν 100.000 σε παγκόσμια βάση. Μου διαφεύγει κάτι;
EKTELESTES Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Nαι είναι στα γερμανικά και θέλεις μεταφραστή, αλλά λέει απλά ότι ενώ η AMD είχε σαν στόχο τις 500.000 μέχρι το τέλος της χρονιάς δεν φτάσανε ούτε το 20% αυτών στους τελευταίους δύο μήνες. Κοντολογής ούτε καν 100.000 σε παγκόσμια βάση. Μου διαφεύγει κάτι; Ναι. Το ότι όσοι πρόλαβαν και πήραν, έχουν Collector's Edition :lol:
StavrosD Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Δεν διαφωνώ ότι υπάρχει παγκόσμια έλλειψη. Απλά παράλληλα με την έλλειψη είναι και η απεργία. Χαρακτηριστικό παράδειγμα προϊόντος σε έλλειψη είναι το μαύρο μελάνι για plotter HP 510. Ξέρεις τι σημαίνει να έχεις ένα εργαλείο των 2500€ και να μην μπορείς να τυπώσεις ούτε μια σελίδα επειδή δεν υπάρχει μελάνι στα καταστήματα (σε όλη την Ελλάδα, ακόμα και στις γνωστές αλυσίδες); Και μιλάμε για έλλειψη του προϊόντος για αρκετές εβδομάδες, όχι για δυο-τρεις μέρες. Αν δείτε πουθενά HP 82 black (69ml) διαθέσιμο ειδοποιήστε με (όντως διαθέσιμο, όχι να λέει διαθέσιμο και μετά την παραγγελία να περιμένω 10 μέρες).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.